Officieel: Aston Martin DBS On Her Majesty’s Secret Service

Auteur: , 31 Reacties

Aston Martin heeft twee nieuwtjes voor je en het heeft inderdaad met die moeilijke naam te maken.

De Britse autofabrikant heeft bekendgemaakt officieel een auto te mogen leveren aan de nieuwste, nog titelloze, James Bond-film die momenteel wordt opgenomen. Aston Martin maakt meteen van deze gelegenheid gebruik om met een speciale editie van de DBS Superleggera te komen. Ze noemen het de On Her Majesty’s Secret Service DBS Superleggera.

De naam verwijst naar de gelijknamige film uit 1969. James Bond reed in die film met een toen hagelnieuwe Aston Martin DBS. We zijn inmiddels 50 jaar verder en weer kruipt Bond achter het stuur van een hagelnieuwe DBS, al verschillen beide modellen qua uiterlijk als dag en nacht.

De On Her Majesty’s Secret Service DBS Superleggera komt als limited edition op de markt. Aston Martin gaat er slechts 50 bouwen. Aan de motor is niets gedaan, nog steeds is de DBS goed voor 725 pk en 900 Nm koppel. Niet dat daar ook maar iets mis mee is.

Wel zijn er een aantal dingen anders aan deze speciale editie. Als eerste de exclusieve kleur Olive Green. Daarnaast is er in het interieur ruimte om twee champagneflessen te bewaren en vier glazen. Het moet je smaak zijn, maar deze DBS komt met uniek vormgegeven lichtmetalen velgen die zeker de aandacht trekken. Het is een verwijzing naar de velgen van de klassieke DBS uit de film. Het interieur is een combinatie van zwart, grijs en rood. Allemaal verwijzingen naar de 1969 DBS van 007.

De On Her Majesty’s Secret Service DBS Superleggera zal eind dit jaar worden geleverd aan klanten. De auto kost in het Verenigd Koninkrijk £300.007.31 reacties

Fraai kleurtje, maar die wielen 😱
@erazor: ja echt he
@erazor: die wielen zijn fantastisch! Echt een geweldige Aston! Interieur exterieur alles!
@tortuga: Exactly!
@tortuga: geslaagd… maar dat interieur kan r niet aan wennen.. beetje amerikaans ford achtig…
@erazor: prachtig toch die velgen?
@erazor: “…een verwijzing naar de velgen van de klassieke DBS…”
Hoe dan? In welk opzicht? Omdat ze ook rond zijn?
@skid: En ze hebben heel veel spaakjes.
@gandini: en ze zijn op een Aston martin gemonteerd.
@erazor: Die ‘kerkraam’ velgen doen hem inderdaad geen goed….
Wie keek er ooit naar de DBS Superleggera en dacht: deze naam moet nóg drie keer zo lang? Anyway, idd afschuwelijke velgen. Niet mijn kop thee dit.
Een Audi en een Ford Mondeo hebben gecopuleerd (geslachtsgemeenschap gehad) met dit als resultaat.
Wat een heerlijke kleur, maar zoals eerder gezegd, wat een vreselijke wielen. Minder is soms meer en zeker bij deze Aston Martin
Wat een sexy wagen! Die kleur is prachtig, die wielen staan top! Zou alleen dat 007 logo weglaten, geeft een beetje kinderlijk iets. Verder erg fraai!
Enorm ordinair dit. Alles waar Aston ooit voor stond, wordt de deur uit gegooid.
@baklava: ik vind inderdaad die 007 badges en logo’s ook erg kinderachtig. Dat is “cool” als je 12 bent, maar als je de leeftijd hebt om daadwerkelijk in een Aston Martin rond te rijden is het gewoon triest.
Betekent dit dat er geen elektrische AM in de film komt maar een heuse DBS? Of komen beide er in voor?
@ericc: dit is officiële informatie van Aston Martin. Dat van die elektrische Rapide was volgens de krant The Sun. Wellicht dat beide auto’s te zien zijn, om ook ff die elektrische Rapide te promoten.
Rode carbon schakelflippers? Really?
Dat front… daar zijn de nieren van de nieuwe BMW 7-reeks niets tegen… Wel positief dat het een limited edition wordt, zo zullen we deze velgen niet al te vaak in het echt moeten aanschouwen.
Die grille is veels te klein. Ziet niet uit zo.
Slim speciaaltje weer. Lak is niet verkeerd, maar vind de reguliere DBS Superleggera mooier.
Zo kan AM elk jaar wel een speciale editie uitbrengen. De naam verwijst naar een slechte Bond-film met de one-day-fly George Lazenby als James Bond. Tja, je moet toch wat verzinnen om je waar aan de man te brengen.
De wielen zijn matig, uitvoering is wel dik!
Ik vind mooie ding
Pluisjespaardenbloemwielen.
Volgens mij eet die auto Audi grilles als ontbijt.
Die velgen zullen het heel goed doen in Jamaica
Ik vind die kleur en wielen geweldig. Die wielen zijn totaal anders dan wat we gewend zijn, dat is wat mij betreft zelden goed, maar in dit geval geweldig gelukt.
Mega muildier
Doe mij alsjeblieft die oude DBS.
Veel mooier.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).