Pssst, LaFerrari Spyder kopen? Kost je 5+ miljoen.

Auteur: , 28 Reacties

LaSpeculatie in full swing!

Laferrari Spider

Marchionne had de komst van de LaFerrari Spyder nog niet bevestigd of er duiken dubieuze advertenties op die alvast op de zaken vooruit lopen. Zo is het op mobile.de nu al mogelijk om de supercar te bestellen tegen het vriendenprijsje van slechts 5.100.000 euro. Da’s niet voor de poes.

De advertentie dubieus noemen lijkt een behoorlijk understatement en dus kun je dit alles het beste met een korrel zout nemen. Overigens heeft de adverteerder ook nog een F40 te koop staan voor 1.090.000 euro evenals een Enzo voor 1.900.000 euro, maar tussen deze twee krachtpatsers staat dan weer doodleuk een Fiat Idea die voor nog geen 4K mee naar huis mag.

Aan de andere kant: heel veel kans op het bemachtigen van een LaFerrari Spyder heb je waarschijnlijk niet, dus een belletje kan vast geen kwaad.28 reacties

Nou doe maar allemaal, accepteert u ook monopoly dollars?
@bjornvdschelde: K koop liever een paar straten eigenlijk…
Ze weten dat er mensen met teveel geld zijn, dus ik snap de prijs wel.
Interessanter is dus dat deze man van mening is dat hij een ‘broker’ kan voor het verkrijgen van een LaF-cabrio.
’t Zal dan toch zo moeten zijn dat hij iemand kent die in aanmerking zou komen om zo eentje te mogen kopen. Die gene die hem mag kopen, zal daarmee zijn relatie met Ferrari op het spel zetten.

Dus als je een veel te rijke Arabier bent en nog geen Ferrari’s hebt, zal je toch via dit soort rare brokers moeten voordat je zo’n auto kan bemachtigen.
Alleen maar voor een cabrio…
Heb niks met dit soort supercars, ook Königsegg en McLaren doen me niks. Het straalt totaal geen emotie uit. Wel technische perfectie, maar das redelijk saai. Ik word veel blijer van een fraaie 599, een DB9/Virage Volante of een Huracán, of een oude SL.
@granlusso: Haha een Huracan die emotie uitstraalt. Ik moest even lachen.
@Donstil: Oke, vertel maar eens waarom niet dan. De Huracan is tenminste een auto met fatsoenlijke lijnen, daarnaast kun je nog gewoon met lekker veel wielspin wegrijden tijdens het accelereren vanuit nul. Een LaFerrari doet dat ook, maar die auto’s zijn er vooral op gericht met zo min mogelijk vertraging en groots mogelijke efficiëntie de beste prestatiecijfers neer te zetten. Indrukwekkend, maar saai.
@granlusso: Met alle respect maar je praat over een Audi met Quattro aandrijving voorzien van Lamborghini badge.. Iedereen kan zo’n auto rijden en 80% daarvan nog op de limiet ook.

Ik denk als je een La-F op de limiet wilt rijden je van goede huize moet komen.
@vetnek: Ik snap dat je voor een LaFerrari een geoefend rijder moet zijn als je m op de limiet rijdt, dat zeg ik ook niet. Maar dat geldt in mindere mate ook voor de Huracan. En dat badge verhaal vind ik echt te kort door de bocht voor dit kaliber auto’s, bovendien kun je de hele autosector wel op z’n gat gooien als we auto’s die van elkaar afgeleid zijn massaal links laten liggen.
@granlusso: wat is een königsegg?
@theyoungsaablover: Ooit oe in het buitenlands uitgesproken?
@granlusso: ”buitenlands” :p gniffel
@oranje123456789: haha ja dat
Goed verhaal, bedankt!
Wat een bullshit
Ja het zal wel…
U kunt ook mijn auto kopen voor € 5300000, dan hebt u zo’n beetje de duurste auto ter wereld en kunt u daar volop over bluffen !
Een top-occasionnetje overigens !
http://www.jamesbondlifestyle.com/sites/default/files/styles/fancybox_popup/public/images/product/au050-alfa-romeo-159-chase.jpg?itok=1N88pqAI
@desjonnies: Die specifieke hoef ik niet per se. Die zag er een paar scenes later niet zo fris meer uit ;)
Deze mogen voor € 3300000 weg, per stuk dan hè !

http://aws-cf.caradisiac.com/prod/mesimages/770027/Alfa%20501.jpg
Ik koop wel iets anders voor dat geld
De verkoper is dezelfde prins uit centraal afrika die mij ook een erfenis van 30 miljoen had aangeboden. Ik heb een aangeboden de erfenis te verminderen met 3 miljoen en dat ik dan de Spyder mee krijg. We zijn nog druk aan het onderhandelen over de 1000 euro die ik eerst moet betalen voor ik de hele boel mee krijg.

Wordt vervolgd………
Het is dus echt “wat de gek er voor geeft”.
The top goes down the price goes up!
Doe maar niet.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).