Monteur crasht Gallardo tijdens ritje

Auteur: , 16 Reacties

Als er een feloranje Lamborghini Gallardo Spyder in je garage staat (of met welke kleur dan ook), is de verleiding natuurlijk wel erg groot om samen met je mattie een ritje te maken. Even stoer doen, snel een blokje om voordat iemand het doorheeft.

Lamborghini Gallardo Spyder is er ondersteboven van

Helaas voor de 29-jarige Niklas Schwartz uit Oostenrijk ging het allemaal iets te snel met de 520 pk achter de stoelen. Toen hij – op een natte weg en in de bocht – flink op het gas stampte, verloor hij de macht over het stuur. De auto begon te glijden, knalde tegen de vangrails en belande op zijn dak.

Wat een kleine reparatie moest zijn veranderde in een drama van zo’n 150.000 euro. Dit is wat de Gallardo gekost heeft, en we mogen aan de hand van de foto’s er redelijk vanuit gaan dat hij is afgeschreven. Er kwamen 14 brandweermannen aan te pas om ‘m weer op zijn pootjes te krijgen.

Wonder boven wonder heeft Schwartz nog geen schrammetje opgelopen tijdens het ongeluk. Zijn vriend liep een hoofdwond op, maar kon ter plekke worden behandeld. Hoewel zij hier vast nog niet het laatste woord over te horen hebben gekregen van politie, eigenaar en werkgever, heeft het duo thuis een mooi verhaal te vertellen. De sleepwagenchauffeur was zo vriendelijk om hen daar af te zetten. (Via Daily Mail)16 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Nieuw leven beginnen in Peru ofzo?
@autoblog: weten jullie wel zeker dat dit geen avantador lp670 sv is???
@mlbenz: hahahahahahahaha
@mlbenz: En nog een keertje hahahahahahah!!!!
@mlbenz: Ja, ze hebben een foutje gemaakt het is duidelijk een lp670. -.-‘
@amgg: sorry mate, je mist de grap!
@mlbenz: hahahha +1 voor je reactie!
@mlbenz: Ik ben er eigenlijk vrij zeker van dat we hier te maken hebben met een Lamborghini harakan
@MrSkyline: maar wel een lp670-4 sv toch ;-)
@mlbenz: hahaahahahahahahahaha
Je zou je auto toch niet meer durven achterlaten bij de garage als je deze verhalen die veel te vaak langskomen zo leest?
wat een pannenkoek
Wie draait in zo’n geval voor de schade op? Ik denk dat de dealert er zijn handen niet aan wil branden.
@rufctr01: Hopelijk heeft de garage een goede verzekering.
De garage is allicht goed verzekerd, wanneer ze dit niet zijn hebben ze waarschijnlijk grote hoeveelheden zwart geld waarmee ze contant een nieuwe Gallardo voor meneer afrekenen. Gelukkig zijn er grote hoeveelheden Gallardo’s geleverd en is alles te maken. (vraag maar aan Dimitri en Vladislaw)
Ratelband heeft ook eens zoiets meegemaakt en die was toen niet erg amused

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).