Opel is vanaf volgend jaar de trotse Feyenoord-sponsor

Auteur: , 39 Reacties

FC Twente heeft Volkswagen als partner, en Ajax krijgt zijn wielen van Mercedes, maar vanaf volgend jaar komt er nadrukkelijk een automerk in de Eredivisie bij, en wel bij Feyenoord. Opel wordt hoofdsponsor van de club uit de Maasstad.

De Feyenoord-selectie heeft alvast één Opel geclaimd

Kennelijk heeft Opel nog ergens een potje met geld gevonden, en zo kon de deal voor de komende vijf jaar gesloten worden. Het is niet voor het eerst dat Opel op de shirts van Feyenoord zal prijken, want tussen 1984 en 1989 sponsorde het merk uit Rüsselsheim de club uit Rotterdam-Zuid ook al. Bovendien reed (een deel van?) de club al een tijdje Opel. Past wel goed bij de club eigenlijk, dat merk.

Wat voor swagen zullen Graziano Pellè, Tim Immers (..) en consorten uitzoeken? Een Insignia, net zoals Ali B en Yes-R die rijden/reden? Of toch maar zo’n dikke Astra OPC met 280 pk? Voor de ecoridders is er altijd nog een Ampera, en hippe vogels kunnen zich natuurlijk in een Adam (of zoude ze die daar ‘020’ noemen?) vouwen. Keuze te over.

Of de supporters nu ook allemaal hand in hand naar de Opel-dealer zullen rennen moet nog blijken. De dealer zal ze in ieder geval met open armen ontvangen. Na een dramatische januarimaand, was de Nederlandse autoverkoop in februari met -27% niet veel beter.

UPDATE: extra foto’s HIER!

Kameraden39 reacties

Een A,dam?
Volgens mij is het Lex Immers, of mis ik hier een inside joke ?
@koluh: gezien de puntjes zal het wel een grap moeten voorstellen, ik ben alleen wel benieuwd wat het dan is..
Kleine hommage aan Gijp
Krijg je als prof voetballer een dik salaris, rij je nog rond in een Opel…
@notsobig: Een nieuwe Opel krijgen, door alleen maar tegen een balletje te trappen dat wilt toch iedereen.
@notsobig:
Je kan het slechter treffen, je zal maar bij Twente spelen….
@jrk68: Dat is dan ook wel weer waar…
@notsobig:
Als ze in een Lamborghini of Ferrari rijden is het ook niet goed, dus ………………………
@desjonnies:
Ik vind dat ook goed, helaas gaat het vaak niet goed….
@notsobig: Ze zullen vast meer dan 1 auto hebben. Ik zou het juist strak vinden wanneer een profvoetballer zou kiezen voor klein autootje als de Adam of de Corsa. Dan ben je in mijn ogen een held die schijt heeft aan alles en iedereen…
@notsobig:

Daar waren in het verleden ook problemen mee, spelers die met hun eigen M3 tot vlakbij het stadion reden en dan op de parkeerplaats omwisselden met de auto van de club
Dan zou ik toch liever bij Feyenoord voetballen dan bij FC Twente.
Als echte Amsterdammer zou ik het geniaal vinden om ze allemaal een Adam te geven.
@gregorius: als geboren Rotterdammer kan ik de humor wel inzien van die opmerking:-P
Lekker beroerd merk bij een beroerde club, kan niet beter.
@quattromeister: Feyenoord is de enige club waar ik op dit moment met plezier een kaartje voor zou kopen om te zien spelen. Als Groninger ben je al snel een gedwongen objectieve liefhebber… ;-)
@quattromeister: Opel beroerd, grapjas. Over de club spreek ik me niet uit, vind voetbal maar een saai spelletje maar Opel beroerd noemen getuigt van het blijven hangen in eind jaren ’90.
@ej20g: Oh, was er wat mis met Opel in de jaren 90?
Ik zou voor een lekker dikke blauwe Insignia OPC gaan!
Pelle blijft gewoon in zijn Ferrari FF rijden, iets italiaans in ieder geval
Identificatie met een merk, dan ben je wel heel laag opgeleid.
Kun je tenminste veilig met 300k op je achterbank door 010. Elke keer aangehouden worden omdat jij toevallig ook in een Panamera rijdt gaat ook vervelen.
Ik zou ze allemaal een klassieke, goed gerestaureerde Opel Manta aanbieden! Dat zou nog eens strak zijn! In mijn jeugd woonde Adrie van Tiggelen in ‘onze’ straat. En hij had een goudkleurige Opel Manta. Dat was gave auto in die tijd… (Damn, I’m old…)
John de Wolf heeft nog in ‘onze’ straat gewoond maar geen idee wat hij reed. Wel dat hij regelmatige in de local snackbar zijn geld zat te vergooien in de fruitautomaat… ;-)
@BrutaalAapje:

John de Wolf
Zit met zijn zoontje in het vliegtuig naar Engeland.
Zoontje kijkt uit het raam en roept : Papa een boot, een boot op zee !

John de Wolf kijkt ook en zegt : Dat is geen boot, maar een hovercraft !

Zoontje zegt: Oh, Papa, hoe schrijf je hovercraft

de Wolf kijkt weer uit het raampje en zegt: Je hebt gelijk, ’t is toch een boot.
@desjonnies: haha die kende ik nog niet :P
@desjonnies: Het is idd geen domme jongen… ;-)
Opel “Wir Leben Fußball”.
Voetbal clubs moeten zich niet binden aan een automerk, dat vind ik zo achterlijk!
Niet slim als waarschijnlijk dit jaar de (internet) gokmarkt word vrij gegeven, Opel zal niet de miljoenen van Unibet en 888 betalen. Beter een contract van een jaar max
Mooie sponsor. Heeft in het verleden ook op de shirts van Bayern München en AC Milaan gestaan.
Mooie Sponsor, Ik heb voor beide al heel mijn leven een zwak.
Gaaf dat ze samenkomen.

De Feyenoord Selectie rijden als een flinke tijd rond ik Opels. Dus daar veranderd niks aan.
Je zal toch speler van Feiienoord zijn. Gaat het net zo lekker, krijg je als beloning zo’n lelijke Eupul op je oprijlaan geparkeerd. Nu snap ik wel waarom ze geen enkele goede speler langdurig aan de club kunnen binden……
Diergaarde blijdorp is pas net sponsor..
@bmwe46csl: nee, die mogen op de advertentieplek van ASR staan omdat het slecht gaat met de diergaarde. Alle opbrengst uit de daaruit voortvloeiende verkopen van merchandising gaat naar Blijdorp.
@bmwe46csl: Dat is een gift van ASR aan de diergaarde, het resterende halfjaar waar ASR nog recht op had, hebben ze aan een goed doel weggegeven.
Ajax en PSV hebben Mercedes, Feyenoord heeft… Ja, precies. Ik vind het helemaal niks. Ik heb niks met Opel en alles met Feyenoord, dus dat matcht lekker. Had dan Audi aangetrokken, dan heb je nog een representatief merk. Wat heeft Opel nou te bieden? Verder dan een OPC kom je niet, en dan blijf je nog met die Opel badge zitten. Natuurlijk zijn OPC’s vette bakken, maar vergeleken met het aanbod van Mercedes is dat allemaal kinderspel…

Ik ga gauw een Feyenoord shirt met Blijdorp erop bestellen, de komende 4 jaar hoef ik geen shirt te hebben van mijn clubbie! Mooie verwijzing naar de voetbalclub waar ik zelf tegen een bal aan schop: RVV Blijdorp!
Verschrikkelijk zeg, dan nog liever Kia of Hyundai.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).