Nederlands bedrijf verenigt rood vlees met auto’s

Auteur: , 23 Reacties

Dat niemand dit eerder bedacht heeft...

Nu de man steeds meer onder vuur ligt in onze samenleving, is het belangrijk om enkele mannelijke bastions in ere te houden, zoals verkwistend benzine verbranden en copieuze hoeveelheden rood vlees verorberen. Niet dat onze vrouwelijke lezers (shout out) zich niet mogen wagen in deze werelden, maar laten we duidelijk zijn: van ons. VAN ONSSSS…Blijf eraf met je zachte en bevallige feminiene tengels.

Twee helden uit het Nieuwveense Hogendijk zijn nu op het lumineuze idee gekomen om deze twee pijlers onder echte mannelijkheid te verenigen in de Carbecue. Op basis van vijf iconische modellen uit het verleden, te weten de Fiat 500, Renault 4, Citroën 2CV, Mini Cooper en Volkswagen Kever, bouwt het bedrijfje epische ‘buitenkeukens’, zodat autoliefde in de toekomst letterlijk door de maag gaat.

De prijzen variëren van een kleine vijf ruggen voor de Fiat 500 tot dik acht ruggen voor de variant op basis van de Renault 4. Bij alle modellen kan je middels een afstandsbediening een lichtshow geven met de lampen van de auto. Op de redactie willen we er een hebben. Collega @dizono zei dat vooral de variant op basis van de Kever regelmatig voorkomt in zijn dromen.23 reacties

Tsja…ieder z’n ding 😊
Nu nog een fatsoenlijk werkende BBQ-kit voor rijdende auto’s …
Ziet er geinig uit. Maar de ideale bbq/auto combi blijft toch dit:

http://i44.tinypic.com/34t22ci.jpg
@robert110: nee de grill van een series I of II Land Rover. Paar stenen rond leggen, vuur erin en grill er op. Zo hoort het!
BBQ… dat kan hier niet meer. Ik woon in een emissie-zone.
@toyotaprius: Dan maak je van je Prius toch gewoon een Primus…

Dat mag vast nog wel… En ik denk dat het niet zo heel ingewikkeld is. Het enige dat je nodig hebt is de letter m en een goede aansteker.
@moveyourmind: ik moet zeggen dat je altijd goede idieen hebt. Ik deed dit liever met de A-klasse, heeft dat ding nog enig nut, i.p.v. alleen maar op mijn zenuwen te werken.. met Primus.. neem ik aan dat je dan niet die eclectische rockband bedoeld?! maar meer het premium pils uit Boortmeerbeek?
Ik had eens een carbeque, toen de thermostaatklep het niet meer deed.
Ik verenig mijn vlees soms ook wel eens in een auto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@janmetdelangeachternaam: je hebt er 1 met opzetstuk?
@janmetdelangeachternaam: “mijn vlees” ?

Is dat je hand met je vlees van je korte achternaam ? ;)
De autokenner herkent ze gemakkelijk aan de grille.
leuk verzonnen ..
ziet er ook gelikt uit op de foto ..

en we zitten weer effe in een flow dat dit soort meuk impulsief aangeschaft wordt ..
8 ruggen voor een Renault. Nee dank je.
@ikleesookoverautos: liever 50 voor een audi inderdaad
Toch @jaapiyo zijn er meer die hieraan gedacht hebben, waaronder mijn overbuurman. Hij levert en verhuurt ook grappige BBQ’s (kamado’s) in allerlei soorten auto’s. Website bekend, mag ik die hier ook posten? #nurelevant
@galgootje: nou…als de cynische marketing niet de spuigaten uitloopt doe ik zelf vaak een oogje toe. Maar ik weet niet of je ook langs collega willeme komt die momenteel nog noest zit te arbeiden ;)
Hahaha..geweldig
In de titel kan het woord rood beter vervangen worden door zwart, verbrand of verkoold.
Hoeveel is 1rug? 1000 euro? in België spreken we niet in ruggen, ton of ekkermannen 😓 zie hier af en toe nog wat wartaal passeren 😝
Kun je daar de stuwraketten van je Tesla Roadster niet voor gebruiken? Worstje ervoor en gaa
Ahh nee, nog meer foodtucks.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).