Nissan toont teaser van nieuwe GT-R

Auteur: , 32 Reacties

Nissan heeft dit beeld de lucht in geschoten via social media. Dit is de nieuwe Nissan GT-R, dat weten we eigenlijk wel zeker.

Nissan teaser

De nieuwe GT-R zit eraan te komen. Het huidge model gaat namelijk al sinds 2007 mee dus loopt langzamerhand op z’n einde. De geruchten gaan dat er 800 hybride pk’s onder de kap van de nieuwe rangetopper komen. Omdat we meer wilden weten hebben we de afbeelding meteen even doorgestuurd naar onze afdeling CSI Enhance, die kwam terug met het volgende resultaat (klikken voor groot)

Nissan Concept teaser - CSI Enhanced

Nissan overview teaser

Vorige week zagen we al bovenstaand plaatje met daarop héél veel sportieve Nissans waarop een onthulling aangekondigd was voor 10 juni (vandaag dus). Tel daarbij op de koplampen, de daklijn en de B-stijl en dan kan het eigenlijk niet missen: dit is het eerste beeld dat ons moet voorbereiden op de komst van een nieuwe GT-R R36. Op 16 juni wordt de auto verder onthuld dus we wachten in spanning af, waarschijnlijk gaat dit nog wel om een auto voor Gran Turismo 6 (Vision Concept) maar dan nog zal die auto flink wat gelijkenissen tonen met de toekomstige GT-R. Ondertussen schijnen er alarmbellen af te gaan op de ontwikkelingsafdeling van Porsche maar die berichten hebben we nog niet bevestigd gekregen.

UPDATE: en we hebben officieel beeld!32 reacties

Ome god, wat een bizar ding….

Volgens mij had Nissan nog best aan kunnen komen zetten met een productieversie van de GT-R concept uit 2001, als opvolger van de huidige auto… Moet je eens kijken wat een schoonheid:

http://s21.postimg.org/phoe1k6vr/Nissan_GT_R_Concept_2001_1600x1200_wallpaper_01.jpg
@Jochempie: Ik vind het maar een oubollige blokkendoos.
@berlinetta: Waar is de tijd gebleven dat men de schoonheid van eenvoud zag…
@Jochempie: Ook eenvoud kan ranzig zijn.
@imba: Kom op, zo ranzig als Nissan Thunderbird 4 waarmee het topic wordt gestart?
Van dit design zal zelfs porsche niet wakker liggen…
@thoraru:

Doet doet Porsche toch niet, want: Ctrl-C, Ctrl-V….
@jack_abarth: Prachtig!
@thoraru:

Lekker belangrijk…je maakt wel een vergelijk met porsche dus dat zegt genoeg
@thoraru: porsche ligt daar echt niet wakker van. Over de prestaties is,dat een ander verhaal. ;)
Haha die 2001 concept was zo lelijk XD Maare de nieuwe concept is totaal niet meer GTR. Dit gaat meer de kant op van de legendarische 390 GT1.
Op een dag eerst de BMW 6 cabrio en dan dit gedrocht, ik kan er niet meer tegen.
Zo, wtf momentje voor vandaag ook weer gehad, als dit je nieuwe gt-r wordt steek ik straks de gt-r van mn buurman in de hens:) misschien dat dat ze tegenhoudt
Ben zeer benieuwd hoe hij er uiteindelijk uit zal komen te zien, 1 ding is zeker, hij houdt niks van zijn concurrenten heel :)
@rb26dett: Haha ben ik met je eens :)
Dat concept model uit 2001 is een lelijk hok. En aangezien ik al helemaal niet van de futuristische sturing ben vind ik de nieuwe concept ook niet om aan te zien. De huidige GT-R is wel een plaatje!
@smex: Sturing = styling*
Nu hou ik best van een gedurfde vormgeving, maar die teaser lijkt meer op Nissans versie van de Toyota FCV. Doe maar niet dus.
Voor de stats is het prima: de eigenaren die de GT kopen omdat dat ding zo snel is; ach, die vinden t wel prima, mag er best ene beetje futuristisch uitzien.
Voor de rijders is het misschien handig om iets met de toekomstige opvolger van de 370Z te doen. PK’s a la GT-R; maar minder Playstation (en wat mooier / exclusiever) van binnen.
Het is een teaser voor de Nissan Vision Gran Turismo. Beetje misleidend die titel.

Misschien een teaser van een teaser voor een teaser van de nieuwe GT-R. Meer niet.
Daar gaat de mooie supercar van Nissan
Over the top, in navolging van de verschrikkelijk lelijke Toyota Supra concept.

Hoop dat dit design nog flink versimpeld word voordat het in de showrooms komt te staan…

Van de andere kant, who am I kidding, kan het toch nooit betalen zo’n auto :P
De GT-R R35 ben ik een zeer grote fan van ik kan nog niks zeggen totdat ik officiële afbeeldingen heb gezien, maar het ziet er zeker niet verkeerd uit van wat er te zien is.
Als dat verkoopt…dan…is het hiernamaals nabij…zou ik zeggen, maar aangezien ze ook de Juke, Micra,…hebben, kan ik dat niet zeggen
Veel te laag en extreem voor een Nissan, zelfs een GT-R. De Skylines en de GT-R waren nooit echte sportwagens qua vormgeving, veel meer een echte GT. Rek dit ding uit tot de huidige hoogte minus ongeveer 5 cm en dan kom je misschien ergens…
Hij komt zo wel erg dicht in de buurt bij de hypercars van dit moment. Dan zal de gtr waarschijnlijk niet langer door het leven gaan als budget-superar.
Ben hartstikke benieuwd naar het eindresultaat!
De eerste betaalbare super sport wagen die de P1 918 en laferrari het heel moeilijk gaat maken.Ben heel erg benieuwd.
Ben erg nieuwsgierig wat ze er van hebben gemaakt, ik vermoed dat de auto flink duurder zal worden….
Of het is een teaser voor de Vision Gran Turismo, of het is een teaser voor een concept van de R36. En dan zal die gekkigheid ongetwijfeld flink afgezwakt worden bij de vertaling naar een productiemodel.
ik zie een mid engine nissan op deze foto. Is dit niet gewoon de Gran Turismo concept bak? Ik kan mij niet voorstellen dat dit een productiestadium gaat bereiken gezien hoe conservatief nissan doorgaans is.
@MrSkyline:
Met zo’n nickname zou je toch beter moeten weten.
Noem mij 1 merk dat het lef heeft/had om auto’s zoals de vorige Micra, Leaf, Juke en de Murano Cabrio op de markt te gooien.
Mijn modellen zijn het niet maar conservatief zijn ze zeker niet, de tijd van de Sunny en de Bleubird liggen al even achter ons..

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).