Releasedatum ‘Furious 8’ bekend

Auteur: , 37 Reacties

Na het uitkomen van het recordbrekende Furious 7 staat de fan van de franchise weer even droog. Maar geen nood, deeltje acht komt er aan, en Vin Diesel dropte gisteren een datum.

Smoke 'em

Wie niet van het Fast & Furious-infuus los kan zal zich bijna 2 jaar lang met het herkijken van deel 1 t/m 7 moeten bezighouden, want pas op 14 april 2017 gaat deel 8 (titel nog onbekend) in première. Mark Sinclair – bij de meesten van jullie beter bekend als Vin Diesel – maakte dit gisteren op de CinemaCon in Las Vegas bekend. Op dezelfde plek gaven hij en Paul Walker precies 2 jaar ervoor de details van Furious 7 bloot. (via Variety)

Diesel en co. hebben nu al meer Furious-delen gemaakt dan Charles Bronson Death Wish-films of de Police Academy-reeks, en het eind is nog niet in zicht. Furious 7, het meest recente deel van de auto- en knalfranchise is inmiddels door de 1 miljard euro opbrengsten gebroken. Waanzin eigenlijk.

Aan u nu de schone taak om een creatieve titel voor deel 8 te verzinnen. Go!37 reacties

Fast 8 klinkt wel origineel
@Robinveerman42: Fast 8: Vin Diesels’ first driving lessons
Ben ik heel raar dat ik er nog niet één gezien heb?
@Original_Arnoud: ook niet aan beginnen. Ik vind het echt verschrikkelijke films
@wachtmaartotmijnvtecinkicktyo: Je hebt ze nog niet gezien, en je vind ze verschrikkelijk? Vind ik knap.
@Original_Arnoud: Niet aan beginnen Arnoud, want wacht t/m yo vindt het verschrikkelijke films
Dit wordt de ommeslag van de filmreeks, het 7e deel was het laatste van paul walker, een tribute zo u wilt, en het best bekeken. Hierna gaat het alleen minder worde.
@thijsj: Ik vrees dat je gelijk hebt……
@Thijsj: deze filmreeks heeft 1 doel: geld maken.

Net zolang doorgaan totdat er niet meer verwacht wordt dat met een nieuwe titel geld gemaakt kan worden.
@gregorius: gelukkig hebben alle andere films en entertainment dat niet en zijn die er voor het grote geluk van het volk gemaakt. Wat een heerlijke wereld!
@thijsj: 100% mee eens. Maar ach, break-even spelen ze vast wel weer ;-)
@Thijsj: Ja want Paul Walker was zo een gigantisch goed acteur. De volgende films zonder hem moeten wel minder worden. /SarcasmOff
@Donstil: dat is niet wat ik bedoelde. Dit 7e deel is zo’n enorm succes wat vooral te danken is eigenlijk aan de (tragische) dood van paul walker. Een enorme hype ontstond erdoor in de media en velen die nooit van de filmserie gehoord hebben moeten ineens ziek imagematig naar de bios gaan om erover mee te praten. Al deze mensen zullen de volgende keer niet kijken, alleen de die-hard fans blijven over.
@Thijsj: Daarom gooien ze nu al de datum te grabbel, om snel voor nummer 8 ook nog te profiteren (jaja, profiteren) van de dood van Walker. Alles voor de commercie…
@Thijsj: “Hierna gaat het minder worden”.

Hahahah ^_^ daar moest ik toch even om grinniken.
@azenomei: inside joke?
Tokkiefilms
Ik vond 7 erg meevallen tbh
@bkw38: ik net niet tbh..
Deel 1 en 2 vond ik nog leuk, omdat ik toen wat jonger was. Bij deel 3 ben ik afgehaakt heb ik huilend in een hoek gelegen met duim in mijn mond.
@berlinetta: was dat die tokyo drift? Trok idd op geen hol.
En toch gaan we deze ook kijken, dus waarom zouden ze het niet doen. Ben wel benieuwd hoe ze het nu met Paul Walker gaan doen. Hij is tenslotte nog niet echt uit het verhaal geschreven……
@dutchdriftking: Ik persoonlijk denk dat ze hem in 8 juist uit het verhaal laten gaan in het begin van de film oid
@dutchdriftking: jawel. Hij zit nu veilig en wel met de Kids op dat eiland. Wel jammer dat Mia er ook uit gaat dan. Daar kon ik altijd wel naar kijken tijdens die klotefilms. Ik heb ze wel allemaal gekeken. Ik Was in la toen de eerste uitkwam en We in Nederland nog van niks wisten. De eerste Was ok. Daarna ging het echt bergafwaarts. En snel.
@rolov: je moet wat aan je hoofdletters doen.
@stfu: ja op mijn telefoon hè. Hij zet ook punten waar het niet moet.
Fast and Furious: Heavy w8’s.
Furious & Fast: 8
Waarschijnlijk hebben de makers zichzelf ten doel gesteld om evenveel films te maken als het gemiddelde aantal versnellingen in de auto’s in de filmreeks. We kunnen dus nog even door t/m deel 24.
Deel 1, dragrace tegen een Ferrari om daarna te zeggen dat hij ook met Dom zijn plan mee wil doen. Geweldige films!
Ik heb pas voor de eerste keer het zesde deel gekeken. Moeilijk om je lachspieren in te houden hoor. Wat een cheesy bullshit.
Can’t wait! Hopelijk weer een mooie film!
Wordt het nou niet een beetje uitgekouwt?
Na het eerste deel ben ik afgehaakt. Meer shots van het schakelen dan dialogen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).