Schokkend: Jos Verstappen gaat als een dolle stier tekeer

Auteur: , 12 Reacties

Even die jetlag eruit manoeuvreren.

Jos gaat los

De F1-garde zit natuurlijk al lang en breed in Texas om zich voor te bereiden op de komende F1 race. Maar wat doe je als het regent buiten? Dan zoek je vermaak op. The redneck way.

Toro Rosso ging met de F1-rijders en aanverwanten spelen op een rodeostier. Als eerste was het de beurt aan Carlos Sainz, die duidelijk niet genoeg geoefend heeft in zijn thuisland. Al vrij gauw lazert de Spanjaard van de mechanische worst. Daarna is Max aan de beurt en hij laat zien dat het hem beter afgaat. Toch kan de jonge F1-held niet voorkomen dat ook hij het aflegt tegenover de stier.

Verstappen sr. kan het gekluns maar moeilijk aanzien en besluit ook een poging te wagen. Als een echte baas weet hij vol te houden tot het bittere eind. Petje af, Jos. Check de drie tekeergaan op stierenjunk.12 reacties

Een jaar lang je auto voltanken met korting Bepaal zelf wat je betaalt!.
En dit heeft wat precies met auto’s te maken? Beetje aandacht trekken, that’s it..
@jeroen13: huilie huilie.
@jeroen13: F1 is iets met auto’s. Dus de heren ook. Plus vermaak = filmpje voor jou en de rest. Je hoeft het niet leuk te vinden, maar heb je gekeken? Ja? Ik ook.
@jeroen13: ze schudden allebei?
via Android app
@jeroen13: ik vond het leuk om te zien. That’s it
Jos the Boss :’)
Beetje marketing: die Amerikanen moeten namelijk allemaal massaal aan de F1 (en voetbal). Lijkt me overigens dat die stier-operator de nukken van Jos goed kent…..
Jos gaat los! hahah, goeie!
Ahhh, nog 1 rondje?
Als ze die stier in een grindbak hadden gezet, was die er wel vanaf gevallen.
Ze doen rustig aan voor de oude man. Leuk team uitje, maar het zal je maar gebeuren dat je net kut valt als coureur en daarna moet racen met een stijve nek…
Toch nog iets waar die goed in presteert…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).