Te koop: afgetrapte Murcielago van rapper Rick Ross

Auteur: , 29 Reacties

Yoowww, de matzwarte Lamborghini Murcielago LP640-4 Roadster van Rapheld Ross kan je nu hosselen.

De ge(w)rapte Lambo

De Murcielago van de rapper en eigenaar van de Maybach Music Group staat op Ebay. Het exemplaar uit 2008 met 25.000 miles kost 210.000 dollar, ongeveer 161.000 euro.

Voor dat bedrag mag je natuurlijk een auto in goede staat verwachten. De huidige eigenaar denkt daar anders over. Hij vermeldt er even bij dat de airco lekt en dat het ‘check engine’ lampje brandt. De cabriokap is er ook afgevlogen maar dat hebben ze naar eigen zeggen zo goed mogelijk geprobeerd te repareren.

Rick heeft zijn Lambo niet standaard gelaten. de LP640-4 kreeg onder andere een matzwarte wrap, een dik geluidssysteem, ADV.1 velgjes, sportuitlaat en heel veel carbon accenten.

Voordat je denkt dat het een afgetrapt exemplaar is, wil de eigenaar je graag overhalen met het feit dat er nieuwe banden onder zitten, een nieuwe koppeling is gemonteerd en de olie is ververst. En hij is natuurlijk van de enige echte Rick Ross geweest.

Kopen dus! Garantie tot aan de voordeur.29 reacties

Moet ik mij schamen als ik nog nooit van Rick Ross gehoord heb?
@opgooier: Nee hoor, ik ken hem alleen maar van Like a Boss sample die ze gebruiken in een autonieuws show die ik volg op youtube.
Rappers komen en gaan, ietwat te snel naar mijn mening, ik hou het niet meer bij…
@opgooier: Nee hoor, maar hij was al rond 2005 groot geworden in de rapscene? Met klappers zoals every day im hustlin en push it, vind het goede tracks.
Ik vind Rick Ross een kutrapper geworden, zoals alle andere rappers..

hij heeft zijn artiestennaam Rick Ross ook gejat van de ooit zo beroemde drugshandelaar ”Freeway” Ricky Ross.
Hij koopt een nieuwe ipv vervangen enzo.
@jweelden: je weet zelluf
In Magnificent zegt hij dat al zijn automobiles no miles hebben. Leugenaar.
@DRU: Deze wannabee gangsta is dan ook stiekem in zijn eerder leven cipier geweest in een gevangenis ipv een coke hosselende OG zoals hij graag wil doen geloven.

Maar of die info helemaal klopt weet ik ook niet. Een paar liedjes van hem vind ik wel ok, al zijn zijn lyrics vaak nogal standaard.
@DRU: Wat is daar nou stoer aan? Voor miljoenen auto’s kopen en er dan niet in rijden. Ja daar krijg je de vrouwtjes wel mee.
Een echte rappersauto dus. Op het eerste gezicht/hoor redelijk goed maar naar een betere inspectie gewoon troep. Uitzonderingen daargelaten natuurlijk.
En een ingezakte stoel
Ik zou hem nog niet eens voor 1 euro willen. Alleen al de gedachte: hiervoor heeft een meneer met een ego ter grootte van zijn bankrekening in gezeten. Nee, k sla graag over.
@toyotafortuner: Overdrijven is ook een vak.
@v12biturbo: Pontmachinist…
verkoop wegens te weinig ruimte…
Dat lampje van de service brand doordat er een ander uitlaatsysteem is gemonteerd. Dan blijft dus de lekkende airco (gewoon ergens een aansluiting wss) en de ooit afgewaaide kap over. Afgetrapt? Mwa, eerder gewoon gebruikt…
Verschrikkelijke topics schrijft MrBrown.
@quattromeister: Vind het wel meevallen..
Ik blijf het een goede rapper vinden
@guidod: daar ben ik het mee eens!
@guidod: zelfde hier! Heb al zn albums op mijn telefoon nu. 500+ liedjes.
@guidod: Precies.
Heb het laatst aangedurfd een paar deuntjes van de beste man te beluisteren. Als die beste man net zo omgaat met zijn auto’s als muziek, laat dan maar…
Ik dacht rapper sjors haha
En die achterspoiler is práchtig.
Het is niet een hele Rich N*gg*: The vehicle is financed and we would need to pay the bank off first before the title could be sent to you
“Cash in person”, goeie zaak
Meningen zijn verdeeld over rick ross.
Ik vind het persoonlijk een top zakenman
En in zijn vorm van muziek is hij 1 v beste die het doet.
En zou graag van bankrekening met hem ruilen
In 2012 heeft hij 100 mil verdiend
Lekker ongenuanceerd :P Engine lampje komt door het gewijzigde uitlaatsysteem (lambda waardes kloppen wrs niet meer), en er wordt gewoon eerlijk vermeld dat de A/C lekt en waar.
Had hem dan even geserviced voor die paar knaken…lampje en airco. Beetje zielig zo.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).