Pagani Zonda PS – de make-over in beeld

Auteur: , 12 Reacties

Vroeger reed petroleumhoofd Peter Saywell in een witte Zonda PS met vier uitlaten naast elkaar. Onder bedreiging van talloze Pagani-fans heeft hij deze schertsvertoning laten herstellen en staan de uitlaten nu weer in een mooi rondje. Oh, en de rest van de auto kreeg ook een make-over, waarvan we meer beeld hebben.

De blauwe kleurstelling (Monterey Blue) op Peter’s Pagani was al een tijdje bekend, maar echt duidelijk hebben we de Italiaanse trommelvliesverwenner nog niet gezien. Maar goed dat hij de auto onlangs meenam naar een trackday in Engeland, en Jason Cornish daar de nodige foto’s van wist te schieten. Te zien is de nieuwe voorkant die een beetje aan de Zonda Cinque doet denken, samen met de wielkastverbreders van carbonfiber, evenals de luchtinlaat op het dak.

Deze Pagani uitlaten, of op stap met een Koenigsegg Agera, Lamborghini Aventador LP 700-4, Mercedes CLK DTM, Mercedes SL65 AMG Black Series, Porsche Carrera GT of Ferrari F40. Peter heeft lastige keuzes om te maken, aangezien het allemaal in zijn garage staat.



12 reacties

Volgende keer een blauwe clearcoat over het carbon i.p.v. solide blauwe kleur een strikje erom en voor mijn voordeur parkeren graag.
Weet je wat, laat dat strikje maar achterwege.
Ziet er zo een stuk beter uit als de uitlaten naast elkaar… Het blauw vind ik eigenlijk niet zo mooi, zonda’s moeten oranje
De vorige versie had veel meer klasse. Heb je eindelijk een cleane en gepersonaliseerde Zonda met een aantal unieke design-features, bouw je hem om naar een mix van klasse en sportief, waardoor geen van beide echt goed aanwezig is.. Kleurstelling is ook niet echt overtuigend, itt de vorige versie.
@bosje: Precies wat je zegt.. ook al zijn er maar een weinig Zonda eigenaren op de wereld, altijd leuk om je daar ook nog eens van te onderscheiden ;) Vond de uitlaten wel vet (mits het het zelfde geluid produceert!) en ik was al helemaal verkocht aan de kleurstelling!
@roberto: Over het geluid hoef je je geen zorgen te maken. Die was DIK in orde:

http://www.youtube.com/watch?v=RSFgR4g_YTs
@bosje: vind de klasse er toch goed uit zijn. Ziet er gewoon uit als elke andere doelbewust sportieve zonda.
Daar ligt nog is een flink keukenblad achter op zeg, ik snap wel dat dit blijft liggen

Wat een top bak!!
jammer dat de uitlaten nu weer in een vierhoek zitten, vond het supermooi de uitlaten naast elkaar! hij had een unieke zonda, nu is het een samenraapsel van zonda onderdelen van de afgelopen 10 jaar..
@lambo4all: Geef ik je volledig gelijk in. Heel teleurstellend. Die witte had het gewoon. Dat geel lijntje zorgde voor verfijning, de uitlaten waren uniek en heel geslaagd.
Dat is echt geen mooi blauw en die wielkastverbreders doen het heel goedkoop ogen
Vind hoe die was toch mooier
in een woord ZONDAH! hij was zo speciaal en die ledjes bah!
Ik snap het niet… jammer

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).