Open BMW 4 Serie bijna helemaal naakt gespot

Auteur: , 27 Reacties

De rode cabrio staat met z'n dakje open te genieten van het mooie weer in München.

De 4 serie coupé zal officieel aan het publiek worden geshowd op de IAA in Frankfurt. Voor de cabrio moeten we nog een paar weken langer wachten tot de Los Angeles Auto Show, maar met zo weinig camouflage als we op dit exemplaar zien, zal de verassing niet echt groot zijn.

Zie hier de BMW F33 4-Sportline, uitgevoerd in Melbourne Red metallic en met een net setje dubbelspaak 19 inch velgen die ook onder de coupé (F32) worden geschroefd. Net als zijn voorganger heeft hij een metalen klapdak dat bestaat uit drie delen, die bij de eerste leveringen in het voorjaar van 2014 hopelijk meteen open kan. Qua motoren is er in eerste instantie keuze uit de 428i, 435i, 420d en 430d. Later komen hier nog een 420i en 435d (met xDrive) bij, en ook de M4 cabrio mag niet aan het lijstje ontbreken.

Het nadeel van zo’n stalen dak is dat de cabrio een stuk zwaarder zal zijn dan zijn dichte broertje, maar dat mag de pret niet drukken. Er wordt ons beloofd dat de 4 serie beter zal zijn dan de E92/E93 3 serie. Hij is langer, breder en heeft een lager zwaartepunt, zodat hij lekker stevig op de weg moet liggen. De tijd van de E30 ligt ver achter ons, maar we hopen dat er met de 4 serie een nieuw hoofdstuk wordt opengeslagen en er een nieuwe legende wordt geboren. (Via BimmerToday)27 reacties

Op de één of andere manier moet ik bij vierpersoons cabrio’s altijd aan dictators denken.
@rovalo:

@rovalo: Van welke dictator is die laatste auto?
@v12biturbo: ik gok Benito Mussolini. Je weet wel: Hitlers vriendje in de oorlog
@deladude: thanks! Kon even niet op z’n naam komen.
Ow dus zo camoufleer je een cabrio. Briljant ik zag het bijna niet.
@Kvgorp: is geen cabrio: het dak is gecamoufleerd.
@rovalo: hahahahahaha, +100000!
Hoe weten jullie zo zeker dat het een BMW is? De logo’s zijn afgeplakt.
@gv93: ……….
Ik snap niet dat iemand zoiets koopt ipv de coupé.
@alcantara: eh vrouwen! zij rijden ook een auto en bijvoorkeur cabrio’s
@alcantara: Ik heb enkele weken geleden een 4 jaar oude E93 325d M-sport gekocht. Waarom? Nu heb ik eigenlijk 2 auto’s ineen. :-) Een vlotte en relatief zuinige coupé én een heerlijk rijdende open cruiser op mooie dagen.

Akkoord, je voelt het extra gewicht wel, maar ik gebruik de auto als daily en zal er toch niet mee op circuit gaan of zo.

Ach ja… To each his own zeker?
@Rohrl-fan: Puike wagen, hoewel de E92 toch mijn voorkeur geniet.
@alcantara: Thanks! En over de looks van de E92 volg ik je, die is nog net dat beetje mooier (maar het dak kan nu eenmaal niet open :-P )
@Rohrl-fan: mooie aankoop, veel plezier er mee!
@cocksdriveaudi: dat zal zeker geen probleem zijn! Bedankt!!! :-D
@Rohrl-fan: Ik volg alcantara z’n mening ook, die daklijn van de cabrio klopt gewoon niet. Ik verkies ook de coupé. Blijft een goede wagen natuurlijk gezien je -zoals je zelf al zei- er ook id zomer van kan genieten! Ook goede motorkeuze: 6 in lijn, diesel (goedkoper) en genoeg trekkracht. Als je ‘m chipt gaat ie richting de 250pk en 500nm. Best leuke cijfers, dus geniet van je aankoop ;)
@alcantara: omdat dichte auto’s voor homo’s zijn.
Vind de nieuwe 3 serie veel mooier!
Als dit de Chinese versie zou zijn, geloofde ik het ook.
De coupé is zoveel mooier.
@bogey: dit is een BYD ..
@zender: el ow el
Ik zou bijna altijd de cabrio boven de coupe verkiezen, maar nu toch niet. De coupe is heel mooi, maar dit om een of andere reden niet zo.
leuk, maar komt er ook nog een rij-test met de 4-serie coupe?
Alsof we nog niet weten hoe die eruit ziet (-__-”)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).