Reminder: Top Gear S22E01, 21u BBC2

Auteur: , 27 Reacties

Zeg dat avondje eten en sociaal doen bij je schoonouders maar af, want jij zit vanavond gewoon op de bank. Maar wat krijgen we in de eerste échte uitzending van seizoen 22 voorgeschoteld?

Top Gear trio

Na de Patagoniëspecial die de hype rondom ’s werelds populairste autoprogramma lekker opstookte, is het nu tijd voor de uitzendingen vanuit de studio in Dunsfold. De grootste klapper is de test van Lamborghini’s Huracan, maar ook liefhebbers van uiterst milieuvriendelijke stadsgebakjes komen aan hun trekken.

De drie kruisen namelijk de degens in een ouderwetse (en totaal niet gescripte) race, die ditmaal in Sint-Petersburg plaatsvindt. Daarbij wordt getest of de stad het snelst doorkruist kan worden per fiets, via het water of met een Renault Twizy.

Top Gear = celebs, en deze aflevering zal de zanger Ed Sheeran z’n opwachting maken. Klein probleempje: Sheeran heeft nog nooit in een auto gereden en dat is behoorlijk te zien ook. Gelukkig heeft iedereen het naar verluidt overleefd.

Zit je nu al te stuiteren op de bank van opwinding en kun je niet wachten op wat seizoen 22 je bieden gaat? HIER check je een audiovisuele preview van het spektakel en we hadden natuurlijk al een artikel met enkele details over het nieuwe seizoen gepost.

Oh ja, de trailer met LEGO-poppetjes vind je DAAR.27 reacties

-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
Is er ook een livestream? Kan helaas geen BBC ontvangen en wil vanavond graag al alles mee kunnen kijken
Vanavond om 22:15 op NPO1 ook een aflevering over Jan Lammers’ tijd in F1 in andere tijden sport als je dat leuk vind!
@coenijn: Dankje! Nog niet opgevallen!
@coenijn: Thanks!
@coenijn:

helemaal top .. +1 ..
-edit: thanks! Is aangepast-
Sluit mooi aan op de 24 uur van Daytona die ik nu aan het kijken ben..
Thanks voor de reminder dus.
Moet ik divorce missen…
Zin in!
via Android app
Ik denk zelf eigenlijk niet dat die races gescript zijn. Dat het start- en eindpunt zo zijn uitgekozen dat iedereen er ongeveer even snel kan zijn lijkt me logisch en dat de montage het spannender maakt dan dat het daadwerkelijk was is ook wel aannemelijk, maar helemaal gescript gaat denk ik te ver.
@knipperlichtje: Ik denk niet dat dat te ver gaat…
Uitkomst ligt gewoon vast imo. Maakt niet uit, blijft vermakelijk.
@knipperlichtje:

Top Gear kan ik niets van zeggen maar ik ben aanwezig geweest bij de opname van een ander autoprogramma. De snelste ronde rond een circuit word zelfs in stukjes gereden, bocht per bocht opgenomen om het er zo te laten uitzien als ze willen. En ik vermoed eigenlijk dat dat bij TG niet anders zal zijn.
@Hupke: Ja dit klopt ze rijden vaak meerdere rondes en pakken dan de actie momenten. Hierdoor heb je shots genomen vanaf de auto en dan weer shots langs het circuit zonder dat je camera’s op de auto ziet. Als het goed is doet Top Gear niet. Zij hebben namelijk ook geen shots vanaf de auto, en hun hot lap ziet er niet zo spannend uit meestal
@knipperlichtje:

yep .. en die camera mensen staan dan perongeluk op precies de goede plek elke keer ..
echt heel toevallig allemaal ..
Yes ik heb er weer zin in
Leuk, ik ga weer kijken!
Dat hele ‘Top Gear is gescript’ gebeuren is niet bijster origineel meer.Of eigenlijk net zo gescript dus.Verzin eens wat nieuws @mauritsh
het kost de ( bloedmooie) stad St.Petersburg dan ook een aardige duit om die kneiers binnen te halen ..
dus dan wordt er wel het 1 en ander afgezet langs de obligate toeristische route die ze moeten afleggen ..
en dan nog een kwartiertje reclame voor Lamborghini ..

dus start de lachband .. want “typisch” Britse humor ..
@lincoln: ik begrijp dat je fan bent?
@lincoln: vond t niet echt op en top reclame voor Lambo. Al was die Huracan wel echt snel.
Is er geen livestream op YT, ik meende zoiets te horen in ”a night with top gear” zal wel erg leuk zijn voor de mensen zonder BBC2.
@mclarenf1lm: ik hoop het wel ;). Ik zit namelijk in Spanje (zonder tv). Ik ga zo maar even checken of een hierboven genoemd linkje werkt of dat er andere opties zijn
Het was een geslaagde aflevering, vooral wat ze vertelde over de lamborghini

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).