Porco Cane! Kersverse Abarth van AB-lezer gejat

Auteur: , 12 Reacties

Jatmozen hebben weer toegeslagen.

595

Als we de cijfers mogen geloven zijn er steeds minder autodiefstallen in deze contreien, maar toch zijn het er alleen in Nederland nog steeds een dikke twintig per dag. Zodoende overkomt het ook nog wel eens een AB-lezer en soms zelfs een AB-coryfee. Toegegeven, meestal gaat het in die gevallen om gestolen Audi’s. Tsja, dat is toch een beetje de kat op het spek binden. Ongure types kunnen hun vlugge vingers maar moeilijk in bedwang houden als het gaat om de boksbeugel. Het is een beetje hetzelfde als vrouwen in korte ro…Oh nee wacht #me2.

rear

Zojuist kregen we echter een mailtje van Andonis. Deze man zette in maart van dit jaar zijn epische naam onder een koopcontract voor een lichtgrijze Abarth 595. Officieel heet de kleur Grigio Campovolo, zeer Ferrariësque. Erg lang heeft Andonis echter niet van zijn aanwinst kunnen genieten, want de auto werd afgelopen nacht, vermoedelijk rond klokslag één, gejat in Tongeren.

schade

Andonis heeft ons vriendelijk verzocht foto’s van de auto te delen in de hoop dat onze community hem uit de brand kan helpen. In het verleden heeft dit ook weleens gewerkt, dus bij deze. Opvallend aan de auto is dat deze een kleine schade heeft aan het rechtervoorwiel. Hier ontsieren een paar lelijke krassen de grijze koets. Info over de auto mag uiteraard gestuurd worden naar tips@autoblog.nl, zoals altijd.12 reacties

Tsjonge jonge dat is balen zeg! Ik hoop dat je de auto zo snel mogelijk terug krijgt. Aan de andere kant heel slim dat je de krassen aan de voorkant hebt laten zien, de dieven zullen die krassen zo snel mogelijk restaureren en als je hem dan snel terug krijgt heb je nog tenminste een voordeel, de voorkant is weer in orde…
Cleautzakken!
Dat is pech ..fiat weg
@autospotterkerkrade: of reageer gewoon niet, is voor iedereen een stuk prettiger.
@chriscross: want een beetje humor is verkeerd?
@480turbo: Dat lijkt mij niet. Maar ik feliciteer eenieder die om deze dijenkletser kan lachen. Het leven moet een waar feest zijn voor hen.
Knap na 3 maanden al schade aan je auto… wel balen dat hij weg is succes en hopelijk ben je goed verzekerd
@kevin82: Knap, 3 punten in je comment gebruiken zonder ze juist te plaatsen.
@kevin82: Iemand voor mij ingereden, ik was gelukkig niet in fout. Dit was al aangegeven aan de verzekering, maar heb nooit de tijd gehad om deze te laten herstellen..
@kevin82: Want schade rijden doe je pas na een jaartje? Verzekeringsmaatschappijen zijn vast blij met jouw redenatie….
Erg klote. Hoop voor het beste.

Wel een Lekker kleurtje trouwens zeg .

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).