Politie treft Volkswagen Golf aan in Haagse kelder

Auteur: , 29 Reacties

Maar dan net ietsje anders: pak de bouwtekeningen er maar bij.

Autodiefstal is nogal een dingetje in de moderne tijd. Met name de ‘slimme autosleutel’ is omstreden: enerzijds praktisch dat je met de sleutel in je zak kunt wegrijden, anderzijds maak je het op die manier het dievengilde ook vrij makkelijk. Zo worden er nog wel eens relatief dure auto’s ontvreemd die je nooit of op vreemde manieren terugvindt.

Zo kreeg de politie in Den Haag een berichtje van iets vreemds in een kelderbox. Dat vraagt om een onderzoek en er was beet. Het vreemds in de kelderbox bleek een auto te zijn. Of nou ja, onderdelen van een auto. Een VW Golf VII, maar dan in kleine stukjes. Deuren, plastic afdekking, een achterklep en een motorkap, een set velgen en zelfs het gehele dashboard van de Duitse hatchback lag dus verscholen in de kelder.

De recherche is nog bezig met het onderzoek naar de vreemde vondst. Van wie de Golf is, maar belangrijker van wie die was, is nog niet bekend. Dat een gestripte auto op deze manier te maken heeft met clandestiene activiteiten, dat is bijna zeker. Maar, de eerlijkheid gebiedt ons te zeggen dat de politie nog niks vrijgeeft over de geschiedenis van de Golf. Dat komt pas nadat het onderzoek is afgerond.

Beeld: Regio15, met dank aan Arjen voor de tip!29 reacties

Trots om Hagenees te zijn. Doen we toch maar ff…
@Rick-dos: …net als het bekladden van de Dokwerker. Achterlijk volk die Hagenezen!
@vroaaar: vroeger verkochten ze hun eigen moeder op de waldorpstraat, nu gestripte auto’s vanuit de kelderbox… Tja je moet toch aan extra geld komen (naast je uitkering) om te kunnen blijven snuiven.
Wat een stumper ben je dan zeg, als je zo je geld moet verdienen..
Verkoopt Ikea nu ook al autos
@dees: En net als bij de Billy, missen er weer eens wat onderdelen. Ze leren het ook nooit daar in Zweden…
Nou lekker, daar blijft mn bestelling dus om mijn ex leasegolf op te leuken
Hé dat is de mijne!
Je moet wat als je geen garage hebt.
En de buren hebben natuurlijk niets gezien…..
LEGO is nu wel echt aan het doorslaan met die bouwpakketten!
Vind het mooiste toch wel die kinderfietsjes erbij. Papa heeft weer ns een auto gejat en wij krijgen een nieuwe fiets, yes
@harmengerritsen: Die fietsen staan gewoon op slot aan een rek🤦‍♂️
@momo: he, daar gaat de grap…
@hotze: grap? Denk het niet hoor.
Het betere sjouw werk dit..
Mooi! Hulde voor het opsporingteam!

Wat zal de wetmatige eigenaar binnenkort opkijken als er een agent heel blij voor de deur staat die nog blijer vertelt dat ze de auto hebben gevonden…

En vervolgens heel droog vraagt om even te helpen met het het lossen van de aanhanger omdat die om twee uur weer terug bij Boedelbak moet zijn.
@moveyourmind: ze hebben niks opgespoord, ze kregen een tip,
Die politievrouw lijkt me wel een pareltje
@gasmonkey: kansenparel?
@gasmonkey: haha, jij hebt last van ‘de constatering van Lebbis’ : bij elke ruimte die je binnenkomt (of foto die je ziet) denk je “welke vrouw hier zou ik wel eens mee willen oefenen om kinderen te maken”.
@gasmonkey: lijkt me niet. Maar als je ze graag met de benen wijdt en met handboeien aan de voeten aan het be d wil ketenen…. ga je gang
zo ziet hij er wel mooi uit.

plaatsbesparend ook
@wahltiroler: en geen technische problemen.
wat is hier fout? .. op de vliering van mijn schuur liggen zo tweeenhalve giulia… mag dat niet?
@hans75: zo stond ik eens bij m’n neef in de schuur die vroeg of ik zijn motor wilde zien. Een echte Indian uit de 70’s, had nog wel wat sleutelwerk nodig. Eenmaal in de schuur aangekomen zag ik helemaal niets. Totdat hij her en der kastjes begon open te trekken 😂 “Oh ja en het chassis ligt hier ergens achter die balken”
@hans75: Herkenbaar, volgens mij heeft iedere Alfista wel een aantal auto’s in onderdelen op zolder. Moet ook wel, met de fan-tas-ti-sche onderdelenvoorziening vanuit Alfa Romeo zelf.
Tja je moet wat zonder parkeerplek tegenwoordig.

‘Ben iets later, moet nog even mijn auto terug inelkaar zetten’
Wat een flauwe kul eigenlijk. Zelf jaren een saxo in onderdelen gehad in de tijd dat ik Saxo reed. Nu een 2cv aan onderdelen liggen. Beetje vreemd om die persoon/eigenaar van de kelder daarvoor op te pakken. Gewoon een autoliefheber die wat reseeve onderdelen hzeft liggen

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).