Politie vindt afgefikte Caddy met onthoofde man erin [020]

Auteur: , 52 Reacties

Wie hoopte op plaatjes van een verkoold lichaam zonder hoofd, moeten we teleurstellen.

Politie vindt afgefikte Caddy met onthoofde man erin [020]

Je zit immers niet op Best Gore of vergelijkbare sites vol onsmakelijk materiaal, dus u zult het met een tekstuele sfeerimpressie moeten stellen. De popo te Amsterdam kreeg gisternacht een melding over een autobrand. Het betrof een gestolen VW Caddy zonder kentekenplaten.

Gebeurt wel vaker zou je denken, ware het niet dat er een verkoold en onthoofd lichaam in de auto zat. Onderzoek wees uit dat het gaat om een 23-jarige Amsterdammer die reeds bij de politie bekend was. Vanochtend rond 07:00 is het bijbehorende hoofd (we kunnen het niet smaakvoller omschrijven) door een wandelaar gevonden langs de Amstelveenseweg, aldus Nu.nl.

Dat het gaat om een afrekening in “het milieu” lijkt aannemelijk, daar zijn ze in ’s lands hoofdstad de afgelopen jaren behoorlijk druk mee. Wat een wandelaar om zeven uur ’s ochtends langs de Amstelveenseweg te zoeken heeft, is dan weer een heel ander mysterie. Naar beide kwesties doet de recherche momenteel onderzoek.

Foto via Politie.nl52 reacties

Soms heb je gewoon even je hoofd er niet bij.
@faalhaas: hahaha
@faalhaas: Ach, hij liet het hoofd er in elk geval niet bij hangen!
@faalhaas: Inkoppertje!!
@cvoo: inKOPpertje, leuk… :)
@faalhaas: En dan ook nog eens in onze hoofdstad.
Lijkt mij best kut als je ‘S morgens niets vermoedend langsloopt en een hoofd vindt langs de weg.
@ghost: Ik heb m’n twijfels bij het nietsvermoedende waar al naar gevist werd in het artikel.
@baap: Als ik soms naar mijn onregelmatige werk moet, loop ik ook wel eens erg vroeg of laat over straat naar de auto…
Ik vraag me af wat voor types de daders zijn als ze iemand onthoofden…
@clarkson: daders die een boodschap over willen brengen.
@clarkson: het zijn afrekeningen in de “mocro mafia” sfeer. Need I say more?
@clarkson: Het hoofd was zo bij de Shisha Lounge geplaatst dat het leek alsof het “naar binnen keek”. De Shisha Lounge Fayrouz staat in het criminele milieu bekend als verzamelplaats voor verschillende criminelen. Een van de groepen die al jaren zijn verwikkeld in de bloedige Amsterdamse onderwereldvete kwam er bij elkaar. (bron: tpo.nl)
@clarkson: Geen lieverdjes, dat is denk wel duidelijk. Ik heb begrepen dat het om georganiseerde Marokkaanse bendes gaat. Maar dat staat slechts in het nieuws, dus voor het zelfde geld is het een motorclub of een uit de hand gelopen burenruzie.
@dutchdriftking: ik wist niet dat die gasten zich konden organiseren ? Marokaanse bendes klinkt daarentegen wel geloofwaardig…
@dutchdriftking: Na al deze reactie gelezen te hebben ben ik er van overtuigd dat jij gelijk hebt.. Een burenruzie! Hoe kan het ook anders. Waarschijnlijk de klimop die telkens weer door de schutting heen komt.. Verschrikkelijk!
@clarkson: Misschien ‘kopstukken’ uit het criminele circuit?
-edit: nutteloze bijdrage-
Gelukkig hebben we voor dit soort zaken een hoofdinspecteur..
Wat moeten we hiermee op AB?

-edit: klik of klik niet, simpel zat-
@toniominestrone: Beste redactie, jullie kunnen wel een opmerking maken van “klink dan niet”, maar ik vind dat toniominestrone hier een valide vraag stelt. Welke toegevoegde waarde heeft dit artikel op autoblog?

Als ik dit soort nieuws wil lezen, dan kijk ik wel op telegraaf.nl.
@stephano:

Op deze pagina kun je het volgende lezen:

Wat is autoblog?
Autoblog.nl is de grootste Nederlandse nieuwssite op het gebied van auto’s, met dagelijks autonieuws uit zowel binnen- als buitenland. Als onafhankelijke site bieden we up-to-date nieuws over alles wat maar enigszins met auto’s te maken heeft. Sinds september 2010 zijn we incidenteel ook op TV te bewonderen.

Er staat bij: alles wat maar enigszins met auto’s te maken heeft. Daarbij kun je al voor het klikken raden wat voor artikel het is. De titel luidt namelijk: ‘Politie vindt afgefikte Caddy met onthoofde man er in’ en niet ‘Lezersvraag: wat vond je van de Lancia Thesis?
@willeme: niet echt overtuigend, straks melden jullie nog dat Albert Verlinde een nieuwe relnicht aan de haak heeft geslagen, oh ja hij rijdt in een Audi TT.
@toniominestrone: Als het een mooie of bijzondere TT is, waarom niet? Af en toe een ander type artikel voor afwisseling is prima. Daarbij, het is en blijft een gratis service. Als het je niet aanstaat, dan kun je het beste het advies van @maurtish opvolgen ;-)
@willeme: Dat zei V&D ook tegen zijn klanten!, zie way ervan komt, volgens mij zijn jullie geen filantropische instelling, dus altijd de reacties van de gebruiker serieus nemen, immers hoogmoed komt voor de val!
@toniominestrone: Rijdt die in een TT? Zo zie je maar.
@toniominestrone: Als die relni.. eh vriend die Audi TT bijvoorbeeld total loss rijdt is de kans reëel dat Autoblog (Boulevard) daar een artikel aan wijdt, maar zonder ongelukken zul je je waarschijnlijk tevreden moeten stellen met de foto’s van spotters op Autojunk.
In Noord-Korea bepaalt Kim Jong-il wat er op autoblog.kp verschijnt, hier leven we in een vrij land waar kritiek welkom is en afzeiken mag. Maar als je probeert anderen jouw regels op te dringen overtuig je alleen jezelf, terwijl die anderen steeds meer overtuigd raken van jouw tirannieke eigenschappen.
@toniominestrone: perfecte edit! +1
Hoofd is inmiddels gevonden in amstelveen

-edit: stond al in de tekst-
@rolov: Hou je hoofd er eens bij, dit staat toch al in de tekst.
@rolov: Ah overheen gelezen. Ben net wakker ;) ja nachtdienst!
Onthoofd en in brand. Zegt genoeg over het type dader
@keesieboy2: En ook over het type slachtoffer.
Hoofdzaak is dat de daders gevonden worden…
Volgende TeleVaag zijn z’n gedachten in Amstelveen teruggevonden.

-edit: stond al in de tekst-
@E34M5Touring: -Volgens de- dus, goedemorgen…
-edit: stond al in de tekst-
Altijd weer die Caddy rijders!!
En nog ben ik zo’n ei die gaat Google’n op ‘best gore’.. nu eerst me zoekgeschiedenis wissen!
Hey Joe…
Not your hat…
You can also leave your head on
Ik ben zeker niet voor het vermoorden van mensen. Maar als slachtoffer en dader nou allebei zware criminelen zijn dan helpt het wel bij het onschadelijk maken van tuig. Heel veel sympathie voor slachtoffer of familie kan ik dan ook niet opbrengen tenzij het een gevalletje verkeerde plek op het verkeerde moment blijkt te zijn en het slachtoffer eigenlijk niet of weinig crimineel was.

Wel jammer als dit weer een stapel rechercheurs bezig gaat houden de komende weken. Dus maar hopen dat de daders te dom zijn om hun sporen uit te wissen of hun mond voorbij praten.
ik moest even nadenken wat dit bericht te maken had met ‘autonieuws’, maar toen dacht ik: het lichaam is gevonden in een caddy en een caddy is ook een auto !! OEF
Kijk als dat hoofd nu op een zelfrijdende auto was gezet (variantje op de schildpad van Breaking Bad) ja dan was het autoblognieuws, nu meh
Ze wisten niet dat ik inmiddels een Ford Connect heb?
@norge: Jij hebt toch geen vijanden ;)
@MauritsH: is t wandelen zo gek? Ik ken het daar, maar zie dat t Vondelpark langs de weg ligt.
Verderop ligt een kanaaltje langs de weg, kun je toch prima hond uitlaten?
Of is het algemeen bekend waar t hoofd gevonden is en is dat echt een rare plek om rond te struinen om 07:00??
@crosscabouter: edit to self: ik ken t daar niet!
@crosscabouter: Dit is dus al heel verdacht crosscabouter ;)
Bizar
Hij heeft zijn hoofd koel weten te houden :P
Heb net een filmpje gezien van het hoofd, leek alsof het op de stoep lag en heb niet zo’n zin om het filmpje nogmaals te kijken. Het was een oud collega van mijn stiefvader.
Barbaarse toestanden, stelletje mafkezen!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).