Opel ADAM Hardwell Edition 001 is voor DJ Hardwell

Auteur: , 33 Reacties

Ja, natuurlijk is de eerste Opel Adam Hardwell Edition voor de DJ naar wie hij vernoemd is. Opels PR-apparaat viel overigens met de neus in de boter: vlak voor de onthulling werd Hardwell door DJ Mag tot beste DJ ter wereld uitgeroepen.

De Hardwell-Adam is in de basis een 1.4 ecoFLEX met 74 kW (100 pk) vermogen, en te herkennen aan zijn witte dak en Hardwell-striping op de flanken. Bovendien komt de artiestennaam (Robbert van de Corput, zijn echte naam, was een beetje lang) van de DJ terug in de rugleuningen van de met leder beklede stoelen.

Via het IntelliLink-systeem kan je je favoriete plaatjes door je stadsmini doen galmen, of dit nou Tiroler accordeonpolka’s zijn of dancemuziek. En hoe hard gaat die stereo dan well? Dat hebben we niet uitgeprobeerd, maar je mag bij een dergelijke auto wat dat betreft wel wat verwachten.

De prijs: een niet heel zuinige € 18.495,-. Maar volgens Opel krijg je daar wel een overcomplete auto voor. De nummer 1 uit de DJ Mag van vorig jaar, Armin ‘F-Type‘ van Buuren, zakte een plekje, naar 2. Het zijn allemaal geestelijk zonen van Ben Liebrand, van wie we eigenlijk niet weten wat hij rijdt.33 reacties

Misschien ben ik te achterdochtig, maar als publieke stemming een nummer 1 positie oplevert van iemand die gesponsord wordt door een automerk, dan ruik ik onraad.
@pieterveer: die stemming was altijd vals. Het is maar hoe veel geld je wil uitgeven aan het maskeren van goede (en niet te veel) nep-stemmen.
Hij is officieel uitgeroepen door de beste volgens dat magazine en dat is leuk voor die jongen. Ik heb er de rete verstand van, maar de namen van de andere in de top 10 waren over het algemeen namen die ik nog wel kende: dat betekent dat die ook niet te klagen hebben dat ze een unique #1 positie-kans hebben verloren.
Nu hopen voor die jongen dat ie t niet in zn bol krijgt en dat ie t niet verneukt als ‘ster’!
@gregorius: Bredanaars krijgen het niet zo snel hoog in de bol hoor ;-)
@VeniVidiVici: nou, je hebt anders maar 1 woord nodig om ze helemaal uit hun bol te laten gaan…. carnaval!
@gregorius: je moet het ook niet zien als “beste dj” verkiezing, maar “meest populair” (bij overigens voornamelijk jonge stemmers die nog niet naar feesten mogen)
@dennisdd: Maar deze verkiezing wordt wel over het algemeen als eerste aangehaald wanneer het gaat om de beste DJ ter wereld.
Die lijkt wel heel blij met zijn overpriced rugzakje, als hij echt de beste dj ter wereld zou zijn, heeft hij dan niet genoeg poen voor een deftige auto?

Ik kende zijn naam trouwens niet.
een showtje en hij kan stuk of 30 adams kopen
Hardwell doet al een tijdje mee,
Veel goede nummers uitgebracht en een supergoede tour, ( i am hardwell).
Snap wel dat die blij is, was al langer verwacht dat hij heel hoog zou eindigen.
Wuuuuuuuut¿ 19 duzend euros!? Voor zo’n apparaat? Ik zeg dit niet snel, maar euh.. Dan toch echt liever een golf met raamslingers.

Of toch niet.. Naja een polo dan! Die is iig groter dan de adam!
Ik hoop wel voor hem dat het stuur verstelbaar is..
Hardwell, de nieuwe Afrojack?
19k lappen om met DJ Hardwell reclame rond te rijden. Nee bedankt.
Radio die erin zit gaat hard zat, komt een mooi vol en zuiver geluid uit. Ze rijden ook heel goed, en vooral het interieur icm intellilink ziet er heel strak uit.
#1 DJ heeft volgens mij alleen maar te maken met hoe commercieel een DJ is… Anders zou deze knakker echt niet op 1 staan, net als Afrosjaak, wat een commerciële bende maken die gasten! In mijn ogen halen ze het bij lange na niet bij DJ’s zoals Koletzki, Schories, Hemmann, Noir e.d.
@str8six: Amen
Het zal wel aan mij liggen, maar ik ben nog nooit een Opel Adam in het wild tegen gekomen. Verkopen die dingen überhaupt een beetje?
@motoragent: Nee! Vandaar ook de Hardwell marketing stunt…
@motoragent:
Een verkoopsucces is het niet, maar ik kom ze wel met enige regelmaat tegen.
Of ik daar blij van wordt is weer een heel ander verhaal, ik ben niet kapot van het uiterlijk van Adamski (om in de DJ sferen te blijven).
@tupperware: nu is bij Opel alles relatief maar daar wordt het als een enorm verkoop succes gezien. Ik zie ze ook af en toe wel eens rijden, niet zoveel als de mini en de 500 maar die zijn natuurlijk ook al sinds de 60s op de markt.
Ik zou best voor autoblog willen betalen. Maar dan 100% geen Dj’s posts of andere reclame.

Duim omhoog als je dit een goed initiatief vind.
@Laue: 1: je hoeft er niet op te klikken, 2: adblock. Problem solved…
@Laue: Duim omhoog als je geen zin hebt in likesletten op Autoblog.. Daar is Facebook al voor. Zo nu en dan komt er een keer een post met een DJ er in op Autoblog, big deal. Er zijn altijd goede en minder goede posts op een blog. Maar om nu een like-petitie te gaan starten om geld te betalen om geen DJ-posts meer te krijgen vindt ik ver gaan..
@Corrado16v: Ik denk dat er serieus animo voor is voor een reclame vrij internet (autoblog). Tweakers.net heeft ook een “premium” optie. voor een paar euro heb je dagelijks geen last van reclame. (moet je natuurlijk well vaste bezoeker zijn)

Mensen willen alles tegenwoordig maar gratis hebben. Een website runnen van deze omvang kost klauwen met geld en worden daardoor verplicht om je reclame te voeren. Gaat ten koste van de kwaliteit imho.
Een opel adam haha.. die jongen kan nu gemakkelijk een paar Bentleys kopen als ie wil. Wel een terechte nr1 DJ of the world.
Waar is het overigens op gebaseerd die DJ Mag Top 100, ik weet het nog steeds niet? Kom genoeg mensen tegen in de eerste twintig die voor mijn gevoel een stuk meer gepresteerd hebben dan bijv. Hardwell ( en dan denk ik niet aan Afrojack ).

Denk dat Avicii of Calvin Harris het meer ‘verdiend’ heeft bijv. :)
@MLTB: avicii en calvin kun je nou niet echt dj’s noemen wel?
Producers zijn ze inderdaad en goede ook. (Als je van commercieel houd natuurlijk) hardwell heeft zijn nr 1 positie echt wel verdient
En die gozer weet overigens niet waar die aan begonnen is met z’n Opel Adam. Die zal wel denken moet dit nou..

:’) :’)___!!!!!!
Hmmm. Auto is te duur. Daar koop je leukere autos voor.
Ik zou mijn naam niet graag gelieerd willen hebben aan deze auto. Ik vind het sowieso zeer sneu dat ze er gelijk een ‘edition’ van hebben gemaakt terwijl hij in de essentie niet veel anders is..
Opel adam is echt een verschrikkelijke wagen om te zien en zag er vanmiddag nog 1 waarbij er verf gemorst is op een spaak van de velg. Tot nu toe heb ik er paar gezien en allemaal oude mensen erin die op pensioen zijn.
Ofwel ik ben nu officieel oud want ik heb nog nooit (muziek) van Hardwell gehoord, ofwel de dance muziek is ontzettend op z’n retour.
100% terecht dat Hardwell is uitgeroepen tot nummer 1 DJ ter wereld.
Altijd zijn eigen unieke stijl blijven draaien en die heeft hem gebracht tot waar hij nu staat.
Daarnaast zet hij zijn eigen ‘merk’ het beste neer wat in deze tijd minstens zo belangrijk is

P.s. als je nog nooit van de beste man hebt gehoord moet je bij jezelf even nagaan of je op Autoblog.nl wel op je plek zit of dat je misschien gewoon terug moet naar de ‘gouwe ouwe’ papieren Autotrader ;-) (no offense)

Om toch nog even on topic te gaan: rijdt erg volwassen zo’n ADAM. Muziekinstallatie in de Hardwell edition schijnt ook meer dan behoorlijk te zijn, ik kan hem wel waarderen!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).