Psy crasht Rolls-Royce Ghost, vlucht in Porsche

Auteur: , 21 Reacties

Oppa, plaat-poets-style!

Bang Nam Style

Groots shownieuws uit China: de Zuid-Koreaanse entertainer Psy, die in 2012 met zijn Gangnam Style (ook in de F1) naar wereldfaam werd gekatapulteerd en daar kennelijk nog steeds op teert, is in China met zijn rode Rolls-Royce Ghost tegen een bus gecrasht (schijnt vaker te gebeuren).

Psy was in Hangzhou om een bar te openen, maar haalde zijn doel niet ongeschonden. Aangezien tijd geld is sprong de Koreaan meteen over in een Porsche die als weg-vrijmaker onderdeel van het konvooi was, terwijl de mindere goden zich om de afhandeling mochten bekommeren. (bron: People.cn)

Het is niet bekend of Psy ook een raar dansje deed toen hij van Roller naar Porker wisselde. De befaamde videoclip (met Mercedes SLK) scoorde tot nu toe 2,4 miljard views op Youtube, en mag daarmee gerust een succesje genoemd worden. Dit is hoe de Rolls er bij stond toen hij nog heel was:

Rode Ghost21 reacties

Next..
Vlucht in Porsche geeft ook een verkeerd beeld aangezien anderen het afhandelen…
@stanny: gedeeltelijk mee eens. Het is niet alleen niet netjes om zelf weg te gaan. Ik denk dat dit in Nederland best wel eens onder vluchten na ongeluk zou kunnen vallen. Hij was de bestuurder dus hij zou de afhandeling zoals schadeformulier moeten doen.

Maarja, dit is China en geen Nederland. Het blijft een misleidende kop.
@lekbak: ik vraag me af of hij zelf wel achter het stuur zat, ik vind het wel een persoon die zich eerder laat rijden.

En als je dan een afspraak heb staan, tja dan moet je een oplossing verzinnen..
Ja alles om het op te leuken en iemand in het kwade daglicht te stellen…. dat is nou de media. Is voor mij niet nodig.
Hop-hop-hop-hop-hoppa Rolls crash style!
Whop whop !!
Gevalletje geen voorrang verlenen, lijkt me zo…
Jeetje, wat erg.
Hij zat waarschijnlijk als passagier in de Rolls, dan ga je daar als bekende kop ook niet bij blijven staan terwijl de hele straat de smartphone op je gericht houdt.
@osmo: als dat werkelijk zo is dan kan dit bericht wel herschreven worden.

Privechauffeur krijgt een ongeluk. De bekende passagier stapt over in een ander voertuig terwijl de chauffeur netjes de schade afhandeld.

Niemand die dan nog over de zeik raakt.
@lekbak: dan klikt ook niemand op deze artikel dus…
Hij was gewoon ongeconcentreerd toen hij een ‘heeeee sexy lady’ zag.
Ging het goed met de bus?
Ik heb het ook ooit eens gehad in China. Hij zal wel net als ik (helaas niet in een RR) een passagier geweest zijn maar zefs als je de bestuurder bent dan nog kun je beter niet op de politie wachten.

De regels zijn een beetje vreemd in China voor zover ik ze ken. Wij reden in een busje van mijn klant rustig over de snelweg naar het vliegveld. In China rijden motors vaak in tegengestelde richting op de snelweg en zo ook een onfortuinlijke motorijder die plots een zwaai maakte en frontaal op ons busje knalde. De motorrijder was in coma en moest naar het ziekenhuis. Op aandringen van de chauffeur ben ik toen in een andere auto gestapt en naar de luchthaven gegaan.

De are bestuurder van het busje kon er niet aan doen maar moest toch een schadevergoeding betalen. Er werd mij verteld dat mocht hij de motorrijder dood gaan dan zou hij serieuze problemen krijgen. Gelukkig heeft die vent het overleeft.

Was ik gebleven, zo vertelde men mij later, dan had de politie en de familie van het ‘slachtoffer’ geld geroken en was het allemaal veel moeilijker geweest. Bovendien had ik dan mee naar het politie bureau gemoeten en had ik voorlopig het land niet uit gemogen.
Wie is deze gozer dan? Jammer uiteindelijk toch een premium exclusive BMW Group minder!
en bedankt
nu zit dat klote nummer weer in m’n kop
inderdaad een aandachttrekkend artikel. Niks aan de hand

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).