Range Rover Sport Stealth Pack: nagenoeg onzichtbaar

Auteur: , 5 Reacties

Ergens op deze foto staat een Range Rover Sport, voorzien van het gloednieuwe Stealth Pack. Maar waar? Wij zien 'm niet...

Op donderdag 26 juni begint het vermaarde Goodwood Festival of Speed, en Jaguar Land Rover heeft een primeurtje voor het evenement: 12 jaar nadat James Bond in Die Another Day een Stealthon Martin had, komen de andere Britten nu met een Stealth Pack, op de Range Rover Sport. Dat klinkt spannender dan het is.

In feite gaat het om wat extra uiterlijke pracht en praal, zoals satin black accenten op grille, spiegelkappen en ventilatieroosters. Daarnaast kan de klant voor 9-spaaks velgen in 21 inch of 22 inch vijfspakers kiezen. Toch een beetje een anticlimax na zo’n naam, maar het oogt niettemin dik. Klanten die het willen hebben moeten wel een HSE Dynamic of Autobiography Dynamic bestellen.5 reacties

via Android app
Het blijft een geweldige auto, ik heb zo veel liever een RR dan een van z’n Duitse rivalen. Alleen vind ik de achterkant wat minder vanwege de ietwat ielige lampjes en het dikke stuk plastic.
@knipperlichtje: Annuleer je bestelling ! Hij is waarschijnlijk net zo stealthy als een F-35 /22.
Wat? Waar? Jongens jullie hebben alleen Garagefoto’s gepost, waar staat de auto??
Voor iedereen die nog geen fan is van deze jaargang van de RR Sport: kijk het verslag van de Hamster (topgear) op youtube even. Het is echt een top auto!
Her en der een pakketje; ach. Als het pakketje mooi is en voordeel geeft; prima!
Kan je hier mee dan ongezien door de tolpoortjes? Dat scheelt een hoop geld zo’n stealth versie.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).