Ouch… Fan eert Nico Rosberg met “bijzondere” tattoo

Auteur: , 32 Reacties

Zou Nico hier blij van worden?

Rosberg

Met de beurs in Genève voor de deur (we benadrukken het nog maar een keer) is het wachten tot de nieuwsbom barst en dus hebben we mooi nog even tijd voor een portie onzin. Deze anonieme fan was kennelijk dolblij met het feit dat Nico Rosberg zichzelf vorig jaar tot wereldkampioen Formule 1 mocht kronen en dus moest en zou de Duitser op het lichaam worden vereeuwigd. Over het resultaat doen we verder geen uitspraken, de beelden spreken voor zich.

Een photoshopkunstenaar toonde op Facebook alvast hoe dit getekende hoofd er op de echte Rosberg uit zou zien, het resultaat check je hieronder. Verder is Reddit het erover eens dat de tattoo meer wegheeft van Maaaaaatt Damon. Moraal van het verhaal: als je dan toch een portretfoto op je arm/been/voorhoofd laat kalken, zoek dan een tattoo-artist zonder visuele beperkingen (#lifehacks).

We schreven trouwens vaker over autogerelateerde tattoos! Zo gaat deze dude nu door het leven met een dynamo op z’n arm, verzamelden we een lijst met BMW-plaatjes, vonden we een rondborstig meisje met een liefde voor AMG en besteedden we een artikeltje aan een enorme James May-fan.

Haha32 reacties

De laatste brandstofpas van 3.500 euro wordt nu geveild Bepaal zelf wat je betaalt!.
Holy. Shit! Deze tattoo verdient een plekje in de lijst van kakhiel…
Lelijk!
Zie ook: http://www.kakhiel.nl/posts/33271-11-extreem-mooie-tatoeages
voor meer smaakvolle tattoos!
@jeroenwz: wat een ontzettende kutsite is kakhiel. Tjongejonge. Het zweet breekt me uit van ergenis
Die fotosoep maakt mijn weekend nu al goed! Prachtig!
Down mit Nico
Geweldige Photoshop
Kudos voor de maker
Sorry.. maar dan tik je echt niet als je van die zure, politiek correcte Rosberg een grote tatoeage laat zetten. Ach ja, Trump is ook president geworden, dus alles ken he
@mika_hakkinen: Tja, in deze tijden waarop het bon-ton is om allerlei niet politiek correcte dingen te roepen is Nico een echte held.
@Mika_Hakkinen: wat wil je daarmee zeggen? dat rosberg kampioen is door een mazzeltje? Misschien moeten we eens te rade gaan bij de concurrentie inplaats van de winnaar?
Vette tattoo man. Ik zou er de hele dag mee faceswappen.
Wel lief van Lewis dat hij deze heeft laten zetten.
wow, het down broertje van Rosberg
Dat is Rubens Barrichello!
Wie wil er nou met zanger Rinus op zijn arm lopen??? WTF!!!
Beavis (en Butthead)
@thomasthomas: dat ja.
@thomasthomas: hahaha echt wel
Nico op een goede dag…
Poeh hé, da’s nog eens een lelijke tattoo. Ik weet toch wel dat mocht ik het ooit in mijn bol halen om een portret te laten tatoeëren, ik eerst eens wat onderzoek ga doen naar welke tatoeëerders daar goed in zijn. Ik moet er niet aan denken om met zo’n gedrocht op mijn lichaam rond te lopen.
Is dit de linker bil van Lewis?
Huehuehuehue…
Jesse Klaver?
Dat je uberhaubt fan bent van nico… man man man…
Ken zeggen wat je wil, ik zag dat t rosberg was
@nfad: wie niet met zo groot N1CO eronder
@nfad: Naarmate je meer met je hand afdekt, te beginnen met de mond, wordt hij als maar herkenbaarder. Ik zou zeggen dat als alles afdekt vanaf de neus naar onder en je alleen zijn voorhoofd en haren ziet dat je ook zegt: “Hey, dat is Rosberg”.
ce via iPhone app
Iets aan die tattoo deed me denken aan Rubens Barichello
Man man man dan ben je toch niet goed
@mrrallycross: klopt, deze tattoo-artiest is, als we het maar gewoon hardop zeggen, niet erg goed.
Er loopt een volwassen man met een tatoeage van een andere man op zijn lichaam :)
Dit is ook een bijzonder stukje prutswerk van de tatoeëerder hoor. Staat geen enkele strakke lijn. Kijk maar naar de letter N. Rechtsonderin van de letter ziet het er heel erg slecht uit. Deze tatoeage is absoluut niet gezet door een professional.
Dat ze een fan van Rosberg gevonden hebben was al een artikel waard, laat staan een met een mislukt kliederwerkje op zn been

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).