Nieuwe Evoque is klaar voor de voetballers make-over

Auteur: , 13 Reacties

Later dit jaar te spotten in een winkelstraat in een drukke Nederlandse stad.

Nieuwe Evoque is klaar voor de voetballers make-over

Jaguar Land Rover heeft onlangs een nieuwe generatie Evoque gepresenteerd. Het succesmodel begint aan een nieuw hoofdstuk in vorm van een strakker uiterlijk en modern interieur. Ook deze instapper gaat het ongetwijfeld weer goed doen. Nu de Evoque weer helemaal fris is doet het model niet onder voor de Velar of de Sport. De SUV voelt zich het best op asfalt en winkelstraatstenen. Laat dat nu net de eindbestemming zijn voor de vele nieuwe Evoque’s die gaan komen.

De Evoque is tevens een populair model onder voetballers en de vrouwen van de voetballers. Maar een beetje succesvolle speler of vrouw van de speler gaat natuurlijk niet in een standaard variant rijden. Daar zijn merken Overfinch of Lumma voor uitgevonden. Laatstgenoemde is alvast achter de computer gekropen en heeft de bodykit voor de nieuwe Evoque af.

Nieuwe Evoque is klaar voor de voetballers make-over

De tuner noemt het de Lumma CLR RE. De tuning bestaat uit nieuwe bumpers, zijskirts, grille, achterspoiler en nieuwe uitlaatsierstukken. Dit alles afgemaakt met nieuwe lichtmetalen velgen, verkrijgbaar in de maten 21- tot en met 23-inch.

Klanten die staan te popelen om achter het stuur van de CLR RE plaats te nemen moeten nog even geduld hebben. Lumma laat weten dat de bodykit pas in september op de markt komt. Hè jammer, net als de zomer ten einde komt en de kijk-eens-hoe-goed-ik-het-heb maanden voorbij zijn op de Meent in Rotterdam en de PC in Amsterdam.13 reacties

Blijft m.i. toch een vreemd gezicht, een auto die in het primaire ontwerp extra bodemvrijheid heeft meegekregen, te voorzien van skirts en een verlagingssetje.
@RRRobert: Primaire onderwerp van hedendaagse SUV’s is imposant overkomen met een achterlijk groot hok, dus best geslaagd dan.
Men neme een Fiat Uno ..
En make em 2X zo groot ..
@lincoln: dit is echt een debiel gedrocht en dan in een smurfenkleur.
Ik vind hem cool zo
Best wel dik zo alleen de achterkant ziet er wat raar uit.
Dat spoilerlipje ook op de achterklep. Gelukkig hoef je niet meer bang te zijn dat je olifant op wielen gaat opstijgen.
Dit noem ik nu pure kunst. 23 jetsers, vink ‘m maar aan! Mooi man.
Achterkant lijkt veels te recht te staan, geen idee, ziet er gewoon niet uit.
Kill it with fire!!
Lijk alsof hij Hernia heeft. Rare gehandicapte rug
En ja hoor, hij is nog maar net uit en hij is alweer verpest. Jammer joh.
dik hoor

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).