NanoFlowcell Quant F en Quantino doen de spanning stijgen

Auteur: , 9 Reacties

Twee elektrische auto's, één met 1090 pk, de andere met 136 pk. Welke wordt het?

NanoFlowcell Quant F

Het Liechtensteinse NanoFlowcell van de excentrieke Nunzio la Vecchia (hierboven in het zwart-wit) toonde in Genève op haar stand drie elektrische auto’s. De Quant F is een doorontwikkeling van de vorig jaar gepresenteerde Quant (die er ook stond) en heeft liefst 1090 pk aan boord. De Quantino is een nieuw model, kleiner en minder krachtig. Bijzonder zijn de accu’s, die je in twee grote 175-litertanks ‘tankt’. Opladen is dus een kwestie van tanken!
9 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Die blauwe is supperdik
Elektrisch tanken, hoe doe je dat? Klinkt namelijk best interessant.
@dutchdriftking: Dat leggen we uit op Groen7: http://www.groen7.nl/quantino-is-eerste-ev-met-laag-voltage-en-1000km-bereik/
@dizono: top tnx!
@dizono: Een fabrikant die op de site die de ene na de andere voordelen opnoemt:non-toxic, non degrading, high energy density, etc. Elektrolyse is een bekende techniek, maar hoe zijn de grote, kapitaalkrachtige OEM’s hier niets van laten zien? Wat is de adder? (Samenzwering theorieën zijn welkom!)
Beide auto’s zijn geweldig, alleen al vanwege de innovativiteit. Als ze een Quantino-afgeleide ook nog eens voor dezelfde prijs (of met een geringe meerprijs) als een vergelijkbare benzine- of dieselwagen in de markt kunnen zetten zou dat echt geweldig zijn. 136pk is voor dagelijks woon-werkverkeer toch voldoende.
De achterlichten van die blauwe lijken op die van een i8
Hebben we die rooie niet al eens eerder op zo een beurs gezien?
@mrrallycross: “De Quant F is een doorontwikkeling van de vorig jaar gepresenteerde Quant. “

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).