Porsche komt met 911 Carrera S Endurance Racing Edition

Auteur: , 36 Reacties

Een hele mond vol.

De 24u van Le Mans staat weer voor de deur en natuurlijk is Porsche van de partij. Speciaal ter ere van het race evenement komt Porsche Exclusive met de 911 Carrera S Endurance Racing Edition. Een reguliere 991.2 Carrera S, met een dikke knipoog naar Porsche Motorsport.

De Carrera S heeft een soortgelijk kleurenschema als de LMP1-racer van Porsche gekregen. In de armsteun zijn de woorden ‘Porsche Intelligent Performance’ verwerkt. Een deel van dit motto is ook verwerkt als livery op de motorkap en het dak van de 911.

De Duitser is verder gelijk aan een gewone 991.2 Carrera S. Dit bekent 420 pk, 500 Nm aan koppel, en een sprint naar honderd in 4,3 seconden. We zien nog wel iets opvallends: de Endurance Racing Edition beschikt over een ouderwetse handbak.36 reacties

Ondernemers hebben nooit autopech toch. of wel!?.
Gek dat hier de ‘gewone’ stoelen in zitten en niet wat sportievere
@jeroen13: het is een Endurance Race hè, dan moet je het wel kunnen volhouden in je stoel ;-)
@ds3thp: Ja snap ik, maar als je ziet wat voor stoelen er in de daadwerkelijke race auto’s zitten, dan zie je dat die totaal niet comfortabel zijn
@jeroen13: Endurance…. Dus lekker comfortabel zitten die 24h?
Dus … een ouderwetse handbak … is tegenwoordig premiumdeluxe Exclusief… t is maar dat u t weet
@ocda: Rij ik toch al jaren premium exclusief! Wie had dat ooit gedacht!
Nu al een actiemodel?
Limited edition, dus cool.
Helaas saai zwart interieur, uncool!
Dan toch maar zelf een mooie 911 Carrera S samenstellen…
Doe mij de gt3 rs maar
Zal wel een hoop geld zijn voor een paar stickers. Liever een gewone 911 dus.
Zo zo Porsche heeft zich weer is even uitgeleefd. Drie hele strepen doe maar gek!
Echt super die marketing! Deze special kam mij zeer zeker niet bekoren.
Stap 1: Koop deze Porsche
Stap 2: Wacht tot ie uitverkocht is.
Stap 3: €€€
@JvT: Of koop de plakplaatjes, plak die op een reguliere Porsche en klaar. https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/d8/1b/d2/d81bd2239f5294a4d59aea6d5de31090.jpg
@pomoek:
Jaloezie is een bitch.
@JvT:

En daarom mag jij geen leningen verstrekken bij de bank ..
@lincoln:
Wie had het over een lening?
Daarnaast, je weet net zo goed als ik dat dit. gaat gebeuren. Je bent alleen ein bischen jaloers dat je niet genoeg vermogen hebt om gebruik te maken van bubbel..
@JvT: Je past het zogenaamde argumentum ad hominem toe, je valt de persoon die een argument aanvoert, in dit geval ben ik dat, aan en niet het argument, hoe discutabel ook, zelf. Jij stelt dat ik gewoon jaloers ben en dat daarom, wat ik beweer, niet waar is of van geen belang. Dat is geen juiste manier van argumenteren, je weet immers natuurlijk niet zeker of ik daadwerkelijk jaloers ben, wellicht ben ik in het bezit van een GT3, en zelfs als ik jaloers zou zijn betekend dat niet dat mijn argument onwaar is.
@pomoek:
Een mooi Latijnse uitspraak gaat je niet redden. Je hebt het over ‘argumenten’ terwijl ik geen enkel argument in je comment terugzie. Ik zie alleen maar iemand die denk dat het cool is om Porsche af te kraken, hetgeen mateloos populair is hier op AB.
Vervolgens een plaatje dat insinueert dat je een Porsche koopt omdat je ‘iets’ te compenseren hebt … over “argumentum ad hominem” gesproken! Laat me niet lachen met hypocriete pseudo-intelligentente praatjes.
@JvT:
Ooit komt hier een edit-knop…

mooie* denkt* intelligente*
@JvT: Ok. Jij zegt: Jaloezie is een bitch. Ik neem aan dat je het dan hebt over het plaatje dat ik heb gepost? Daar reageer jij toch op? Want ik kan werkelijk niet bedenken waaruit blijkt dat ik jaloers ben uit de zin die ik in mijn post gebruik.

Hoe dan ook, waar jij ook je mening van dan haalt dat ik jaloers ben, dat is hooguit een aanname die je op geen enkele manier kan staven.

Het leuke is namelijk dit. Ik vind dat Porsche mooie auto’s maakt. Een mooie geschiedenis heeft. Met uitzondering van dat dingetje met de Nazi’s, maar dat terzijde. Ik heb geen probleem met Porsche. Dat is op zich niet interessant maar geeft maar aan dat je nooit zomaar een aanname moet doen zonder dat je hier voldoende bewijs voor hebt.

Tenslotte het plaatje. Dat was inderdaad bedoeld “om te lachen”. Dat heeft bij jou dus niet gewerkt. Mocht ik je op enige manier gekwetst hebben vanwege het plaatje. Sorry. ik zal in de toekomst wat meer rekening houden met tere zieltjes. Liefde, Pomoek
@JvT:

Ga jij maar investeren in stickers knul ..
Goed voor je ..
3 racingstripes !!

Zooooooo .. Dat ding is snel ..
Je ziet echt dat VAG tegenwoordig de touwtjes in handen heeft. Maken net zoveel actiemodellen tegenwoordig als dat VW van de Golf actiemodelletjes heeft.
Vroegah plakte je zelf stickers op je Porsche. Nu doet Porsche het voor jou….

Naja, als je het mooi vindt moet je het vooral kopen. Ik vind het vrij afschuwelijk en weinig creatief. Maar goed, ik ben volgens mij ook niet echt Porsches doelgroep….
Ik neem aan gelimiteerd en dus een verzamelaars object?
Doe maar zonder die stickers graag.
De zoveelste saaie porsche
Dus als ik een 911 koop, met individuele kleuren binnen en buiten en er een apart naampje aan geef kan ik ook claimen dat het een gelimiteerd model is? Dan noem ik hem de 911 Gulli A12 Limited Edition omdat die weg dagelijks door mij bereden word en daarom legendarisch is. Plak ik er nog een sticker op van het traject Den Haag – Arnhem en de racestrepen krijgen dezelfde kleuren als de lantaarnpaalregenbogen. Gegarandeerd uniek dus over een paar jaar zomaar 3 ton waard!
@Gulli: Als je bekend bent, kun je volgens mij zelfs nog je onderbroek verkopen voor 1000 euro. Het is inderdaad te gek voor woorden en zoals ze vaak zeggen ‘Wat de gek er voor geeft’. Deze gek kijkt wel even verder.
@autoblog wat is de oplage? Als dit zeer beperkt wordt gehouden zie ik dit net als de 997 sport classic potentie hebben om in waarde te stijgen
Er zijn inmiddels zoveel speciaaltjes van de 911 dat ze een Panini stickeralbum kunnen uitbrengen.
Weer een Edition van een Edition
NEE, nee en nog eens nee. Ben groot fan van Porsche, heb zelf jaren 911 gereden, maar het moet maar eens afgelopen zijn om elke keer maar weer een “speciale” editie van de 911 uit te brengen die dan, zeker als ze in een gelimiteerde oplage worden gefabriceerd, regelrecht in het verzamelcircuit terecht komen. Gewoon lekker rijden zo’n auto doe je jezelf en de meeste weggebruikers een hoop plezier mee.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).