Oranje Ferrari FF duikt op in Blaricum

Auteur: , 29 Reacties

Dit is gelukkig weer eens wat anders dan dat eeuwige rood.

Oranje Ferrari FF in Blaricum

Deze opvallende Ferrari met vierwielaandrijving werd onlangs gespot in het altijd gezellige Blaricum. Een dorpje waar mensen niet zo snel opkijken als er een Ferrari of andere supercar voorbij komt scheuren. Waarschijnlijk heeft deze oranje FF wel voor wat extra aandacht gezorgd.

Of dit oranje exemplaar ook eigendom is van een Nederlander weten we niet, want het kenteken is van Monaco. Dat neemt uiteraard niet weg dat deze auto nog steeds eigendom kan zijn van een Nederlander die (deels) in Monaco woont. Staat stoer en scheelt een boel belasting.

Deze spot van maaldoen kan je bekijken op Autojunk.29 reacties

Niet de mooiste achterzijde van deze paardenclub.
Auto van “Rusty nail” zeker…
Meer brons dan oranje.. Monegaskisch kenteken vind ik eerder sneu dan stoer. Tragisch oord (dit voorjaar bezocht)
@fit4fun: wat is er dan tragisch aan Monaco?
@clioracing:
misschien omdat het net zo echt is als disneyland parijs, het bevolkt wordt door bejaarden en russische hoeren, en er verder geen reet te doen is…
@super: zat te doen, alleen niet zonder poen!
@super: Geen reet te doen is? Wat dacht je van de F1 Grand Prix op een van de gaafste circuits ter wereld! Verder wonen er veel coureurs en andere sporters. Er is een leuk barretje genaamd Stars N Bars waar je ze regelmatig tegen kan komen.

Ik weet wel slechtere plekken dan deze kermis met dikke auto’s, dikke boten en lekkere wijven! Ik vind het wel leuk om daar af en toe even naar toe te gaan als ik in de buurt ben.
@clioracing:
gast, ik werk in monaco, na een paar weekjes ben je gewend aan alle prots en praal en realizeer je je dat er geen fuck aan is. Stars en bars is overigens een pauper tent voor mc begrippen. F1 is wel grappig, maar dat is maar 1x per jaar.
@super: Daarom ga ik er ook maar af en toe naartoe, ik weet namelijk ook veel mooiere/ leukere plekken:)
@clioracing:
lol, niet vergeten ze op tripadvisor te raten dan…
@super: ik heb toch echt hele andere ervaringen wat monaco betreft
@clioracing: klein, overvol, poenerig, nouveau riche gevangenis met gouden tralies, fake, lelijk (met uitzondering van het oude gedeelte waar het paleis staat) en er lopen vrijwel uitsluitend poseurs/aandachtshoeren e.d. Ze hebben niks te doen, behalve hun nieuwste speeltjes/kleertjes en horloges showen.
Leuk om eens gezien te hebben maar ik zou er nooit willen wonen. Nogal tragisch ook als je puur voor de belastingen in zo’n oord moet gaan zitten.
@fit4fun:
spijker op z’n kop, had het niet beter kunnen zeggen, en ik werk in monaco maar woon er om de redenen die je noemt dus niet.
@super: Misschien ook omdat een klein lullig flatje met uitzicht op de muur van een andere flat rond een miljoen begint? ;)
@clioracing:
Misschien is moeilijk voor je voor te stellen dat sommige mensen belasting op de koop toe nemen als ze er kwaliteit van leven voor terug krijgen, maar goed, het is verklaarbaar want jij denkt kennelijk ook dat mc “leuk” is. Veel plezier ermee.
Liever knalgeel
Deze kleur doet de auto geen recht, hij wordt er eerder onopvallend door. Maar goed, ieder zijn smaak.
@Henk_he: nou onopvallend zeker niet. Aparte kleur keuze maar dat moet ook wel eens kunnen. Al is mijn favokleur op die auto wel die mooie dieprode kleur.
@rolov: liever donkerblauw met wit leer
@ferrari94tr: jaaaa!!!
Stond ie bij de bakker?
Laat nou vandaag Guido vd Garde in NL getrouwd zijn ,waarop o.a. C.Albers op af gekomen is.
Puur belastingtechnisch, dat ie op Monegask kenteken staat.
@willemseles: dus je zegt nu dat deze van albers is?
Blijf erbij dat ik t niks vindt… Hoe snel ie ook mag zijn doe mij dan maar een McLaren 12c of Aston Martin dbs oid… Het is t gewoon niet voor mij net.. Ok zo lelijk als een x6 of panamera is t ook niet maar als t een schoonheidswedstrijd zou zijn dan valt ie voor mij af in de voorrondes
Even ter verduidelijking, de kleur waarin deze FF is gespoten heet Rosso Dino.
Hmm… hadden ze bij KIA nog een pot verf over?
Mooi! Dit kleurtje heb ik op mijn Volvo V40. Daar heet het ‘Vibrant Copper’
Jezus wat een lelijke kleur lijkt wel zon oude Volvo c70 die hadden ook vaak die kleur
pure gok: richard krajicek? zal wel niet

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).