De garage van Nate Robinson [NBA-speler]

Auteur: , 20 Reacties

Als je in de VS op het hoogste niveau kunt basketballen, dan zit je aardig gebeiteld. Nate Robinson is een van de getalenteerde jongens met een vette salarisstrook, geld dat er onder andere bij zijn autoverzameling weer uit gaat. Wat staat er allemaal in zijn garage?

Meer dan één auto, zo veel is duidelijk. Als rode draad loopt 1 type accessoire door Nate’s collectie: de Forgiato-velg. De basketballer is dol op Forgiato, en Forgiato op hem, want Robinson koopt hun halve toko leeg als hij weer eens een setje lichtmetaal nodig heeft.

Of het nou een blauwe Panamera, een mattige Range Rover Sport, een Cadillac CTS, of een klassieke knalrode Pontiac Vuurvogel is, alles moet en zal op dikke Forgiato’s staan. We laten u verder alleen met de foto’s. (via DUB)20 reacties

Die kerel stond ook niet vooraan bij het uitdelen van hoofden…
@mercs: Maar kwam jou vast ook niet tegen bij het uitdelen van de ‘ goed verdienende banen ‘ .
@mercs: Zover ik kan zien heeft hij er net even veel als ieder ander, namelijk één.
@mercs: Geldt voor de meeste topsporters toch? Die gingen eerder voor de benen en armen, en moesten het daarom doen met de resterende derderangs hoofden.
wat staat die range rover op ontzettende karrewielen… bah. De rest kan er, zeker naar amerikaanse maatstaven, best mee door.
Dan weer jammer dat hij een blokkendoos van een Range Rover heeft….
Waarom is dat jammer? De meeste andere SUV’s kunnen niet eens tippen aan een range rover, mits deze op normale wielen staat want ik denk niet dat 23″ velgen een comfortabele rit door de bossen garanderen.
Die pontiac is een een formula 400 met 6,6 liter v8
Mooie auto…..
Ik vind het maar tegenvallen, vind ze allemaal lelijk, vooral die cadillac & panamera. Dan zie ik liever de collectie van voetballers!
Ben niet zo’n fan van de combinatie klassieker + moderne velgen. De Range Rover ziet er goed uit en ook die Panamera heeft wel iets vind ik. De Cadillac is iets te Fast&Furious naar mijn smaak, maar die two-tone en zwarte velgen passen wel bij elkaar.
En dit is dus een middelmatige NBA speler, niet eens een uitzonderlijke. Van de 530 wedstrijden die hij heeft gespeeld in de NBA over de afgelopen 9 jaar stond hij maar 104 games in de basis wat ook vooral komt door blessures van de gast voor hem op die positie.
Ook is ie al bezig aan z’n 5we club (lekker veel geruild).
En hij is maar 1,75 groot.
MAW: dit hadden wij ook kunnen zijn jongens.
Dus: goed geregeld Nate. Smaak kan je niet kopen, maar zo te zien is ie er wel gelukkig mee.
@gregorius: Amerikaanse teams ruilen veel en point guards zijn juist kleinere spelers. Als je de profs haalt ben je gewoon echt wel goed, hoor.

Dus nee, dat hadden wij niet kunnen zijn.
@bozewolf: veelvoudig slam dunk kampioen bij een lengte van slechts 1,75 meter, dat is inderdaad voor niemand anders weggelegd.
@gregorius: Als je van de bank komt, dat betekend dan dat iedereen dat wel zou kunnen? Jamal Crawford komt ook van de bank, om er maar 1 te noemen. 1 van de beste 1on1 spelers in de NBA. Slechts een minuscuul percentage van basketbal spelers in de VS schopt het tot de NBA. Dat betekend dat de ‘bankzitters’ ver boven het niveau uitkomen van de gemiddelde basketballer. En het is een nog grotere prestatie van Robinson omdat hij zo klein is. Ook heeft die een paar 40+ games, kunnen relatief weinig NBA spelers op hun CV zetten.
Die Firebird *kwijl*
Zijn wel allen echt ziek getuned.
Die Firebird is geniaal, de rest meh.
Een wagen die hij van GM waarschijnlijk gekregen heeft via sponsoring, een nutteloze SUV en de lelijkste Porsche ooit. Voor wat die voertuigen waard zijn zou ik mij toch interessantere wagens kopen.
Jammer voor hem dat smaak niet te koop is.
Tja.. over smaak valt dus wel te twisten. Inderdaad @shiva kun je meer doen met het geldm vervang de Panamera door een AM Rapide, de RR door een old skool Defender, de GM door een RS6 en de Pontiac mag blijven. Over smaak valt echt te twisten
Mooie Pontiac, het moet gezegd. Lekker kleurtje ook, enkel jammer van die typische ‘kijk-mij-veel-geld-hebben-waarvan-ik-niet-wat-ik-ermee-aan-moet’ velgenkeuze.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).