Rolls-Royce Ghost heeft zijn facelift gekregen

Auteur: , 10 Reacties

Het kleine broertje van de Phantom heeft inmiddels de respectabele leeftijd van 4 jaar bereikt. Dat betekent facelifttijd, in autoland.

Het is vergrootglaswerk, want de uiterlijke wijzigingen aan de Ghost Series II ten opzichte van het model uit 2010 zijn amper waarneembaar. Oké, de koplampen hebben een andere, minder vierkant vorm gekregen en worden nu omsingeld door een LED-rand. Ook bumper is op sommige plekken aangepast. Verder is het bescheiden gebleven, zoals het een luxemerk betaamt.

In het interieur vernieuwde Rolls-Royce de achterstoelen met een Lounge-optie. Hiermee komen de achteroverleunende stoelen dicht bij elkaar te staan, wat onherroepelijk tot een beter seksleven leidt. Denken we. Ook brengt Rolls-Royce het Satellite Aided Transmission-systeem, dat middels je GPS-locatie bepaalt in welke stand de achttraps automaatbak moet komen te staan, naar de 570 pk sterke Ghost. Later vandaag meer foto’s en zien we wat er aan de achterkant is aangepast.10 reacties

kut, moet ik weer een nieuwe kopen :/
Maar de Wraith is net uit…
Oeps… Lullig! Afrojas heeft net z’n Ghost in ontvangst genomen.
@brabo: het is niet zo dat die het nu niet doet, toch? Al helemaal bij zulk kleine facelift maakt het niks uit, lijkt me.
Blijft een mooie auto hoor maar wel jammer dat ‘ie van spleetoogjes-lampjes naar traanzakjes-lampjes gegaan is
Voorlichten zijn minder. Maar overall is ie erg lekker in de kleurstelling van deze pics!
Zijn die koplampen een hint naar een toekomstige overname door Audi?
Wat een verschil met de vorige…………not
Waarom die knik in de koplampen? Rolls Royce got Audied…
Leuk dit.. normaal Chrysler 300c’s met een ombouw tot Rollce Royce, en nu een Rollce Royce met chrysler lichten.. lachuhhh

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).