Startech vergrijpt zich aan de Jaguar F-Type

Auteur: , 15 Reacties

Standaard is de F-Type al niet bepaald het lelijke eendje van JLR en toch doet StarTech een poging om 'm nóg mooier te maken.

De tuner houdt wat de details betreft de lippen stijver op elkaar dan een overjarige non, maar op basis van de foto’s valt in elk geval prima af te leiden wat StarTech precies aan de F-Type Coupé heeft gedaan. Aan de buitenzijde vinden we een carbon aero-pakketje bestaande uit een bescheiden spoilertje vóór, gevleugelde zijskirts en een diffuser. Gelukkig hebben de Duitsers hun vingers niet gebrand aan heftig spoilerwerk op de smakelijke bips van de Jag.

Startech F-Type Coupé interieur

Uiteraard hebben ze wel een set blubberdikke velgen onder de Brit geschroefd (wat ons betreft mooier dan deze exemplaren van Best Cars and Bikes) en lijkt het erop dat de F-Type wat lager op de veerpootjes is gezet. Het interieur ontkwam eveneens niet aan een bescheiden make-over. Of de rood-bruine leren bekleding een verbetering is ten opzichte van het origineel mogen jullie uiteraard uitmaken.

Of StarTech ook onder de kap de handen uit de mouwen heeft gestoken is vooralsnog een geheimpje, we zullen tot Genève moeten wachten op het antwoord.15 reacties

Behalve die stoelen, echt super gaaf!
Not bad, gelukkig niet zo over the top!
van een van de mooiste maar ook elegante auto’s op dit moment, naar weer zo’n kijk mij is anders zijn carbon ding. egt dood zonde
Met deze wielen is de elegantie er wel af.
Ze zijn te groot wat mij betreft
Dat doet Brabus toch wel echt heel erg goed. Subtiele details aan debuitenkant, velgen die niet misstaan en een paar flinke upgrades in het interieur (die wel passen bij een auto als de F-Type).

Doe mij maar zo’n F-Type, V6 S, handbak, British Racing Green, Ammaretto bekleding en zilveren wielen. Njam.
Netjes gedaan hoor, alleen die velgen passen er niet echt bij.Maar ze zullen vast nog wel ergens een ander setje hebben liggen..
Op het interieur en de velgen na vind ik het mooie subtiele details! Ziet er goed uit, zeker op een witte!
Ik zeg doen!
@papapilo: johan derksen ook
Of het beter is weet ik niet. Het is anders en ook heel erg gaaf! Alleen de velgen ff een maatje kleiner aub.
Ik vind het interieur echt gaaf
Mooie tuning is ook maar een van de enigste
Zonde, meteen alle klassen van de auto af/
@mrrallycross: klassen? Weinige deuken dan iig joop
Ik vind het wel wat hebben

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).