Prijspakker: 18x full option Audi RS6 met € 30K korting

Auteur: , 75 Reacties

Nu hoef je ze op zich niet allemaal te nemen, maar een mooi aanbod is het wel.

Prijspakker: 18x full option Audi RS6 met 30.000 euro korting

Bij Carlink weten ze hoe je een dikke RS6 aan de man brengt. Waarschijnlijk heeft het bedrijf een mooi restpartijtje op de kop weten te tikken, want via de Instagram van Jeroen van den Berg (co-ouder van een Bugatti Chiron) staat te lezen dat er 18 full option RS6’en met een korting van 30.000 euro weg mogen.

Een kale Audi RS6 zit in Nederland op een vanafprijs van 156.963 euro. Tel daar half tonnetje aan opties bij op, haal de korting eraf en je komt op een prijs van, laten we zeggen, 175.000 ekkies. Als de korting wordt berekend met het oog op de vanafprijs ben je voor 125K natuurlijk helemaal in je sas. Al kun je er ook een huis van kopen. Of een Thaise bruid.

Wie liever wat hoger boven het wegdek zit is bij de welbekende dealer eveneens aan het juiste adres. Er mogen nog een stel Audi Q7’s weg met 22% korting over de Nederlandse prijs. Navraag bij Carlink over de exacte prijzen van de Q7’s en RS6’en leverde weinig op. De toko heeft weekend.

Dank aan Laurent voor het tippen!

Audi Q7's75 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Ohh jongens wat zou ik toch graag zo een rs6 willen rijden
Full option ? Wat verstaat carlink onder full option ? Want op as24 noemen getinte ramen en een knalpijp al full option..

Maar wel een dikke deal !
@st3fan: haha idd. Een overvloed aan full option wagens die niet zo zijn.
@st3fan: Lekker belangrijk dat er 15 zones voor de airco opzitten.. Als je de sleutel omdraait vergeet je het direct. Althans dan spreek ik voor mezelf.
@st3fan: misschien is het een 2.0tdi met RS-uitbouw ;)
Mooie winkel.Alleen is Carlink geen dealer uiteraard.
Wat blijft de Audi RS6 toch een übercoole auto!!!
Doe mij maar een M4, wat een beestebak. Geen VW met een ringetje voor mij, met wat extra pee-kaatjes in een opgepompt software wat iets anders geschreven is…
@vagtroep: want ja, een RS6 is een VW’tje met wat extra pee-kaatjes in opgepompte software. Tjonge jonge..
En wat is het addertje? Wel super dik!
@dutchdriftking: Vragen naar de bekende weg? Ach laat ook maar …
@dutchdriftking: het addertje is zit in het berekenen van de nieuwprijs. Je kunt namelijk op twee verschillende manieren de nieuwprijs berekenen. Stel dat het gaat om een Pro Line Plus uitvoering.

1. Bereken de nieuwprijs aan de hand van de uitvoering. Bijvoorbeeld de prijs van een Audi RS6 in de pro line plus uitvoering.

2. Je kunt ook alle opties die in een Pro Line Plus uitvoering apart selecteren. Dan heb je dezelfde uitvoering, alleen lijkt het alsof deze veel duurder was (omdat de prijs van alle opties samen véél duurder is) dan wanneer je het in een pakket koopt.

Wanneer men optie 2 hanteert kunnen zij bijvoorbeeld beweren dat een auto €200.000 gekost heeft, terwijl dit werkelijk ‘maar’ €170.000 geweest is. Daar heb je dan de eerste 15% ‘korting’ al te pakken.

2. Je kunt ook
Heuy, handig voor de boeven! Gloednieuwe RS6-en zijn natuurlijk het beste om een ramkraak mee te plegen
@parttimeautospotter: Een boef die de auto waarmee geramkraakt wordt op zijn eigen naar heeft staan, is niet de slimste natuurlijk.
Het mooie van de RS serie van audi is dat het geen lamme voorwielaandrijvers zijn.
Doe mij die rooie maar!
@C6_R: Uh…
@C6_R: Vriend van mij wil een blauwe, die heeft Carlink niet helaas.
@ghost: bezoekje aan JD en je hebt een blauwe. Ben je die wrap zat, gooi je hem er af
@dutchcorvette: nee dat is half werk, daar doet hij niet aan. Wrappen is buitenzijde, bij het openen van de deuren en motorkap kom je altijd bedrogen uit.

Je hoeft overigens ook niet naar JD daarvoor, er zijn zat (betere) bedrijven die het voor minder doen.
Komen ze nu pas mee, heb vanochtend een bruid besteld voor dat geld!
Een huis voor 125.000? Hier in de buurt een garagebox misschien, als je goed zoekt, en geluk heb.
Gelukkig wil niet iedereen bij jou in de buurt wonen :)
@koeckenbacker: gelukkig woont niet iedereen in de randstad. 90K een koopwoning, en dan woon ik bij een centrum, station en scholen op loopafstand.
@awesome: raar verdeeld hier in nederland. Ik heb hier een centrum van 2 straten en het station is een klein kwartier met de auto. Maar ik zou hier nooit wegwillen!
@koeckenbacker: Hier in Zuid Limburg heb je (met uitzondering van Maastricht) gewoon een net rijtjeshuis, al dan niet met garage voor die prijs.
@Edge: klopt maar dan moet je wel net daar kunnen werken..
@ghost: willen wonen, bedoel je.
Wat een rare zin:
‘Als de korting wordt berekend met het oog op de vanafprijs ben je voor 125K natuurlijk helemaal in je sas.’
Ze staan dus te koop voor 125K?

Op Instagram zie ik nergens het woord full-option staan, en aangezien de B&O geluidsinstallatie al ontbreekt klopt dat ook zeker niet.
30% korting is natuurlijk wel enorm, hoewel er op de site van Carlink staat dat er 18% korting wordt gegeven. (Wat ook nog flink is)
Had ik niet net een nieuwe auto gekocht, dan was ik toch wel in de verleiding gekomen.
@hehe: er staat 30k korting, niet 30% in het artikel. En als je die 30k rekent op basis van de vanaf-prijs (zoals in het artikel staat) dan kom je op 126k uit. Echt heel moeilijk is het niet hoor, als je maar je best doet met begrijpend lezen…
@MDA: Ik ging met de 30% korting even uit van de verkoopprijs van 175.000 euro die genoemd wordt in het artikel.
Maar dat klopt natuurlijk ook niet, want er wordt gesteld dat de nieuwwaarde nog veel hoger zou moeten zijn.

Naast de zinsopbouw vind ik de wijze van verkopen ook heel vreemd:
Waarom zou je zeggen dat er 30k oftewel 18% korting op de auto’s zit uitgaande van de kale verkoopprijs, terwijl de nieuwwaarde van de auto’s en dus de korting veel hoger is.
@hehe: Als 30K 18% korting is. Dan is de volledige prijs dus ongeveer 167K.
Dat maakt dat je hem voor het luttige bedrag van 137K kan meenemen.
125K voor een huis? Zeker in Almere
@dutchcorvette: beetje off-topic, maar Almere is werkelijk waar de aller gaarste plek waar ik ooit ben geweest in Nederland. Voor werk kom ik daar regelmatig. Het centrum bijv. heeft iets weg van de Schilderswijk in Den Haag, alleen dan groter.


18 RS6? Dat is meer dan er in Nederland nieuw verkocht worden…
@e550:
Het zal je nog verbazen hoeveel nieuwe RS6’en in NL rondrijden. Het zijn geen enorme aantallen natuurlijk, maar ze worden (voor het type auto) prima verkocht.

+1 wat betreft Almere trouwens :-)
@poes: Ik moet zeggen dat ik de RS6 vaker zie dan de M5, maar ook bijna nooit en ik woon in Amsterdam. Over de E63 AMG praat ik niet over, die zie je nooit. Maar alsnog, 18 (nieuwe!) stuks voor NL lijkt mij een redelijk goede schatting. Wat dacht jij dan?
@e550: ik denk dat je nog niet in het centrum bent geweest, want dat lijkt voor geen meter op de Schilderswijk. Maargoed is natuurlijk punten scoren om Almere te bashen ;)
@EdGaR: Ik zeg net dat ik er ben geweest :) Niet alles te letterlijk nemen. Ik had het meer over het gemiddelde volk wat er komt: rollator oma’s met sigaretten in hun mond, vrouwen met kort pittige kapsels en andere obscure types. Daarnaast lijkt iedereen in een joggingbroek te lopen. Maar voor de rest is Almere een erg gezellige plek. Lekker nieuw, mooie architectuur en zo.
@dutchcorvette: nee in het oosten van het land
Je weet wel dat deel verder dan Utrecht. (En nee dat heet nog niet Duitsland.)
Maar dan heb je nog een tussen woning met een woonkamer waar maar 1 bank en tv in past.
“van de vrachtwagen gevallen” of “van de containerschip zo in de ocean gevallen”
Doe mij maar een 2016 Panamera Turbo
Via de officiele audi dealer ben je toch goedkoper uit als nog met de Dynamic edition die ze nu aanbieden
Op Instagram staat dat er 18 full option RS6’en met een korting van 30.000 euro weg mogen, maar op de site van Carllink staat dat het om 10 exemplaren gaat. En worden er 8 aangeboden. 18% korting staat erbij, dus als 18% 30k is kosten ze iets van 167.000 euro (maar die Van den Berg is beter met geld dan ik).
@stephanotis: waarschijnlijk zijn er al een aantal verkocht.
Ben benieuwd hoe duur het is om die bak te verzekeren als jonge frivole 24-jarige
@dell: ben benieuwd hoe een jonge frivole 24-jarige zo’n wagen kan betalen…
@suheyl: door heel frivool tegen een bal te trappen, plaatjes te draaien of door in drugs en/of vrouwen te handelen.
@escort77: 2 van de drie heb ik gedaan of doe ik nog …
@suheyl: gewoon hard werken
Wat zitten al die patsers toch te pochen dat je bij hun in de buurt geen woning voor €125k kunt kopen? Met uitzondering van een aantal wijken in 020 kan je vrijwel in het hele land iets kopen voor dat geld. Soms een 3-kamer appartement, soms een riante hut met een lap grond erbij.
@mrs250:
u woont in dezelfde wereld als ik : de echte !

Als ik de prijzen van deze auto’s zie, denk ik alleen maar : ammenooitniet never zoveel geld voor iets dat ik redeloos langs de stoep parkeer…………………..
@desjonnies: goeie reactie. Wilde net hetzelfde zeggen! Koop zo’n rs6 wel over 15 jaar. Dan zit ie in mijn prijsklasse! Al denk ik eerlijk gezegd eerder voor een A5 te gaan (2 deurs, beetje sportief uitgevoerd, er is vast iets van ABT, blijven dromen maar)
@mrs250: Hier in Heerlen een mooi opgeknapt duplexapt. aan de promenade op de 6e en 7e etage voor 109k €.
En tegenwoordig is het best een prettige stad om in te wonen. :)
@mrs250: hier onder de randstad is 150 echt het goedkoopste. Dat heb je een opgeknapte ex huurwoning. En alleen als je ouders een huurwoning hebben en jezelf ouder als 26 bent, kom je daarvoor in aanmerking. Voor 180/190 heb je een stulp voor een gezinnetje.
Maandag in het nieuws: carlink bestolen van 17 RS6 modellen. 😂😂. Deze jongen lezen ook mee he. 1 kraak = genoeg vervoer voor de komende klussen. 😂
20.000 km later ben je alsnog €60.000 euro lichter. Kan je beter op mobile een jong gebruikte rs6 kopen.
Zal wel ergens een contract met één of andere voetbalclub verscheurd zijn en mochten de auto’s van de spelers weg.

Of zoiets. Weet ik veel. Lekker belangrijk…
Die korting is toch gewoon normaal als je de RS6 niet bij de Audi-dealer koopt?? Van de Berg heeft toch veel minder marge nodig dan de Audi-dealer.
overjarig model
Klopt niks van, een Thaise bruid heb je al voor een kratje pils
@slickrick: Die van mij is onderweg. Ik heb haar een vaatwasser beloofd.
Een Thaise bruid is qua maandelijkse lasten veel duurder. Dus wees verstandig en ga voor de Audi
@siemi: nou moet je niet gaan overdrijven he :’)
@siemi: De meeste Thaise bruiden zijn stiekem mannen, dat zal dus wel wat meevallen.
Bij Carlink kennen zeker het gezegde ‘met een witte blijf je zitte’ niet…
Als je niet bij de bel kunt koop een rs6…zowel M of AMG
De RS6en kosten €92.500 ex. belastingen bij Carlink. Dat is in ieder geval ex. BPM en volgens mij ook BTW.
Voor 125k zal je toch niet veel huis hebben, of zijn er delen in NL waar je daar iets mee kan kopen?
@Hupke: Godzijdank wel…
@piebepost:

Geen studentenkot van 4×4 met een lavabo en een WC op de gang.
Maar een woning, met meerdere kamers?

In België moet je voor dat geld al zoeken om er zelfs maar een studio voor te vinden tenzij je onder de taalgrens gaat (waar het echt nog wel goedkoop is).
@Hupke: Naja, het aanbod is niet heel overweldigend en er moet eerst nog wel een paar weken flink verbouwd worden maar inderdaad, dat is zeker mogelijk: http://www.funda.nl/koop/dokkum/0-125000/
Wat is een RS6 toch overgewaardeerd en saai. There I said it.
Maar ideaal voor de gearriveerde ramkraker of drugskoerier, want je valt nauwelijks op met zo’n vertegenwoordigersschuit en, als de grond te heet wordt onder jouw voeten, ben je snel weg.
Volgens mij ook de enigste reden waarvoor die RS6 verkocht wordt, want 180k voor zo’n saai ding dat precies lijkt op een A6 die een derde kost, betaalt toch niemand anders, behalve geflipte DJ’s.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).