Prior Design moderniseert de BMW M6

Auteur: , 18 Reacties

De heren hadden blijkbaar moeite met het gedateerde uiterlijk van de e63 M6. Daarom besloten ze modernere lijnen toe te passen op de bumperpartijen.

Kijk maar eens goed, de voorbumper kreeg een flinke make-over. De gekozen lijnen zijn vergelijkbaar met de bumpers die nu standaard op bijvoorbeeld de M2, M3 en M4 terug te vinden zijn. Het zelfde trucje is op de achterzijde herhaald, alwaar de (hoogglans zwarte) uitlaatsierstukken nu naast een zwarte diffuser onder de bumper uitsteken.

De transformatie slaagt beter aan de voor- dan de achterzijde als je het mij vraagt, maar stom genoeg staat het niet eens superslecht. Dat wordt wellicht geholpen door de Prior Design PD2 20 inch velgenset, maar ook de gekozen kleur is er één die menig BMW-liefhebber graag ziet: Phoenix Gelb. Dat staat bijna elke BMW lekker en wat ons betreft deze e63 M6 (dakloze rijtest) ook.

Interesse in dit bumpersetje? De voorbumper kost je €699 euro en hetzelfde geldt voor de achterbumper. Zouden jullie dat uitgeven om je BMW M6 qua looks in het nu te brengen?18 reacties

Zonde zeg. Vind de E63 juist een mooie auto. Hoeft niet eens een M6 te zijn. Een 650i vind ik al een chique verschijning.
@viezefreddyw: Je haalt me de woorden uit de mond. Mijn voorkeur gaat uit naar de Gran Coupe, voldoet in mijn ogen prima als 650i.
@simonferrari: De E63 is nooit geleverd als Gran Coupe.
@viezefreddyw: Oeps 😅 Dan maar het model erna.
@viezefreddyw: De 6-serie heeft altijd al een dubieus imago gehad. Geliefd onder criminelen e.d.
@mondial: Welk ‘premium’ merk niet? Diverse Mercedessen hebben ook een ‘dubieus’ imago. Diverse BMW’s ook en diverse Audi’s ook. Golf GTI’s/GTD’s ook.

Ik geef niet zoveel om imago. Vind ik maar een lelijk begrip.
Ze hadden zich de moeite beter kunnen besparen. De e63 M6 is en blijft een waanzinnige wagen, die v10 is gewoonweg magistraal!
Ik vind de voorkant maar niks. Het klopt net niet maar die achterkant…. 🔥
@afcaalex: precies. Juist door die bumper accentueer je het gedateerde van de voorkant, wat anders veel minder opvalt. Plus het past gewoon totaal niet bij elkaar.
@CasperH: De bumper-elementen komen rechtstreeks van een M3/M4.. De M2 heeft een heel ander bumperontwerp..

Persoonlijk vind ik de “nieuwe lijnen” niet passen bij het Bangle-esque ontwerp.
Heel slecht dit.
Een kalende 40er met een Nike Tech.
Voor Prior vind ik dit nog best behouden design!
Vind het net AMG wielen, samen met de bodykit maakt het een beetje een bij elkaar geraapt zooitje. Niet mijn ding, origineel vind ik hem mooier.
Hoe maak je een lelijke auto lelijker. 2 opties:
Mansory
Prior Design
Meh, niks voor mij. Geef mij maar een originele. De lijnen van de nieuwe bumpers passen wat mij betreft totaal niet bij de rest van het ontwerp.
Het past eigenlijk nog goed bij dit model!
Lijkt mij een 630/645/650, zie spiegels en side-skirts.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).