Reminder: Top Gear S21E01, BBC2, 21.00 uur

Auteur: , 38 Reacties

Vanavond is er eindelijk weer iets leuks op TV voor alle geestelijk 9-jarige autojunks. De drie musketiers trappen voor 21e keer af met een nieuw seizoen van Top Gear.

De eerste aflevering van Top Gear seizoen 21

Na een aantal ontzettend inspirerende teasers, is het vanavond tijd voor het echte werk. Een heel uur lang mogen we genieten van Engelse humor, Stig’s muziek en een bekende Brit. En natuurlijk komen er ook nog wat auto’s voorbij.

Jeremy, Richard en James gaan in de eerste aflevering van seizoen 21 op pad met een stel hete hatchbacks. Om te bewijzen dat die warme gebakjes in hun jeugd veel beter waren, kopen de jongens daarnaast alle drie een hothatch van vroeger.

Ook het spectaculaire supermarktfragment uit de trailer komt uit de eerste aflevering van vanavond. En daarmee weten we meteen dat Jeremy voor een oude Golf GTI gaat. De mannen moeten met hun bejaarde hothatches naast een ritje door de supermarkt ook een zware hillclimb doorstaan. En op een oud legerterrein proberen ze in hun GTI-tjes de besnorde Top Gear Police te ontwijken. Dat belooft een mooi feestje te worden.

De gast in de studio is Hugh Bonneville, een één-of-andere Britse acteur die vast en zeker met de rode Opel Astra over het Top Gear circuit mag scheuren.

Vanavond dus 21.00 uur, BBC2!
38 reacties

Hij stuitert vanzelf binnen via de RSS feed van tvtorrents.
@azenomei: mag ik een invitation code?
Is er een link naar de livestream?
En voor iedereen zonder BBC 2: http://www.filmon.com/tv/bbc-two#
De popcorn staat klaar. ik heb er zin in!
Als Autoblog er niet was had ik het echt gemist, of ik schakel in de bij de aftiteling

Lekker bezig
Sinds wanneer moet mijn reactie worden goedgekeurd? ;S
Shiiiiitt ik ben vanavond niet thuis !
@larsyboy1997: opnemen?
@larsyboy1997: streetfire?
Als autoliefhebber met een beperkt aanbod van televisieprogramma’s over auto’s kijk je natuurlijk wel. Het begint echter wel erg voorspelbaar en oubollig te worden. Werkelijk elke grap en voorval is gescript. Doet me ook denken aan bijvoorrbeeld Somertijd op de radio wanneer je dagelijk in de file staat: vermaeckelijk, maar toch………Een feest der herkenning zullen we het maar op houden dan.
@gash: ik kan je helaas alleen maar bijtreden in je bevindingen. Het is dat het aanbod inzake auto-programma’s zo mager is waardoor je automatisch toch wel kijkt. Maar het begint allemaal wat afgezaagd te worden. En op de een of andere manier slaagt Jeremy Clarkson er ieder seizoen opnieuw in om weer net dat beetje meer onuitstaanbaar te worden. Wat een kwal om naar te kijken is die kerel. Z’n schrijfsels zijn echt zoveel beter dan dat wat ie in TG zit te doen. Gelukkig hebben we nog May en Hammond :)
@kingdecay:
Probleem is dat ik fifth gear -wat in mijn ogen probeert te ‘topgearen’- daardoor nog irritianter vind en dat bij fifith gear het er op lijkt dat het ‘das Grosse BMW show’ is.
emile_benz via Android app
@desjonnies: niks mis met een grote BMW show. Overigens niet verwonderlijk aangezien Tiff voor BMW gereden heeft…
@gash: helemaal mee eens, het heeft niet veel met auto’s meer te maken. Vooral de kerstspecial in India was een megaflop en pijnlijk om naar te kijken.
Wat heeft die Clarkson toch een vreemde lichaamsbouw… Maar ik heb er weer ongelooflijk veel zin in!!!
Eindelijk! :D McLaren P1 zat er ook bij toch? :)
@jensgib: Yep. En ze reden er mee op het circuit afgelopen woensdag. Jammer dat het toen regende….
@Vincegail: Oke dank. :p
Ik er er weer zin in!!
Thanks autoblog!
@JamesBond007: Hee jij kan helemaal niet kijken! Vanavond moet je op RTL 4 rond 8 uur spelen op de buis in Casino Royale
@lamborgfan: hahahah mooie reactie man +1
Eindelijk! Ik heb er weer zin in dus ik ga zeker kijken!!
http://www.itvonline.nl/

Voor KPN gebruikers :)
Was te verwachten, helaas weer een teleurstelling
OMG, wat vreselijk flauw.. *zap*
slechtste aflevering ooit, hier is echt geen zak aan. Ik hoop dat ze nog een keer terug gaan naar het topgear van 6 jaar geleden, want dit lijkt nergens op.
Dat zoog nog harder dan een doorgewinterde hoer. Tering wat slecht was dat!

Maar even Fast and Loud van gister op de video bekijken om af te kicken….
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Maar volgende week weer paraat voor de McLaren P1!
En hoe kunnen we nu terug kijken? Ben de site kwijt waar het altijd op terug kwam!
@jbw89: Finalgear.com, daar kun je hem downloaden en op autostrada.tv kun je hem gewoon bekijken (slechtere beeldkwaliteit).
Hetzelfde als de afgelopen tien jaar. Als je teleurgesteld bent heb je of problemen met je verwachtingspatroon of je had gewoon beter moeten weten. Maar je kan moeilijk zeggen dat het plots anders is.
Je kan dit beter op Nickelodeon uitzenden, nog nooit zo iets kinderachtigs gezien. Dit was de slechtste Top Gear ooit.
Ik denk dat ze het er, na alle heisa over gescript werk, nogal dik op leggen dit jaar. Twee keer een auto opblazen en de presentatoren overleven miraculeus. Een achtervolging tegen een corsa met een opgeblazen motor. Waar is de kever gebleven als fallback car?
Hier en daar lollig maar vrij slapjes als geheel… ik hoop toch echt dat het later in het seizoen beter gaat worden…
Moest naderhand even seizoen 11 , aflevering 4 op zetten ( race met de gt-r ) om weer eens te genieten van al het moois wat is geweest…
’t is natuurlijk altijd al gescript en meestal vrij flauw, maar dit keer had het meer weg van een Monty Python achtige graphics zonder de essenciele humor om ermee weg te komen.
Volgens mij hadden ze de special effects kerel van the Holy Grail geleend om dit varkentje te wassen.
Ik kan me niet herinneren zo’n flauwe aflevering van Top Gear te hebben gezien, en ik ga toch al heel wat TG seizoenen mee.
Er zat werkelijk niet 1 review bij waar iets van op te steken valt, zelfs niet als je heel erg je best deed…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).