Techart showt duivels Porsche Cayenne-duo

Auteur: , 12 Reacties

Techart heeft twee zwarte Cayenne's mee naar Genève genomen. Zowel de Magnum Edition Noir als de Techart Cayenne S Diesel moeten de beursbezoekers de stuipen op het lijf jagen.

Techart Magnum Edition Noir

De twee binken beleven in Genève hun wereldpremière en zijn geheel in Techart-stijl aangekleed. Spoilers, foute bodykits, achterlichtkapjes, grote wielen en wat carbon frutsels hier en daar. Over de doelgroep van dit soort auto’s hoeven we niet veel te zeggen, het is vooral de combinatie van jong + te rijk die dit gaat kopen.

De Magnum Edition Noir is gebaseerd op de Cayenne Turbo en krijgt naast de discutabele opsmuk ook sterkere spierballen van Techart. Met 660 pk moet er voldoende motorkracht aanwezig zijn om de dik twee ton wegende SUV naar een bizarre 315 km/u te sturen. Daarnaast monteert de tuner 22 inch Formula IV wielen en wordt het interieur voorzien van exclusief gestikt leder.

Wie die V8-brul too much vindt, maar zich wel kan identificeren met een zwaar getunede SUV, moet voor Techart’s Cayenne S Diesel gaan. Met een net zo agressief uiterlijk, 460 pk en 1000 Nm aan koppel, val je niet uit de toon op het parkeerterrein van de gemiddelde voetbalclub.
12 reacties

Je kan zeggen wat je wilt, maar dat interieur van de Magnum Black Edition is ongelooflijk mooi en zo op het oog is op de afwerking ervan ook weinig aan te merken.
Als smaak nou eens te koop zou zijn…
@rob68: dan zou je van deze auto een slechte smaak krijgen.
@bmw1: Totdat je de auto verkoopt,
@rob68: noemde jij een tabbert nou premium!?
Idd als smaak toch eens te koop zou zijn… Maar ja wie neemt een oude muppet serieus. Was een top dag vandaag! Voor jou ook? Groetjes Denniz
@rob68: er zijn ook fora voor bejaarden! Daar kun je je mening geven rolstoelen en de batterij capaciteit.
Is dat niet iets voor jou? CO2 vriendelijk! Ben je een auto liefhebber of een chagrijn? Muppets… Geweest.
Cayenne S Diesel heeft ook een V8..
Met speciale koplamp beugels
Doemijdiemaar!
Je mag zeggen wat je wil maar ik vind dat ze er fantastisch uitzien! Niet perse opvallend zo in het zwart. En dan de interieur: ziet er ongelooflijk uit! Doe mij er maar 1!
Lekker fout! Kan wel iets minder. Maar ja budget ….
hoeveel kost een nieuwe magnum?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).