Adrian Newey heeft z’n Mojo terug!

Auteur: , 17 Reacties

Altijd lekker om de avond met goed nieuws af te ronden!

Nog steeds geldt Adrian Newey als dé sterontwerper van de Formule 1. Naar het schijnt weet de beste man nog niet eens hoe je een computer aanzet, maar geef ‘m papier en potlood en hij tekent gegarandeerd een winnaar op vier wielen. Newey heeft zich een poosje minder met het F1-team bemoeid, aangezien de Aston Martin Valkyrie de nodige aandacht opeiste.

Gelukkig voor ons heeft de ontwerper zich bijna volle bak met de nieuwe Red Bull RB13 beziggehouden en volgens teambaas Christian Horner gaat het allemaal goed komen. Tenminste, dat denken we op basis van de volgende quote:

Adrian Newey has his mojo back again

Klabats! Dat schept vertrouwen. Horner is er wel als de kippen bij om daaraan toe te voegen dat Newey nog steeds zijn aandacht verdeelt tussen de Valkyrie en de RB13. Desalniettemin hebben de nieuwe reglementen het heilige vuur in de ontwerper aangewakkerd en zet ‘ie zich weer vol passie in voor het F1-team.

Of die noeste arbeid de nodige vruchten afwerpt zien we volgende week in Australië. Verbind dus niet teveel conclusies aan de testtijden van vorige week en de week ervoor, want we hebben geen idee wat de verschillende teams precies uitprobeerden. Bovendien gaan er hardnekkige geruchten dat Red Bull weleens zeer verrassend voor de dag kan komen in Melbourne en dat het team allesbehalve het achterste van de tong heeft laten zien. (via: crash.net)

Dan nog een vrolijk plaatje, omdat jullie de link waarschijnlijk ook legden:

Austin Powers17 reacties

Bij het bordspel go is mojo de invloedssfeer: Het deel van het bord waar je al wel kracht hebt, maar nog geen pure macht. Daar hoop je gebied en punten te pakken.
Ik denk dat het me wel lukt om dat in F1 ontwerpen om te rekenen. Maar ik ken het niet als uitdrukking buiten het spelbord.
@mout: ik kan je ernstig aanraden om alle Austin Powers films te gaan kijken
@epic001: En Max heeft ook Mojo nodig
@epic001: power Puff girls jonge
Dit stemt heel positief. Blijft alleen dat de krachtbron ook z’n Mojo moet hebben. Ik kan niet wachten tot volgende week!
@vonklausenburg: En Max moet ook Mojo hebben
@fapfap: iedereen moet Mojo hebben. Met een Mojito.
Ik denk altijd aan die concert-organisator, sinds de jaren 80 van de vorige eeuw al, het zal wel ouderdom zijn, verder zegt het mij niets.
Hoewel ik hieruit begrijp, dat hij weer goed bezig en zijn “schwung” te pakken heeft.
Het zou voor de competitie leuk zijn als de rb’s door iedereen het snot voor de ogen gereden werden. Mooie dingen beginnen meestal niet met onbedreigd vooraan rijden.
MOJO JOJO!!!
Eigenlijk mág Adrian Newey ook niet falen. Het hele pakket met designregels voor de aerodynamica komt voort uit een voorstel dat hij en Red Bull Racing bij de FIA hebben ingeleverd.
Waarom zou je je kostbare tijd en talent verspillen aan de zoveelste supercar, als je die kunt besteden aan het hoogste platform van de autosport.
De Bugatti’s zijn de baas, simpelweg door het idiote bedrag wat daarin gepompt is.
@desjonnies: Die biggen van bugatti zijn anders niet zo goed (behalve topsnelheid) and de koningseieren uit Zweden.
@banaan7: Die biggen waar jij het over hebt kunnen dat trucje ander wel keer op keer terwijl die zweden na 3 keer af moeten haken. Bovendien kun je in de bug nog een gesprek voeren, ook nadat je 1000 km gereden hebt.
@desjonnies: ze verleggen de focus op rondetijden, met als wapen aerodinamica. Een hele andere insteek dan bugatti en daardoor is bugatti minder een concurrent.
Newey is echt een baas. Aan zijn auto’s hoef je niet te twijfelen, ze zullen met een goede motor altijd presteren
26e gaat leuk worden !

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).