Perridon wil Jos Verstappen sponsoren, Max is te duur

Auteur: , 44 Reacties

Aldus de eigenaar van drie Bugatti Veyrons.

Trust F1 bolide

Trust-topman en aanstaande Chiron-eigenaar Michel Perridon was vanmiddag te gast bij de BNR Autoshow. In het gesprek kwam naar voren dat de multimiljonair een sponsorschap wil aangaan met racecoureur Jos Verstappen. Een bewuste keuze.

De reden dat Perridon voor Verstappen Sr. kiest is simpel, zo zegt hij. Waar Max is, is Jos en de geschiedenis tussen beide heren gaat verder terug. Zo was Trust al eerder sponsor van papa Verstappen tijdens zijn periode in de F1. De twee hebben door de jaren heen een ware vriendschap opgebouwd.

Max is als individu niet te sponsoren, zo vertelt Perridon in de autoshow. Als sponsor kies je voor een team en in het geval van Max zou dat te prijzig uitpakken. Volgens de Rotterdammer zou dit niet binnen de marktstrategie van Trust passen. Wat het bedrijf volgend jaar precies van plan is met de sponsoring van Jos is nog even afwachten. Perridon moet naar eigen zeggen nog het een en ander bespreken met de voormalige F1-coureur.

Foto: De F1 bolide van Jos Verstappen in 2003.44 reacties

Well, hoo-fucking-ray..
Vraag me af hoe je zoon met één van je Bugatti’s door Europa laten reizen met een freestyle voetballer die de hele tijd alleen even balletjes omhoog trapt wel binnen je marktstrategie past..
@ariif: precies!
@ariif: ik vind het ook een appart verhaal. Ik volg ze wel maar boeit me niet veel
via Android app
@ariif: 99,9% van de bevolking weet dat niet eens. En dat is prive.
@ariif: voetbal is voor ander soort volk.. Laten we het daar maar op houden.
@ariif: als jij je meer verdiept in de nieuwe producten van Trust Urban, dan zal je begrijpen binnen wat voor strategie die tour met een freestyler past. Hele slimme zet van Trust om met Touzani jonger publiek aan te trekken!
@ariif: Simpel. Marketing -> Cash flow. Nooit gehoord van die grote Instagram modellen die leven van de likes? Same thing, same concept, same cashflow.
Trust? Dat vertrouw ik niet…
@mashell: gaan we zo beginnen? Truste ;)
@mashell: En terecht. Gerebadgede chinese hardware. Met in de regel zeer buggy drivers en matige kwaliteit.
@martinus: sluit k m’n trust gaming mousse aan. Ziet m’n pc het als een toetsenbord haha!
@martinus: jankert!
Daar is de prijs ook naar.
@martinus: welke drivers?
@mashell: Helemaal mee eens. als ~ Perridon Verstappen ~ googled, zie al de negatieve berichten over deze gast. Ik hoop dat Verstappen hem niet nodig heeft.
Ja joh
En waarvoor gaat hij jos dan sponsoren?
Omdat hij een fijne kerel is?
Of op de jean marie pfaff manier?
@rob5nismo: inderdaad elk shirt heeft een boordje met Trust erop
Lachen
Sponsering van Limburgers doet mij altijd denken aan ontwikkelingshulp. Of aan corruptie.

Maar het is een mooi gebaar van Perridon.
Snap niet dat dat Trust zo populair is de muizen en toetsenborden vallen al uit elkaar als je er naar kijkt. Tip probeer Logitech eens.
@thomasthomas: Tip: probeer die overrated en overbetaalde Chinese plastic troep van Logitech a.u.b. ook niet; ze typen niet bijster lekker, maar zijn wel duur. Enige uitzonderingen zijn de top of the line G710 en G910 series, die zijn hun geld wel waard, maar dan heb je het ook over 120 / 160 euro en lelijke styling (m.i.). Voor dat geld heb je ook veel betere mechanische toetsenbord met normaal uiterlijk :)
Dat is helemaal 2.0 (heet dat nog zo?) jonguh!! Voor de vet coole urbane jongeren jeweetzellef
@C6_R: faalhaas, was in reply jegens @ariif
Was ik de enige die dacht aan een drank ipv de baas van trust bij het zien van de titel?
@schuimbekje3: Ja, want de drank heet Dom Perignon en geen Perridon ;₩
@edge: parridon
Wat is dat nou weer voor een onzin. Jos racet niet dus echt veel exposure ga je niet krijgen als je hem sponsort. Daarnaast zijn Jumbo en Exact ook gewoon persoonlijke sponsoren van Max, dus waarom zou dat volgens Perridon niet te betalen zijn?
@Edge: Omdat Perridon een jankerd is. Google Perridon Verstappen en je ziet hoe hij Jos heeft belazerd in het verleden. Niet 1x maar verschillende keren… Zielig ventje en een uitbuiter die Perridon
@edge: jij kijkt zeker geen F1 op TV, want als Max het goed doet, zit er geheid een shot van Jos tussen in de pitbox. Met Trust op z’n borstzakje kun zo dus reclame maken…
Gaan we ons Jos dan vanaf heden met zo’n Niki Lauda-petje zien op de Grand Prix? Of eigenlijk, overal waar Max is?
https://cdn.pbrd.co/images/1WjnLL7c.jpg
@LittleIdiot: Twee gezichten een formule als Lauda en Niki
@awesome: props voor de heistrocker :)
@LittleIdiot: Jos wordt nu blijkbaar gesponsord door de KKK (I am white…..).
Maar? Er zit toch wel een MAAR aan? Wil perridon nu niet hebben dat hij door gaat met de le mans plannen? Als de 2e coureur jan lammer zou zijn (wat logisch zou zijn) acht ik die kans wel groot.
Perridon = Problemen!!! Wie weet het nog? Dat Perridon Jos Verstappen als een baksteen heeft laten vallen in de F1??? Niet 1x Niet 2x Maar 3x. Perridon is niet te vertrouwen. Vindt het een slechte zaak dat Jos weer met hem in zee gaat. Let op mijn woorden: Dit wordt weer huilen geblazen. Ook niet goed voor Max, want Perridon dringt zich op naar Max, wat weer niet goed is voor zijn marktwaarde en ontwikkeling. Perridon heeft vele mensen besodemietert. Stom Stom Stom
@tumbleg: gelukkig was die badkamerboer wel te vertrouwen.
Even voor het grote volk… Hier zit gewoon een boekhoud trucje aan vast 😆
Zie 1 van de vele negatieve berichten van Perridon over Jos:
4 september 2007 – Voormalig Formule 1-coureur Jos Verstappen kan opnieuw een Champ Car-avontuur uit zijn hoofd zetten. Nadat eerder bekend werd dat Trust-voorman Michel Perridon interesse had in de overname van een Champ Car-team, zijn coureur en sponsor nu opnieuw uit elkaar. Perridon gaf te kennen geen prijs te stellen op de diensten van de Limburger, waarna Verstappen in woede ontstak. http://www.gpupdate.net/nl/f1-nieuws/165556/verstappen-en-perridon-opnieuw-op-voet-van-oorlog/
Perridon gebruikt Jos en Max gewoon voor gratis publiciteit. Roept maar wat en alle media nemen het over. Zo krijgt hij zijn PR. Ik hoop Ik hoop Ik hoop dat Jos slimmer is!
@tumbleg: enige juiste conclusie vrees ik.

Ik ken Trust en Perridon dan ook louter van de niet interessante Bugatti uitstapjes en het geneuzel van hem richting oa Verstappen

Ergo: Het werkt…
Wat een prachtige bolide 😥
Het merk Trust bestaat nog?
zowel Exact als Jumbo zijn persoonlijke sponsor van Max, dus Bullshit dat dat onmogelijk zou zijn

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).