Te koop: maagdelijke Aston Martin One-77

Auteur: , 30 Reacties

Zowel maagdelijk in kleur als in kilometerstand staat deze witte Aston Martin One-77 te koop in Dubai. Een bijzondere Brit met een hoog prijskaartje.

Er zijn er slechts 77 van gemaakt en die waren al heel snel uitverkocht. Wie er toch één wil hebben moet nu toeslaan. Deze One-77 staat te koop en wit blijkt een populaire kleur voor de supersportcar. Het interieur is eveneens licht van kleur, beter dan groen.

Onder de kap staan genoeg paarden gestald om een villawijk met één druk op het gaspedaal wakker te schudden. De 7312 cc grote V12 telt er 760, die via de achterwielen de auto verlaten. Daardoor zit je binnen 3,7 seconden op de honderd en haal je een top van 354 km/u.

Maar dat is helemaal niet wat je wilt weten van deze auto. Je mag er vanuit gaan dat-ie snel is, daarnaast moet je vooral heel erg genieten van het ontwerp, de details en het gevoel wat om een auto als deze heen hangt. Met een prijs van omgerekend 1,5 miljoen euro kan 99,9% alleen maar dromen van een One-77. Een enkeling kan er zich twee veroorloven. En als je dan zo’n schoonheid bezit is het ook nog een kunst om er mee te rijden. Vandaar dat dit exemplaar geen enkele kilometer op de teller heeft staan? het is immers zonde als hij kapot zal gaan.

Bekijk dus vooral heel goed de gallery of overval een bank, vlieg naar Dubai en klop bij Al Ameer Motors aan voor dit OP=OP exemplaar.30 reacties

Nou AB, bedankt voor de info.
nee liever een kleiner broertje. deze vind ik niet mooi. Voor dat geld koop ik mij liever een Zonda f ofzo.
@gerjan: nee, liever niet! doe mij maar een paar luxe/sportauto’s ipv 1 extreem dure :)
Morgen dan toch maar even inruilen voor m’n Ibiza.
@stefan_ijff: hoeveel heb jij er dan wel niet staan ;)
Welk nummer?
En voor de mensen die liever wat geluid erbij willen hebben

I present to you: “Harry Metcalfe from EVO TV with his diaries

http://www.youtube.com/watch?v=d3m4DCL0nwk
Interieur ziet er nu al gedateerd uit… en wat een lelijk stuur zeg!
@911GT2: Amen
@911GT2: nee, een 911 is het toppunt van vernieuwing…
Zo een ongelovelijk mooie wagen!
Only in Dubai
Het exterieur vind ik werkelijk waar schitterend, maar dat interieur daarentegen is echt verschrikkelijk. Dat stuur is totaal uit shape en de materialen die gebruikt zijn komen cheap over in mijn ogen. Foto 22 vind ik dan wel weer heel nice!
Omgerekend ong 1,500,000 klopt dat?
Toch maar even wat mensen alarmeren.
Ik koop hem wel voor 77 Euro :P
@jensgib: ik overbied je met €177,-
@mashell: :( 777 euro :P
Nou ze hadden die lijsten wel even recht kunnen hangen.
Kilometers staan er wel op aangezien hij ook vervoerd word van ene naar de andere dealer. Alleen tot en met 100km kunnen ze weer op 0 zetten. Dat gebeurt bijna bij elke garage.
@dahlback: Wablief? Als een auto minder dan 100 kilometer gereden heeft wordt de teller weer op 0 gezet? Nog nooit van gehoord.
@baap: Toch gebeurt het regelmatig, bij Ford en PSA zowiezo dat ik het weet.
@dahlback: bij Volkswagen ook. M’n vader kreeg bij een proefrit te horen of hij onder de 100 km kon blijven zodat ze ‘m nog konden resetten.
@stefanvts16v: Gebeurt bij elk merk, vaak worden auto’s van de ene naar de andere dealer gereden als er geen oprijwagen beschikbaar is.
Bij Al ain class staan er zelfs 2 te koop. Net als zoveel ander lekkers …
http://www.alainclass.com
Zetten dealers de teller op 0? Hebben ze mooi pech.Ik koop een auto pas als er meer als een ton opstaat.
@Alfarobert: hahaha
@Alfarobert:
Dan adviseer ik je een auto voor, pak um beet, de jaren 90 toen hadden de meeste maar een teller tot 99.999 km en dan ging deze op 0 helemaal automatisch, op Volvo na die hadden toen al een 6 cijferig kmteller, dit omdat de gemiddelde leeftijd van een doorsnee Volvo velevelevelevelemale hoger lag/ligt dan de gemiddelde auto.

OT
Ik heb het net niet in de knip zitten dus ik pas en mijn auto is pas ingereden (170.000 km pas) en me asbakkie is nog niet vol.
Het interieur is roze!
Kunstwerkje hoor.
Voor de rest lijkt er toch wel nog wat aardigs bij die kerel te koop te staan. Moeilijk kiezen voor kapitaalkrachtigen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).