Ongelukkige Audi kopt boom, krijgt begrafenis

Auteur: , 49 Reacties

We zijn hier vandaag samen...

Ongelukkige Audi kopt boom, krijgt begrafenis

Dat het slecht weer was vandaag had je waarschijnlijk wel gemerkt. Afgezien van daken met vliegambities en omvallende vrachtwagens zijn er natuurlijk ook genoeg hoge bomen die wind vangen. Zo ook in Driebergen, bij de IVA. Daar werd de lokale parkeerplaats deze middag geteisterd door omvallend groen. Via @jochemvdm kregen wij de tragedie uit eerste hand mee.

Nadat de storm eerder vandaag zorgde voor een landelijk code rood, kregen ze de gevolgen in Driebergen maar al te goed mee. De parkeerplaats, waarvan we weten dat hij normaal gesproken goed en zalig gevuld is, moest behoorlijk wat pijn doorstaan. Het kon dan ook haast niet anders dat er op een zeker moment een auto het leven zou laten. Van alle auto’s die de parkeerplaats sieren, was uitgerekend de kleine Audi A1 het slachtoffer van de harde windstoten.

Ongelukkige Audi kopt boom, krijgt begrafenis

Hoewel er in de omgeving her en der nog wat bomen omwaaiden, mogen we van geluk spreken dat er geen innige omhelzing was tussen een extreem dure auto en een fors stuk hout. Desondanks is het een tragische gebeurtenis, en bij deze willen we dan ook onze condoleances uitspreken.

R.I.P. Audi A1. (01-07-2011 – 18-01-2018)

Heb jij nog foto’s van de storm? Gooi ze op Autojunk!49 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Goed gemikt! (of ben ik nu VAG hater ;-) )
@SpiderIV: nee hoor bij mij hangt ook de vlag uit
@mikje90: Halfstok?
@mikje90: Get a life ,loser.
@dijan: Ah kom op jongen, wees toch niet zo op je pik getrapt als er wat gezegd wordt over VAG. Lekker laten gaan, wat kan jou het toch schelen?!
@viezefreddyw: die @dijan reageert niet eens rechtstreeks op mijn bericht. Voel me bijna genegeerd. ;-)
@dijan: zegt de één tegen de ander.
@SpiderIV: Inderdaad, was ook mijn eerste gedachte🤣
@SpiderIV: ja dat ben je, maar iedereen heeft recht op zijn afwijking.
Ook een Cla en die Saab ernaast waren getroffen
@lodewijkyolo: stuur foto’s!!!11!!
@ikschrijfookoverautos: Ik heb alvast foto’s ingestuurd met in ieder geval de CLA.
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
@dutchoutlaw: vorig jaar precies zo’n zelfde storm, knap hè van moeder natuur
@dutchoutlaw: al een jaar geleden de geest gegeven. En nu de genadeklap gehad😂
@dutchoutlaw: HOE DOE IK DIT NOG STEEDS FOUT?!
@ikschrijfookoverautos: als je er over wilt praten, vanavond om half 9 nog een plek vrij aan de bar
@lekkerlinksrijden: die houd ik in gedachten
@ikschrijfookoverautos: Kan gebeuren joh iedereen maakt wel eens fouten. 😂
‘…mogen we van geluk spreken dat er geen innige omhelzing was tussen een extreem dure auto en een fors stuk hout’

Ik had liever gezien dat daar een bentley of ferrari onder had gestaan, niet zozeer dat ik een hekel heb aan die merken, maar ik moet al glimlachen bij het idee dat die patsertjes papa moeten bellen dat de auto kapot is..

Daarnaast kan een starlet van €500 net zoveel waarde voor iemand hebben dan een rolls van enkele tonnen, gewoon zuur als het je overkomt, voor iedereen, ongeacht de waarde van de auto.
Daar kan ik me wel in vinden.
@uselessguy: Dit is mijn auto en niet iedereen op de IVA is een ‘patsertje’ zoals de meeste over IVA studenten denken. Hier is gewoon hard voor gewerkt, dus houd die onzin van je alsjeblieft voor je.
@amrish63: ik vind de opmerkingen hier ook echt wansmakelijk. Het is iemand zijn auto (de jouwe in dit geval) die, naar de leeftijd gezien, geen omnium verzekering meer zal hebben. Bye auto en bye verzekeringsgeld. Ik vind het erg sneu voor je. Hopelijk vind je een oplossing! 🤜🏼
@dromedaris: niet alleen de opmerkingen maar het hele artikel heb ik tenenkrommend gelezen. Ik ga mezelf nu echt voornemen om enkel en alleen de stukjes van Willeme te lezen.
@amrish63: Jij voelt je volkomen onterecht aangesproken door deze meneer. Hij noemt de bestuurders van die besproken dure auto’s juist patsers en benoemt dat het verder voor iedereen klote is. Helemaal geen reden om zo te reageren dus.

Klote voor je trouwens dat dit is gebeurd. Hopelijk word het door iemand vergoed.
-edit: nutteloze bijdrage-
-edit: nutteloze bijdrage-
Jongens, dit is een Audi A1, lekker belangrijk. Het is net zo (on)noemenswaardig als hij op die Polo ernaast was gevallen. Wat is hier bijzonder aan?
@fanboy: IVA is een broeinest van een hoop ABers en daarom best relevant denk ik. Daarnaast storm (actueel) auto (autoblog).
@fanboy: als jou auto hier had gestaan had je wellicht anders gepiept
Dit is mijn eerste auto ik zit pas in het eerste jaar van de IVA heb er kei hard voor gewerkt om aan een mooie toekomst te mogen gaan werken. En dan gebeurt er dit die auto heb ik hard nodig en ben een groot auto fan beetje respect is niet echt veel gevraagd het zal je eigen auto maar gebeuren. Ik ben nooit een auto hater geweest dus doe gewoon normaal.
@amrish63: Niet te zwaar aan trekken joh, allemaal internetridders die net zo hard staan te balen als het hen overkomt. Hopelijk lost je verzekering het netjes op en ben je zo weer op weg. Veel sterkte er mee in ieder geval.
@e34m5touring:

7 jaar oud, dikke kans dat ie niet wa-casco verzekerd was.
@monsieurleloure: Ja en natuurrampen is vaak nog een apart geval ook. Blijft superklote zoiets. Ik kreeg een flinke tak op de auto vanmorgen, kan nu niks zien. Morgen nog maar eens kijken. Maar daar ben ik al goed ziek van. Dit zou me helemaal doen janken eerlijk gezegd.
@monsieurleloure: in zulke gevallen kun je vaak de eigenaar van het terrein aansprakelijk stellen. Zo kun je ook de gemeente aansprakelijk stellen wanneer er een tak op je auto valt (op straat) i.v.m. tijdig snoeiwerk waar de gemeente verantwoordelijk voor is. In dit geval zou het de eigenaar/beheerder van het terrein zijn waar de IVA zich bevindt. Succes in ieder geval!
@monsieurleloure: Stormschade is meestal al bij beperkt casco meeverzekerd.
@amrish63: Zo doorzichtig dat ie toch eigenlijk.. nog steeds doorzichtig is.
@amrish63: Shite, succes met de afwikkeling…
Ben blij dat mijn Alfaatje 33 het destijds wel overleefd heeft op het IVA, wat een heerlijk karretje was dat toch met zijn 1,3 boxermotortje.
Knappe boom, zo van de A12 naar de A1 vliegen……..
Vandaag nog een verkeersbord een Talisman zien rammen op de snelweg!
Als je dat ding zelf niet weg doet, dan doet mutti natuur het wel
@fristi: Applaus voor deze geweldige opmerking,pak nog een fristi. Hoop dat je niet hetzelfde overkomt,of misschien toch wel…..
@dijan: @fristi maakt gewoon een grapje. Hij beledigt de eigenaar van de auto niet en het is geen kwetsende grap. Wat is hier mis mee?
@granlusso: Je weet toch dat deze meneer knettergek is en op alles wat VAG betreft reageert? Zeg binnenkort maar eens iets lelijks over de nieuwe Polo, hij maakt je af denk ik. Erg zuur voor de eigenaar van de A1, half zo zuur als de rest van de reacties, sukkeltjes. Amish63 jij succes met alle bureaucratie komende dagen!
@fmgarcia: Je bedoelt @dijan? Zo goed ken ik hem niet haha, maar duidelijk.

Wat betreft de A1, erg zuur inderdaad en ook ik hoop dat de eigenaar dit snel kan vergeten ;).
Ik vind het hele verhaal niet gepast. Gisteren zijn er enkele mensen omgekomen door de storm waaronder een 62 jarige mijnheer in mijn woonplaats die in zijn MINI geplet werd door zo’n boom. Niet echt iets om grappig over te doen.
Pijnlijk voor de eigenaar. Hoop dat de verzekering een adequate vergoeding voor de schade kan verlenen.
Laat ze maar roepen, wij weten dat een A1 een ontzettend fijne auto is (heb er 4 jaar lang met veel plezier in gereden als leaseauto), en dat er voor een hoop mensen genoeg valide redenen zijn om er blij mee te zijn. Sterkte ermee en ik hoop dat je verzekering je nog enigszins tegemoet komt, al vrees ik het ergste.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).