Spaanse media: ‘Cristiano Ronaldo gaat vreemd. Met Arie.’

Auteur: , 28 Reacties

De magistrale Real Madrid-spits Ronaldo en zijn collectie zullen jullie bekend zijn, wij hebben tot nu toe voornamelijk de VAG-kant van de autocollectie gezien, waaronder zijn donkere Aventador. Het lijkt er echter op dat Ronaldo van plan is zijn exotische Italiaanse schone te bedriegen, met een nóg jonger en slanker exemplaar.

Wat er waar van is weten we niet, maar Defensa Central hoorde van een vogeltje dat de spits een order voor een blauw exemplaar van de Laffe Arie bij een Portugese dealer heeft geplaatst. Wie weet klopt het, wie weet gaan we vanaf nu gewoon elke celeb in verband brengen met Ferrari’s eerste batterijenbak. Eerst Jay Kay, nu C Ronaldo, who’s next?

De Portugese hengst heeft overigens al wel de nodige ervaring met vurige modellen uit Maranello, hoewel hij met een van hen in Engeland destijds iets te ruig omsprong. Maar goed, af en toe kom je na het scheiden van de wegen in een wat lager segment terug op de markt. Dat is het lot als je een speeltje der rijken bent, je wordt zo ingewisseld als je aftakelt.

Laten we hopen dat Cristiano en Arie een mooie toekomst in het verschiet hebben, mocht laatstgenoemde inderdaad zijn hybride klauwen in de voetballer zetten, en als bottom bitch intrek nemen in zijn garage als onderdeel van Cristiano’s harem. Zou hij ook van extra dikke jetsers voorzien worden, of houdt Ronaldo juist van een maatje kleiner?28 reacties

* kijk nog even naar de url *

Ik zit hier toch op autoblog?

* probeert rtl boulevard weer uit te zetten *
zolang hij deze Ferrari maar heel te houden maakt het mij niet uit.
Ik dacht dat de LaFerrari alleen in zwart, wit, rood en geel kon bestellen?
@str8six: dacht je dat echt…al bestel je een roze als je maar afrekent.
@schellekens006: de enzo was ook maar met 3 kleuren te bestellen. Zwart geel rood, Ferrari ziet het een beetje als een eer voor jou dat jj een laffe arie mag bestellen.
@lamborgfan: ja idd, daarom ook mijn gedachte ivm de kleuren op de Enzo.
@str8six: ja maar je zou hem toch gewoon ergens anders kunnen laten spuiten ofzo?
@st3fan: ja natuurlijk, maar vanaf fabriek zeg maar..
@lamborgfan: Ice Grey
http://static.cargurus.com/images/site/2008/07/12/01/54/2003_ferrari_enzo_2_dr_std_coupe-pic-8703.jpeg
@Orichy: oe nice! Staat hem goed
@Orichy: volgens mij een wrap, zie nog een beetje rood in de luchthapper.
@rufctr01: Scherp! Heulemaal rechts onderin.
@lamborgfan: ja want dat stukje mist iemand die een enzo wrapt… Ik gok op kentekensticker ;)
Die naam LaFerrari is verschrikkelijk maar de gene die laffe arie heeft bedacht is nog erger,het is toch niet te hopen dat we dat nog jaren moeten gaan aanhoren.
Ik vraag me ook af of de LaFerrari uberhaubt wel in een andere kleur dan rood (of geel en zwart) geleverd gaat worden, de foto waar hier naar gelinkt word is een render dat na 1 simpele google search te achterhalen is
@yerrie: grapjes worden op autoblog altijd meer uitgemolken dan Bugatti zijn Veyron uitmelkt.
@berlinetta: dat valt dus best mee. Want als je nou gezegd had zoals Porsche zijn 911 uitmelkt…
@yerrie:

Humor is niet echt jouw ding, he? Kijk dan ook maar niet meer naar Top Gear dan. Heb je minder te klagen.
Het is een vleugel aanvaller geen spits -_-
@amgpower63: Waar heeft ie z’n spoiler zitten dan? ;-)
@amgpower63: Je opmerking is niet echt spits. Een spits is een voetballer uit de voorste linie. Naast diepe spits en hangende spits kennen we in onze taal de vleugelspits, synoniem voor vleugelaanvaller (1 woord).
@welkombijdeautozeikwijvenclub: een rooney en messi vallen onder wat je opnoemt, dus een pedro, bale, nani, valencia zijn dus ook spitsen? Uh nee dan moet je idd in de voorste linie staan maar ronaldo is toch echt een vleugelaanvaller ;)
Maar was het niet zo dat je minstens een paar (weet niet precies hoeveel) Ferrari’s in bezit moet hebben??
@astonmartin20: ja, dat dacht ik dus ook. Volgens mij moest je er 5 in bezit hebben.
Tis niet waar. Er zijn nog 0 deleveries gemaakt, en er zijn collecteurs die een LaF geweigerd zijn dus lijkt me sterk dat Ronaldo er 1 heeft/krijgt (source = Marcel Marcinni…die weet wel wat).

De fotos zijn geshopped, en waarschijnlijk heeft ie de 458 speciale bestelt, en de voetbal source dacht dat het de LaF was.
Dus dan heeft hij nog minstens vijf andere Ferrari’s? Gaaf!
@kickass: die regel is er voor ons stervelingen, maar als dit soort publieke figuren er 1 willen denk ik dat ferrari geen probleem heeft met de exposure en van de regel af wijkt

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).