Nissan Bladeglider Concept trekt een lange neus

Auteur: , 9 Reacties

Hulde voor Nissan en het ontwikkelen van innovatieve concepten voor op en buiten het circuit. De Bladeglider is gebaseerd op de Zeod RC-racer en heel heel misschien krijgen we hier een soort productieafgeleide van.

Nissan Bladeglider

Van bovenaf oogt de 1+2 Bladeglider nog het meest als zo’n scherp papieren vliegtuigje dat je vroeger tijdens verveelde momenten in de klas vouwde. Doordat hij zo lekker anders is verdiende de auto bovendien een plekje in onze concept-top 10-lijst van vorig jaar.

Als je met de Bladeglider een frontale crash krijgt hoef je je weinig zorgen te maken, want vooraleer het object dat je raakt bij je benen is ben je al 5 meter aan crash-absorptie verder. Het lijkt me dan ook vrij lastig inparkeren met deze unit en zijn flinke portieren, maar dat zijn praktische dingetjes waar we ons voorlopig geen zorgen over hoeven te maken.

Verder is gewoon alles concept aan dit leuke elektrische bakkie met zijn pilotenstuur en carbon details, waar voor de gelegenheid het witte koepeldakje af is gehaald. Het regent toch nooit binnen.
9 reacties

Goed bezig de laatste tijd Nissan!
Een beetje een rare naam. Klinkt als een goedkope ninja-B-film.
Jammer dat de velgen nog steeds dicht zijn… Verder zeg ik; maken die hap!!
het gedrocht van de beurs
Zou dit de geweldige eigenschappen van de delta wing hebben.
Heel bijzonder voertuig, ik houd er wel van.
Wat een verschrikelijkmding
@bmwfan20: Je toetsenbord / telefoon?
Breng hem maar op de markt als Renault Concorde. Schat, ik ben zó thuis!
Maken!!!!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).