Rolls-Royce Wraith met 717 pk: voor oud of nieuw geld?

Auteur: , 22 Reacties

Quote du jour: "the even more superb power delivery of the V12 provides an even more superior driving experience on the road with unchanged exemplary eco-friendliness". Uit een 6,6 liter V12! Bwahahahaha! Ze zijn toch nogal een keer een leutige bende, die tuners.

Vorige maand startte Novitec onder de (onappetijtelijke) naam SPOFEC zijn Rolls-Royce-tuningdivisie met een aangepaste Ghost, en inmiddels hebben ze ook de Wraith in hun knuistjes gekregen.

De meest sportieve Roller kreeg een soortgelijke behandeling als zijn vierdeurs-broer, dat wil zeggen: 22 inch lichtmetaal, grotere remmen, meer vermogen en een limiter die nog steeds op 250 km/u is afgesteld. Drommels.

Spofec Wraith

Waar de Ghost 709 pk en 978 Nm kreeg heeft de Wraith 717 pk en 978 Nm. We gaan er dus vanuit dat Spofec dezelfde kit heeft geïnstalleerd, en zich de vorige keer heeft verrekend tussen Europese en Amerikaanse pk’s.

Over het uiterlijk kunnen we kort zijn: netjes en beschaafd, geen Mansoryfratsen hier. Tuningliefhebbers met gevoel voor understatement zijn bij Spofec op hun plek, maar ook als het iets uitbundiger mag levert de tuner, want dan komen de matte wrapjes uit de kast.22 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
dik!
Ik heb geen geld maar zou dit kopen. Wat een pracht ding!
Een Rolls hoor je niet te tunen, hoe subtiel ook. Dan koop je maar een Bentley
@robskilov: dat Was vroeger zo. De wraith Is gewoon een continental tegenhanger.
@rolov: alleen dan 2x zo duur.
@supersim200: je wilt je toch kunnen onderscheiden van die voetballers en een coupe rijden ;)
Of voor oud & nieuw geld als de jackpot valt
Mooi, doe me alleen nog een Albanese maffiamissie, een slachtoffer en een begraafplaats…
Voor oud geld of nieuw geld? Is dat een serieuze vraag? Een betere vraag zou zijn: ‘voetballer of olieboer?’ Wat een fout patskanon.
Ik ben nooit zo pro-tuning (optisch althans) maar ik vind dit er toch wel erg goed uit zien hoor!
Ik begin toch langzaam maar zeker te wennen aan de lijnen van de Wraith. 717 pk is niet mis en de visuele aanpassingen vallen me niks tegen. Oud of nieuw geld boeit me niet, dit zou best op mijn oprit mogen staan.
Zou’m nooit overwegen, maar die mat-grijze is wel heeeeeeeeul fraai!
Die matte wrap vind ik echt geen gezicht op deze wagens, en die zwarte accenten met het achterspoilertje… Ik krijg er een beetje een Jaguar S-Type R gevoel bij: teveel het uiterlijk van een boy-racer op een auto die zoveel méér is.
Oud geld of nieuw, lekker belangrijk. Als je er maar heeeel veel van hebt, mag je er van mij zelfs 2 kopen. What a machine!!!
Het staat de RR Wraith niet slecht, maar waarom? Deze auto heeft geen behandeling nodig.
Super!!
De gril van een Rolls zwart spuit!?!?!
An even more superior driving experience… Kom zeg, alsof ze bij Rolls Royce niet genoeg research hebben gedaan om al een superieure ervaring te bieden. Het is altijd hetzelfde met die tuners: het moet meer vermogen hebben, en het moet veel opzichtiger zijn. Dat eerste is absoluut niet nodig, want het is tenslotte een luxesloep en geen racebak. Dat tweede is eigenlijk een regelrechte schande: een mooi klassiek design verpesten met foute velgen en te opzichtige voorkant.
Geweldig lekker!

Alleen is de matte wrap onnodig
Wat een dikke wagen zeg! Als ik de voor en achterruit zo eens zie zou er op die grijze raceolifant best een zwart dak kunnen…
Eindelijk een tuner die het enigzinds Stijlvol weet te houden.
Super dik!!👌👌😍😍

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).