Racende Arnautovic, Elia (Porsche/Bentley) van weg geplukt [updated]

Auteur: , 30 Reacties

Boys and their toys. Topvoetballers rijden doorgaans dikke auto's, en als jonge, testosterongedreven man wil je deze af en toe op hun staart trappen. Het lijstje 'hardrijzondaars' wordt steeds langer, met als nieuwste toevoeging Marko Arnautovic en autoblog-bekende Eljero Elia die nu een probleempje hebben.

Eljero Elia's Conti GT

Beide heren voetbalden ooit bij FC Twente, maar hebben hun heil inmiddels in Duitsland bij Werder Bremen gevonden. Van een leien dakje gaat het echter niet, en dan met je wat stoom afblazen (met een potje bier bijvoorbeeld). Vanochtend werd Arnautovic in zijn door Anderson Mansory aangepakte Porsche Panamera op de Duitse A1 na ‘veel te hard rijden’ (zeker 50 km/u boven de limiet) aan de kant gezet, en prompt sloot Elia aan in zijn getunede Mansory Continental GT.

‘Kan gebeuren’, zou je zeggen, alleen een belangrijk detail is dat het voorval zich om 3 uur ’s ochtends afspeelde, en er in totaal zes man uit de twee auto’s stapten, wat riekt naar een avondje stappen. Niet echt handig als er morgen een belangrijke partij tegen Bayer Leverkussen op het programma staat.

In een reactie heeft Werder dan ook besloten beide heren uit de selectie te zetten. Duur ritje… (via Welt.de)

De lijst met voetballers met een hardrijprobleempje wordt groter en groter. Onlangs lichtten we de strapatsen van enkele Real Madrid-spelers al uit, maar dit is slechts het topje van de ijsberg. In het archief vind je genoeg crashes en hardrijboetes om een boek mee vol te schrijven. En dan schrijven we lang niet over alles…

Foto via autojunk.nl

Update – Gisteravond zijn de heren nog op hun oude nest, Enschede, gespot. Foto’s van nielsruiter09 staan HIERRR.

De Panamera van Arnautovic30 reacties

Een jaar lang je auto voltanken met korting Bepaal zelf wat je betaalt!.
Als ze hun rijbewijs moeten inleveren wil ik die Mansory wel. Anders staat ‘ie toch te verstoffen :P
@135i: en dan vraag ik me af, wat voor zin heeft zo’n reactie? Denk je echt dat een voetballer dit gaat lezen en denkt ‘goh, wat een schattige reactie, laat ik hem die auto maar geven’? En ongeveer elke persoon op dit forum wil wel een Bentley of Porsche, dus ook in dat opzicht is het niet nodig om dat te onderstrepen… Je bent niet de enige, maar ik wilde het toch eens zeggen. Je moet ergens beginne tenslotte.. ;)
@bosje: Je zet me wel aan het denken!
Wat voor zin hebben reacties in het algemeen? De jouwe, de mijne…
En nu we toch bezig zijn: Wat voor zin heeft dit artikel? Voetballers rijden hard. Stappen. En worden gesnapt. Duh.
Enne… wat voor zin heeft Autoblog?
Tsjongejonge. Nog even en ik vraag me af wat de zin is van het leven!
Ongeveer elke persoon wil wel leven, dus ook in dat opzicht is het niet nodig om dat te onderstrepen… Je bent niet de enige, maar ik wilde het toch eens zeggen.
@mout: Here we go, here come’s the Prozac!
@mout: +1
@mout: + 1
@bosje: Mocht je er vanochtend niet op van je meissie?
@jzaero: bij gebrek aan deze functie op mobiel: +1 :D
Ze waren gisteren in Enschede met Edson Braafheid, meneer Arnautovic heeft trouwens een witte Panamera C One van Mansory.
@zapp: Als vervanger van de Anderson Panamera?
@sir_smokalot: Blijkbaar, het is zeer zeker niet de rode Panamera met Anderson kit, het is een Mansory.
@zapp: Yep, kwam er na wat zoekwerk achter dat ‘ie hem nog niet zo lang heeft. Heeft de komende tijd iig tijd zat om hem wat beter te leren kennen.
@sir_smokalot: volgens mij staan er nu foto’s op autojunk van vannacht.
Elia en Arnautovic…ach ja…dan heb je ook meteen het zwakzinnige hoekje te pakken.

Als ze over jaar of 8 á 9 blut zijn kunnen ze nog altijd spreker worden, met “Hoe verneuk je een veelbelovende voetbalcarriere” als onderwerp.
@bozewolf: Ga jij dan betalen om ze te horen spreken?
@bozewolf: Tsja, snuggere gasten inderdaad. Verkeerde keuze op verkeerde keuze,en vooral aandacht voor de bijzaken. Geloof dat Arnautovic in zijn Twente-tijd eens geblesseerd was, en toen op krukken in een Weense nachtclub is gespot
Ik heb ze beiden gisteren nog gezien in Enschede, ik fietste rond kwart over 12 weg van een vriend van mij en toen zag ik in de verte al een Continental GT Mansory staan, toen ik m’n fiets omgegooid had om even te kijken stonden om het hoekje nog een Panamera C One en nog een Continental GT Mansory van Edson Braafheid, hij was tenminste wel op tijd weg… (daar heb ik overigens nog een filmpje van). Edson trok hem ook wel lekker door
Autojunk dat joint! :)
Hij is al uit de selectie gezet door werder bremen door deze snelheidsovertreding.
Jammer voor die schotters, hun Mansory speelgoed is niet snel genoeg!
Helden
@seec: ja echt stoer.. stelletje hersenloze wezens zijn het.
Kan wel geloven als je zo jong bent en zon auto en geld dat je regelmatig zo hard rijd. Toen ik die leeftijd had reed ik ook anders dan nu…. Maar slim is het niet.
En gewoon op de stoep parkeren daar in Enschede, ze staan erboven…
@SummerSky: Voordeel dat je in die straat in Enschede, gewoon op de stoep mag parkeren :)

Die stoep is gek genoeg niet van de Gemeente Enschede, maar van het restaurant waar de heren waren.

Mocht je mooie auto’s willen spotten, zou ik toch echt eens de moeite nemen voor/na een wedstrijdje bal van Fc Twente, daar eens te gaan kijken!
Hahaha!
Weet het nooit met dit soort situaties. Aan de ene kant denk je: Die clubs betalen die gasten miljoenen dus mogen ze wel wat eisen stellen, maar aan de andere kant verdienen die clubs dóór die gasten miljoenen en mogen die gasten dus wel een graantje meepikken.
@Rick-dos: Ze betalen die jongens miljoen EN geven ze les in “wees verstandig”.
Als je t goed doet, hoef je van je leven niet meer te werken; als je t verneukt ben je op je 40ste blut en val je in een zwart gat!
En die gasten krijgen genoeg vrije dagen om ook eens in een club te hangen. Ja, als je 25 bent, je hebt geld, bent misschien niet zo slim en je hebt naast je paar uur trainen per dag geen reet te doen; wat moet je dan? Je gaat natuurlijk niet iets zinnigs voor de wereld doen of zo, dat is gek. Nee, je moet maar naar de club!

Overigens vind ik t grappig dat ze gepakt zijn en dat juist in Duitsland. Er is genoeg ruimte om daar om 3 uur ’s nachts met 250 door te rammen, houd je dan even in als het even niet mag, stelletje eikels. Als het Eriksen en Siem de Jong waren geweest, was ik nu wel boos; omdat dat niet goed voor Ajax is: mijn 2 uurtjes per week dat ik me kan gedragen als een hersenlose aap.
Dus er zullen vast wel wat Hartz-4-en in Bremen en omstreken zijn die nu niet blij zijn!
Lekker genieten van wat je hebt, soms word je aangehouden, soms niet. Als jij het was, had je hem vast ook op z’n staart getrapt. ;)
Eén ding hebben ze gemeen met elkaar, echt een beroerde smaak voor auto’s. Als je zo’n berg geld kan en wil spenderen aan een auto en dit is de keuze….. schaam…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).