Paris Hilton sloopt een Ferrari F430 Spider, blijft lachen

Auteur: , 47 Reacties

Zou Paris dit soms geleerd hebben van Afrojack?

Paris Hilton in een Ferrari F430 Spider met schade

Toen Afrojack zijn 458 Italia in puin reed bleef hij immers ook gewoon lachen. En we zien Paris Hilton hier precies hetzelfde doen nadat ze de bumper van een grijze F430 Spider verbouwd heeft.

Tijdens een bezoekje aan Ibiza zou Paris de F430 geleend hebben van een vriend, maar dat verliep niet helemaal soepel. Wellicht dacht ze dat de neus van de Ferrari iets korter was?

Mijn gok is dat het Paris aan haar aars zal oxideren dat de bumper kapot is. Het geld om de bumper te repareren heeft ze waarschijnlijk gewoon rondslingeren in haar tasje. En zelfs die tas zal waarschijnlijk meer kosten dan een nieuwe voorbumper. #firstworldproblems (via: celebuzz.com)47 reacties

First world problems
@lawrence-william: precies.

Vraag mij ook af of ze nou ook zo blij is met die Ferrari. Ik bedoel, ik kan mij zo voorstellen dat je misschien liever/beter in een andere auto zou rijden, maar dat dit imago technisch gewoon niet kán.

Ik bedoel: ’t is een begerenswaardige auto. Zeker. Maar als ik kon kiezen ging ik met een praktischer auto shoppen. Een Volvo V70 zou bijvoorbeeld veel handiger zijn, lijkt mij. Of voor mijn part een Audi A6 Avant, een Mercedes-Benz E-klasse Combi. Hoeft ook geen absurd strakke, sportieve blaasbak te zijn ook. Geen R, RS of AMG dus. Gewoon comfortabel, ruim, handelbaar en parkeergarage-vriendelijk.

Firstworldproblems.
@sjamp:
Je kunt een F430 niet vergelijken met een V70 of A6. Volgens mij een is F430 over het algemeen leuker om in te sturen dan de auto’s die jij noemt. Als je t geld hebt…
@JvT: Ik vraag t mij af. Tenminste: Ja liever toeren in een Ferrari dan een Volvo. Natuurlijk. Maar shoppen? Of ff naar de apotheker voor een middeltje tegen kalknagels? Zou je dan echt liever altijd in die sportwagen kruipen?
@sjamp: I feel you sjamp. Lijkt me ook niet dat je letterlijk altijd in een super of hypercar onderweg hoeft en wil zijn.. :)
@sjamp: Ja
@sjamp:
Waarschijnlijk niet nee. Als je geld genoeg hebt kun je voor een beetje shoppen ook een halve ton stukslaan op een ‘full options’ Mini Clubman. Praktisch, modieus, snel zat, veilig. Zal ze vast wel eentje van hebben :p
@sjamp:

zou ze dan echt helemaal naar Ibiza gereden zijn om naar de drogist te gaan ??
@sjamp: Nog beter, maak gebruik van de Albert Heijn bezorgservice! Hoef je die hele auto niet te kopen..
@JvT: Ik ben geen fan. F430 rijdt heel ‘schietig’… die wagen nodigt echt niet uit om rustig te rijden terwijl je dat bv met een R8 perfect kan. Is het karakter van de motor. Leuk voor het weekend of de track maar om regelmatig mee te rijden is het echt geen hol waard.

Doe mij dan maar een R8 of MP4-12C. Vooral die laatste is echt subliem (wel zelf niet mee gereden met die). Ophanging is super comfortabel en kan je perfect rustig mee rijden, trap je het gas in is het een monster. Zo hoort een supercar te zijn.
@voytekbe:
Ik begrijp wat je bedoelt met ‘schietig’. Ik reed een keer in een F430 Spider, en die liet ik afslaan, en dat terwijl het een automaat was. Het is idd een auto om snel mee te rijden, en niet om rustig mee op te trekken en te ‘cruisen’.
Een R8 is een wat praktischer auto wat dat betreft. Maar het is dan ook een Audi, geen Ferrari. Als we het over comfortabel én snel hebben is een 911 ook een goede kanshebber. Die is met automaat zeer makkelijk te rijden, en totaal niet ‘schietig’ als je dat niet wil.
@sjamp:

Want Ferrari eigenaren hebben doorgaans maar een auto. En wie zegt dat ze aan het shoppen is?
@topless: Nee, dat was mijn punt niet.

Wat ik bedoelde was, het first-world-probleem: Zou mevrouw Hilton zich kunnen verplaatsen ( en dus vertonen ) in een non-hyper non-sports auto. Ik vermoed dat dat namelijk NIET kan. La Hilton kàn het zich niet veroorloven om in een standaard VW Passat Variant zonder W12, maar met standaard 4 cilinder 1.8 te verplaatsen. Maar soms, voor mevrouw Hilton misschien minder vaak dan voor ondergetekende, moet je auto rijden als ‘noodzakelijk kwaad’ ter verplaatsing van A naar B, zonder de toevoeging van het rijden/reizen zelf als stukje ‘plezier’..

Dat ze in bovenstaande ‘OMFG, STORY/PRIVE/VanDerMeijden paparazzi’ foto’s misschien gewoon heerlijk aan het cruizen is, dat maakte eigenlijk géén onderdeel uit van mijn vraagstelling.
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
Die eerste foto laat die Ferrari wel erg dik overkomen. Blijf het een mooie auto vinden.
@xilver: Of zij is gewoon een skeletje.
@xilver: tijdloze wagen inderdaad.
Blijft heerlijk dat ‘schijt aan iedereen’ bekkie :-)
@VeniVidiVici: Inderdaad ze is niet de meest slimme persoon geloof ik; ook niet echt veel stijl of eigenwaarde. Maarja ik zou d’r nog steeds echt niet m’n bed uit slaan, gewoon een lekker wijffie :P

*Iets wat ik met Lindsey Lohan wel zou doen overigens met ‘r botox muil
*En niet dat ik überhaupt de keuze heb hoor… tussen die twee :’)
Waarschijnlijk voelde ze het geeneens, een stootje meer of minder heeft deze poes niet meer door
Wat zou de bedoeling zijn van de GoPro?
@towi1989: misschien waren ze opnames aan het maken voor een autoverzekering? ;)
Wat een leven, beetje leuk lachen, miljoenen spenderen en dikke auto’s rijden.
Ik zie nergens bewijs dat Paris de bumper kapot heeft gereden… Ik rij ook wel eens met een gedeukte auto rond, maar dat wil nog niet zeggen dat ik het ook kapot gemaakt heb.
Madam dacht dat een extra gat de motor beter koelt, had ze hem toch ergens anders moeten toucheren.
Het is en blijft een blonde kut,opgewarmd lijk.
@bayernmunchen:
Wat zit je dwars jongen? Dat soort taalgebruik heb je vast niet van je ouders geleerd, snel je mond (of toetsenbord -_-) met zeep spoelen.
@JvT:

Heb ik jou meisje beledigd?
Ze ziet er toch niet uit man,met haar verwaande smoel.
En ik heb nergens last van,weer een leuke dag gehad vandaag.
@bayernmunchen:
Of ze er niet uitziet (of juist wel), dat zijn meningen. Maar dat je dat op deze manier kenbaar maakt komt niet heel intelligent over, just sayin’.
En om even de taalnazi uit te hangen; ‘jou’ moet ‘jouw’ zijn omdat het een bezittelijk voornaamwoord betreft. Graag gedaan, een dag niet geleerd is een dag niet geleefd, toch?
@JvT:

Bedankt voor jou wijze les.Je begrijpt toch wat ik bedoel.
Ga je aanmelden voor tien voor taal,of de stabillo-spellingswedstrijd,wijsneus.
En wat ik op het hart heb,dat zeg ik.
Daar hoef jij mij niet op te corrigeren.
Ik zie al wel waar je vandaan komt,Elburg,tja,had het kunnen weten dat ze daar zulke taal niet gewend zijn.
@bayernmunchen:
“Je begrijpt toch wat ik bedoel.” … diepe zucht.
“En wat ik op het hart heb,dat zeg ik.” … Inderdaad, je mag zeggen wat je wilt, maar denk ook een keer na of het enigszins nuttig of gewenst is dat je het zegt. Of ben je alleen maar aan het provoceren om aandacht te vragen? Zomaar een gokje hoor.
En over dat ‘corrigeren’, dat was je taalfout, niet je fantastische en onderbouwde *kuch* comment.
-edit: nutteloze bijdrage, check de huisregels mbt schelden-
@bayernmunchen: Ja ben je nou helemaal krankjorum?
@bayernmunchen: ik kan er wel een paar trucjes op!
@rufctr01:

Pas maar op dan,dat je haar ruggenwervel niet beschadigd. (:
@rufctr01: haha, precies
@bayernmunchen:
Ik vind ’t ook een over-het-paard-getilde-afgelikte-boterham.
Dankzij rijke pappie lijdt ze dit luizenleven. Anders was het gewoon de zoveelste magere blonde domme doos waar nooit iemand van gehoord had. Zo…en dat was mijn Mening ;)
@sanderm3:

Met jou kan ik praten.
Waar is haar eigen Lexus LF-A?
@burninrubber: thuis schat ik. Schijnbaar niet op Ibiza anders hoefde ze deze niet te lenen.
Stinkt naar jaloezie & sensatie zo’n artikels… Who the fuck cares?

Wat moet je doen als je een Ferrari zou prakken en je er zonder iets aan over te houden uitkomt? Wenen? De meeste mensen zetten wel eens een krasje, die wenen toch ook niet?
Paris Hilton heeft de Ferrari, noch het geld, noch haar beroemdheid verdient. Toen haar vader bekend maakte dat hij na zijn overlijden het geld aan goede doelen zou geven begon ze te huilen omdat ze wilde dat het geld naar haar zou gaan, dit wijf is alle media aandacht etc. gewoon niet waard net als Kim Kardashian.
@roemeen013: Was jij daar bij of zijn daar beelden van ? of heb je dat gehoord ?
Ik kan me er niet zoveel bij voorstellen, volgens mij heeft ze al eerder 80 miljoen dollar in een trustfonds gestort gekregen van haar opa die de Hilton keten groot gemaakt heeft
Shit, typo. NIET verdient bedoelde ik…
Deze Ferrari stond in dezelfde straat als mijn appartement. Ik ben er 2 weken geleden geweest en er reden voornamelijk 2 blonde (Zweedse) meiden in, en toen mijn zwager een keer voorbij liep was het ongeluk net gebeurd, ze hadden een scooter geraakt /geschept. Een paar dagen later kwam Paris Hilton inderdaad voor 2/3 dagen over om haar producten te showen op Ibiza, dus volgens mij was de schade al voordat zij achter het stuur plaats nam.
waar je mee om gaat… :-)
Tsjaa, dom blondje he?…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).