Nabestaanden Paul Walker krijgen gestolen auto’s terug

Auteur: , 20 Reacties

Een ander hoofdstuk in het juridische drama na de dood van acteur Paul Walker is hiermee voor een groot deel gesloten.

Nabestaanden Paul Walker krijgen gestolen auto's terug

Sinds de dood van Paul Walker lijkt het alleen nog maar te gaan om geld en rechtszaken. Binnen 24 uur na de dood van Walker ging Richard Taylor er met 30 auto’s van de overleden acteur vandoor. Taylor was werkzaam in het gebouw waar tientallen auto’s van de acteur gestald stonden. De familie klaagde de man aan en wilde de voertuigen terughebben. Het was de start van een lang proces.

We zijn ruim een jaar verder en de rechtbank van Los Angeles heeft de zaak deze week eindelijk kunnen sluiten. Een advocaat van de familie Walker heeft gezegd dat er een overeenkomst is gesloten met Taylor. De auto’s komen terug, al is niet duidelijk hoeveel. Taylor heeft in de tussentijd mogelijk enkele auto’s verkocht.

De verzameling van Paul Walker bestond uit tientallen auto’s, variĆ«rend van Japans speelgoed tot supercars. In 2014 werd het wagenpark geveild. Wat de familie met de terugkerende auto’s wil gaan doen is niet bekend. (via The Drive)20 reacties

Jammer dat er na de dood van de man zoveel gezeik is! Wat een collectie had hij zeg!
Misschien dat ik ff wat mis, maar als de auto’s gestolen zijn waarom dan schikken? Moet die vent dan niet opgesloten zitten en de auto’s terug aan de rechtmatige eigenaars gegeven worden in plaats dat ze een overeenkomst hebben om de auto’s van de dief terug te krijgen?
@Rick-dos: Wellicht een beetje een filmscenario, maar hij kan ze natuurlijk ergens gestald hebben en, om onder vervolging uit te komen, een dealtje hebben gemaakt om de locatie vrij te geven. Wat mij betreft is die Taylor dan ook een bijzonder voorbeeld van het allerslechtste in een mens. Dan ben je wel een enorme kouwe kikker. Ik had zo’n man niet voor me moeten krijgen als het om mijn broertjes collectie zou gaan oid.
@Rick-dos: waarschijnlijk ligt het juridisch wat gecompliceerder. Het was dan ook geen random persoon die de auto’s zomaar gejat heeft. Details over de schikking zullen helaas niet bekend worden gemaakt.. :\
@Rick-dos: Misschien zit de schikking ‘m in dingen als de schadevergoeding die hij betaalt, in het al dan niet terugkopen van verkochte exemplaren enz…?
@Rick-dos: volgens mij is het in nederland toch ook zo, dat als een inbreker wat van jou gestolen heeft je het niet terug krijgt als diezelfde inbreker daar geen toestemming voor geeft??
Wel een erg lage streek van die vent dat dan weer wel, die dacht even heel snel heel rijk te kunnen worden met die auto’s.
Jammer dat de collectie geveild is maar aan de andere kant, er word nu waarschijnlijk meer mee gereden dan er ooit mee is gedaan..
Offtopic

Is er nog wat leuks met auto’s dit weekend?
@redbee5: DTM Zandvoort
@redbee5: dtm op Zandvoort
@redbee5: Op Zandvoort is in ieder geval niks te doen.
Pfieuw, wat een idioot! Je verzint het toch niet….. Paul had wel een schitterende collectie.
Opzekers gaat de familie ze allemaal verkopen, because $$$
Wie weet hoe het echt allemaal in elkaar zit. Ze zoeken het maar uit..
Mooie m1
Een Ferrari 400? Mooie wagen, maar ik ben verbaasd dat ie er tussen staat
Had Paul sommige auto’s niet samen met Taylor gekocht? Was het niet de familie die altijd op geld uit was en Taylor op deze manier de auto’s van Paul in bescherming wilde nemen?

Zo veel vragen
Taylor beheerde zn poen en bezittingen al tijdens zn leven. Nu zie je waarom.
https://youtu.be/U189SwhPXKI

Matt van Smoking tire doet een rondje in deze garage

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).