Te koop: G-Power BMW M5 Hurricane RS (750 pk) [updated]

Auteur: , 28 Reacties

Ruime stationwagen met weinig kilometers. Zeer capabel in (tussen-)acceleraties, altijd rustig mee gereden.

Bovenstaande standaardverkooptekst zou zomaar in de advertentie van de G-Power Hurricane RS kunnen staan, en in dat geval is er ook nog eens geen woord van gelogen. Nou ja, behalve de laatste zinsnede dan..

Een M5 Touring is al behoorlijk zeldzaam, maar een M5 Touring waarvan de standaard 507 pk’s uit de 5 liter grote V10 met behulp van twee dikke superchargers naar 750 pk is doorgeblaft zie je helemaal nergens. Het Duitse G-Power liet de mondiale autopers zijn achterwielaangedreven huzarenstukje compleet aftrappen, en is nu op zoek naar een nieuwe eigenaar voor deze afgelikte boterham.

Dus: ben je in de markt voor de Touring die alle andere Tourings in het stof laat bijten, in het bezit van een flink aandelenpakket Royal Dutch Shell en/of Michelin, en heb je er geen bezwaar tegen dat er honderden andere mannen voor jou in je dorstige nieuwe schatje hebben gezeten (zeg maar de Snooki onder de occasions), en haar bovendien ook nog eens flink ruig en zonder zich in te houden hebben uitgewoond? Ga dan eens bij Autohaus Spaett langs met 135.000 euro (!), om daarna bij de RDW nog een sloot aan BPM op te hoesten.

Kost wat, maar dan heb je wel een dik 4 jaar oude auto die op zijn (21 inch) slofjes 359 km/u haalt.

Met dank aan Dr. Slow voor de tip!

Update 19-03: Prijs is gezakt naar 99.000 euro.28 reacties

Ik vraag me af hoe schappelijk ze zijn als ik me corsatje 1.2 er op wil inruilen =)
@bartjuh: Best schappelijk denk ik. Je krijgt wrs 2.000 euro inruil, en als cadeau’tje bij je nieuwe M5 (voor t volle pond) een gratis Corsa 1.2.
Dat interieur…..€135.000,- voor een rijdende hoerenkast. Nee, dank je.

Voor die prijs denk ik dat ze er nog heel lang aan vastzitten….
Oude afgeragde sjonnie bak …..Zeker en vast een “goede” koop……..not.
Ah iedereen moet het leren op een oude fiets.. alhoewel, ze is nog jong, en dan nu al zo veel mannen gehad.. kan niet he.
Alhoewel, ik houd wel van een grote vrouwelijke kofferbak.
Dzjeeeez wat een afzichtelijk interieur zeg!

Maar goed, ik heb geen 135k Euro liggen, en als ik het wel had zou ik er waarschijnlijk toch wat anders voor kopen.
Echt deze auto is zo verschrikkelijk ruig, ik zou gewoon lak hebben aan dat imago en hem kopen als ik het geld had dan ;)
Als ze nou eens leren dat een auto geen rijdend bordeel moet worden.. Dat interieur is gewoon lelijk. Maar het exterieur daarentegen, mooie sloffen en geen sjonnie spoilers. Dan hebben we ook nog eens 750 peekaa! Zou hem wel willen, zonder dat interieur..
Uhm, bij zo’n vraagprijs zou ik toch echt even doorsparen voor een nieuwe M5!

En als t dan toch een touring moet zijn, dan liefst een originele (dan maar met minder PK, 507 is zat!) en in die mooie donkerrode kleur die hier laatst voorbijkwam…
http://www.autoblog.nl/bmw-m5-touring-met-een-apart-kleurtje-gespot
@ukbob:

Ik denk niet dat je door hoeft te sparen voor een nieuwe M5 aangezien de €135.000,- excl. BPM is ;)
@jack_abarth:
Een nieuwe is zelfs goedkoper dan die 135k en dat incl, belastingen. Bovendien was die V10 standaard al geen positieve mijlpaal voor BMW waar het duurzaamheid betreft.
Dan kun je wel uitrekenen hoelang het heel blijft als je er even 50% aan vermogen meer uitperst. Deze mogen ze van mij dus houden.
Helaas wordt er nergens gesproken over een nieuwe bak en diff. Toch wel een must na al die burnouts en hooligans. Ik sla ff over. Liever een stock E61 M5 Touring.
Is de prijs inclusief montage trekhaak? Want dan heb ik er wel zin in.
Belachelijke prijs. Hier heb je twee stock E60’s M5en voor. Kan je er voor het geld wat je overhoudt wss nog eentje tunen ook.
Nee dank u.. ik ga wel voor een standaard E60 M5 Touring. Veel goedkoper. Dan hou je zo veel geld over om die te perfectioneren naar eigen smaak. Bovendien (beetje een tick van mij) ik wil hem met het originele Nederlandse kenteken waarmee die op dag 1 gewoon geleverd is. Heb je een 4 jaar oude auto zit er een spiksplinternieuw kenteken op. Dat vind ik zo lelijk.

PS: 507 PK standaard.. als ik dat volle bak open gooi en benut.. dan mag er al een tas nieuwe Bjorn Borg boxers mee.. dusse.. *deze dealer voorbij lopen doet*
Zo dik dit!!!!!! <3
Pass. Voor die 135k liever een 335 Coupe samenstellen en van dat wat over is langs de chippert..
@sebasjuhh: Dan wordt die 335 zo erg uitgebouwd en aangepast dat dat ook een sjonniebak wordt.
@berlinetta: Valt mee, hoef niet alles aan die ene auto uit te geven he!
135K (en de rest) is mss niet te veel voor het werk wat eraan gebeurt is maar voor de lelijkste 5serie ooit van 4 jaar oud is het toch wel veel, veel te veel geld.
Volgens mij heb je een M6 met 800 pk toch al voor minder geloof ik?
Ziek, stond laatst een filmpje van een audi rs6 met 700+ pk, zou die 2 weleens tegen elkaar willen zien racen persoonlijk zou ik voor die rs6 gaan maar dit is toch nog wel een stuk bruter
Toch wel een iets te ordinair uiterlijk voor mij
Ik vind het een koopje, aangezien een nieuwe hurricane meer dan 3 euroton kost…
Wel jammer dat interieur inderdaad het kan zo mooi zijn met wat individual spulletjes. Ze zijn te ver gegaan. Airco paneelbekleden met suede dat kan echt niet
Dit is nog eens een v10! heelijk, veel beter dan die ‘saaie’ MTM RS6R
Saai?, niet dat meer pk’s beter is ofzo, dat zeker niet maar een auto met een v10 em 700+pk saai noemen kan niet, al zat het in een skoda rapid

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).