Nissan Qashqai facelift oogt lekker fris

Auteur: , 8 Reacties

Om met collega @Jaapiyo te spreken: ik graaf die nieuwe designtaal van Nissan wel.

In navolging van bijvoorbeeld de verse Micra krijgt ook de gefacelifte Qashqai dat kenmerkende neusje. Lekker fris, lekker anders en bovendien niet over the top. Hou ik van! Bovendien is het nieuwe model leverbaar met ProPilot, een soort voorproefje op een volledig autonome modus waarmee de Qashqai op snelwegen zelfstandig remt, accelereert en stuurt.

Naast het exterieur werd natuurlijk ook het binnenste van de SUV/crossover op punt gezet met mooiere materialen en een nieuw multifunctioneel stuurwiel. Het infotainment-systeem werd eveneens aangepakt en een Bose-geluidsinstallatie met zeven speakers staat vanaf nu op de optielijst.

Bekijk de nieuwe Qashqai vanuit alle hoeken in de gallery, je vindt daar natuurlijk ook plaatjes van het interieur. Een rijtest met de allereerste Qashqai check je HIER, inclusief verrasing.8 reacties

Ik vind er Niksan.
Lekker kleurtje!
Hét bewijs dat een veel verkochte auto niet saai hoeft te zijn…
Geslaagde facelift!
Keer als huurauto gehad. Qua uiterlijk echt prima en de motoren zijn behoorlijk zuinig, maar de kwaliteit van het interieur is echt om te huilen. Hopelijk beter met deze nieuwe versie, maar het ziet er niet veel beter uit.
En wat een verrassing! Mis je nog altijd op Autoblog :(

Facelift Qashqai, hmm neh vind het familie gezicht niet mooi en zo geforceerd icm rest van het ontwerp.
Ik vind de versie van voor de facelift toch wel een stuk mooier. Het nieuwe familiegezicht werkt op een auto die vanaf het begin met die designtaal in het achterboofd is ontworpen, maar als facelift werkt het voor mij niet
Nee net als de Micra vind ik dit ook maar een beetje gek neusje. Net een haas met twee uitstekende konijnen tanden…..

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).