Nieuw! Tesla’s krijgen een party & camper-modus

Auteur: , 20 Reacties

Waarom ook niet?

Tesla

Tesla’s camper-modus is momenteel beschikbaar op de Model S, maar komt ook naar de Model 3 en Model X. Dat heeft Tesla CEO Elon Musk bekendgemaakt via Twitter. Het voordeel van een elektrische auto is dat de accu’s veel meer mogelijkheden bieden in vergelijking met een conventionele auto.

Met de camper-modus geactiveerd blijft lucht circuleren zodat je gerust kunt slapen in de auto met de ramen gesloten en de auto op slot. De functie kan overigens niet worden gebruikt tijdens een laadsessie. Op YouTube circuleren al jaren video’s van mensen die de Model S gebruiken als slaapplek met deze functie.

Tesla

Daarnaast komt er een nieuwe party modus naar de Model S, 3 en X. Met deze functie ingeschakeld kun je 48 uur gebruik maken van onder meer het geluidssysteem in de auto. Ook is het mogelijk om mobiele apparaten op te laden. De volgende stap zou een koelkast in de kofferbak kunnen zijn. Of een uitklapbare elektrische barbecue. Tesla parkeren naast een kampvuurtje en genieten maar!20 reacties

Waarom de Opel Vivaro de ideale bus voor jou is, bekijk het hier!.
Voor je het weet IS je Tesla een kampvuurtje.
Kom op Red Bull Racing, grijp je kansen. Op naar Tesla en je hebt ook een Party Modus
Dan worden er briefjes op tesla’s gelegd sla aub het raam niet in camping mode staat aan
@rob5nismo: al helemaal wakker Rob? Goedemorgen!
@rob5nismo: voor als je je hond erin laat zitten ? Of je kind ;)
@rob5nismo: Het zou mij niks verbazen als die op termijn ook niet meer nodig zijn. Elon Musk is wel van de gekke functies, en ik zie hem er dan ook wel voor aan om HUD projectoren bij de zijruitjes te plaatsen, zodat je dat soort boodschappen gewoon op je ruit kunt projecteren.
@Edge: dat zou wel mooi zijn idd een soort HUD op raam de hond of kleine zit goed gekoeld in de auto
De Model X wordt de ultieme fucktruck!
S/3/X zal niet voor niets in de volgorde genoemd zijn ;) met andere woorden is het een sex-modus…
@scooper: das al jaren het master plan van Musk. Helaas werd gebruik van “model E” aanduiding door Ford (??) tegengehouden.
@ukbob: “Ford tried to kill S3X!”
@ukbob: tegengehouden door Mercedes.
Deze modus zal ook wel motten aangezien je dan toch van je Peperdure waggie gebruik kan maken voordat Tesla na een maandje of 8 eens je probleem gaat oplossen. Ondertussen je huis airbnb”en et voila
@dakarbemo: Prachtig commentaar!
Bij de Model 3 mag je wel maximum 1m70 zijn of je voeten steken uit de koffer.
Ja, de Tesla eigenaren in Noorwegen denken er waarschijnlijk wel anders over. Tesla heeft z’n service en dergelijke niet op orde daar. Dik geld voor de aanschaf van de wagen en vervolgens slechte service als er onderdelen moeten komen etc. Zie media recesies.
@snowbird: Daar is al een artikel over geschreven, bedankt voor de herhaling.
@crepito: Ja Tesla hangt van leningen/IPO’s aan elkaar. Luchtkastelen en zo, ze hebben daar een industriele openhaard waar ze er makkelijk 1 milard dollar er doorheen jagen. Per kwartaal….
Sorry type fout: Recencies
midden van de zomer, en nu pas schiet Elon wakker…jammer van die maand te laat.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).