Regula Tuning doet Porsche Cayenne lippenstift op

Auteur: , 7 Reacties

Volgens het persbericht moeten we deze "gorgeous" Cayenne heel mooi vinden.

Of die dat ook werkelijk is, moet je zelf maar beoordelen. Feit is dat Regula Tuning een grijze Cayenne uit de rekken van Porsche heeft getrokken om er vervolgens een eigen ontworpen bodykit omheen te bouwen. Naast een set sideskirts en opgeplakte wielkastverbreders krijgt de SUV vooral opzichtige bumpers mee.

De voorbumper werd niet alleen voorzien van LED dagrijverlichting en tal van gaten, maar kreeg ook een rood biesje rond de middelste grille. Alsof de ontwerpers zich hebben laten inspireren door een bodybuilder met lippenstift.

Ook aan de achterkant gaat de opmaak door. Daar kreeg de Cayenne eveneens een bumper met tal van drukke lijnen. En niet te vergeten, een diffuser en dakspoiler met rode detaillering.

De tuner die zich normaliter vooral bezig houdt met Audi, bouwt elke Cayenne -dus ook de Diesel– om naar bovenstaande engerd. Tenminste, als je 8900 euro overmaakt. Voor de 23 inch rood gelijnde velgen rekenen de Duitsers een meerprijs van 4 mille. Wie durft?7 reacties

Mooie Kia Cee’d.
Ditmaal ben ik het van harte eens met de commentorial.
Dat.rode randje aan de voorkant zou ik midden in de bumper doen
Verder houden zo
via Android app
Dit soort drukke bodykits zijn qua styling niet moderner dan die van de eerste cayenne, laat ‘m verouderd overkomen imo
http://www.comedycentral.co.uk/gsp/news/blobfish-ugliest-animal-3.jpg

Doet me hieraan denken, een gouden ring…

Zo’n cayenne is een geweldige manier om asphalt te vreten maar euhm, je moet ermee leren leven dat het een lelijk ding is, en dit soort dingen maakt het er alleen maar erger op.
Zucht….

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).