Tesla Cybertruck: de beste reacties van het internet

Auteur: , 36 Reacties

De opvallende pickup is voer voor het wereldwijde web.

Tesla Cybertruck: de beste reacties van het internet

Sommige merken hebben geen reclame nodig. Het product krijgt gegarandeerd aandacht. Zo is dat tevens met de producten Tesla. Ze vragen er soms ook om. CEO Elon Musk zegt of doet regelmatig opvallende dingen. Helemaal met de absurde pickup die onlangs werd gepresenteerd.

Niet alleen jij en ik vinden er wat van. De hele wereld valt over de Cybertruck. De creatieve wereld van het internet hebben er grappige memes op bedacht. Een selectie van de leukste bijdragen hebben we gedeeld in dit artikel.

De Cybertruck is inmiddels een hit. Een mijlpaal van 200.000 reserveringen werd gisteren bereikt. Dat klinkt misschien heel indrukwekkend, maar daar moet wel een kanttekening worden geplaatst. Het reserveren van een Cybertruck gaat middels een aanbetaling van 100 euro. De reservering kan kosteloos geannuleerd worden. Het is dus afwachten hoeveel van die 200.000 reserveringen daadwerkelijk overgaan tot een order. Je zit immers (voorlopig) nergens aan vast met zo’n order. Ook met de aankondiging van de Model 3 waren er honderduizenden reserveringen, met uiteindelijk tienduizenden mensen die toch de reservering annuleerden. Alles over de nieuwe Tesla Cybertruck lees je in dit artikel. De memes, grappen en grollen check je hieronder!


Tesla Cybertruck: de beste reacties van het internet
Tesla Cybertruck: de beste reacties van het internet
Tesla Cybertruck: de beste reacties van het internet
Tesla Cybertruck: de beste reacties van het internet
Tesla Cybertruck: de beste reacties van het internet
Tesla Cybertruck: de beste reacties van het internet
Tesla Cybertruck: de beste reacties van het internet
Tesla Cybertruck: de beste reacties van het internet
Tesla Cybertruck: de beste reacties van het internet
Tesla Cybertruck: de beste reacties van het internet
Tesla Cybertruck: de beste reacties van het internet
Tesla Cybertruck: de beste reacties van het internet
Tesla Cybertruck: de beste reacties van het internet
Tesla Cybertruck: de beste reacties van het internet
Tesla Cybertruck: de beste reacties van het internet36 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
https://static.autoblog.nl/images/wp2019/cybertruck-memes-00006.jpg

Deze slaat de spijker wel op zijn kop. Als dat Elon’s insteek is, goed over nagedacht.

Hij had wat mij betreft die denkkracht ook mogen investeren in het niet bouwen van een schuurtje op wielen, maar goed. Het doet er niks toe, want deze “40.000 euro kostende truck met een sprinttijd van 2,9 seconden” (wat overigens A) onjuist is want de 2,9 sec versie kost 70.000 en B) irrelevant, want als je een Tesla koopt voor acceleratie ben je beter uit met een Model S) is toch wel de truck van de toekomst. Toch, Fansla’s?
@720s: je zet een eigen quote tussen aanhalingstekens en daarna zeg je dat het foutief is? Nergens word hetgeen jij citeert in de tekst vermeld toch? En je kunt daarnaast een snelle sprinter toch best waarderen, maar het niet als hoofdreden hebben voor de aanschaf van een dergelijk voertuig? Een Raptor is ook snel, maar als je echt een snelle auto wilt hebben net een vergelijkbaar budget moet je een Mustang hebben. Ik snap je reactie niet helemaal en dat “Fansla’s” was nooit al erg origineel maar komt nu wel erg infantiel over.
@2wheeler: infantiel is de manier hoe mensen die niks anders kunnen vinden dan ‘Musk is een held’ dit slikken als zoete koek. En daar komt de quote 2.9s voor 40 ruggen vandaan. Het is belachelijk hoe Elon tegenwoordig nog zijn eigen fecaliën in een commercieel succes kan omtoveren omdat men hem gewoon als wereldheerser ziet of wil zien. Deze Cybertruck is een regelrechte aanfluiting, goedgepraat door kortzichtige fanboys.

En de Raptor is inderdaad een goede vergelijking. Want dat is ook een zielige auto. Alles wat beweert sportief te zijn en tegelijkertijd een bodemvrijheid van meer dan 10 centimeter heeft is nutteloos. Een truck is een werkpaard. Acceleratie op zo’n auto is nonsens.
@720s: 720s worden gemaakt voor het circuit maar ze worden het meeste gespot op een boulevard. Sportief maar wordt gebruikt als paradeer auto. Maar kan wel gebruikt worden als circuit auto… Net als de truck die gebruikt kan worden als werkpaard..
@720s: “Een truck is een werkpaard. Acceleratie op zo’n auto is nonsens.”

Acceleratie is zeker niet nonsens voor een truck, de bouwbedrijven komen sneller op hun bestemming en wij staan korter in de file. Ik zeg ‘win-win’!
@720s: Wat maakt het nou uit, het is toch gewoon lachen om zo’n monsterlijk ding te rijden dat ook nog eens rap van z’n plek komt. En het gemiddelde bos/woestijn pad gaat prima hoor.
@720s: *dollar
@crepito: excl tax
Ja lach er maar om, maar ik vind het complete design armoede.
Bovendien denk ik nog steeds dat een RVS exoskelet niet echt een pré voor voetgangersveiligheid. Of überhaupt voor de veiligheid van de mede weggebruikers.
Ik ben helemaal niet tegen innovatieve designs of afwijkende modellen. Maar esthetisch moet het dan wel kloppen en persoonlijk zie ik dat niet. Helemaal vreemd omdat dit hetzelfde bedrijf is als wat ons ooit de model S gaf. Op het moment dat hij uitkwam een mooi gelijnde sedan (nu beginnen de jaren wel zichtbaar te worden) maar sindsdien is er op design gebied eigenlijk alleen maar achteruitgang opgetreden bij Tesla.
Als ik dan kijk dat wat VAG bijvoorbeeld doet met de ID range denk ik dat Tesla zich momenteel een beetje uit de markt aan het designen is. De tijd zal het leren.
Cyber ruk…. Te lelijk, zal wel als een malle verkopen.
Het kan zijn dat ik er overheen heb gelezen met alle commotie rondom de cybertruck, maar wat gebeurt er als je de ruit wil inslaan? Zouden ze vanaf de binnenkant wel breekbaar zijn, of ben je shit out of luck als je een sloot in rijdt? Het is dat ik geen twitter heb, anders had ik het Elon wel gevraagd.
@kreukelzone: Misschien blijft ie wel drijven. En kan je een buitenboordmotor in het laadbed monteren…
Er zijn reeds 150.000 stuks besteld!!🤪
@ericc: omdat ze een refundable $100 deposit hebben bij het aanschaffen. Was het, net als elke andere auto, de helft geweest dan was het de slechtst verkochte tesla ooit geweest.
@gwnbmw: welk merk vraagt een aanbetaling van 50% op een niet leverbare auto? Normaliter zie je 1000-2000, maar dan gaan de analisten weer zeuren dat Tesla geld nodig heeft.
Ff 20miljoen overgemaakt aan Tesla, kunnen ze weer een weekje productie draaien… help Elon de winter door!
Die met Samuel L. Jackson😂 Ik ben heel benieuwd wat deze truck gaat doen en hoe vaak we hem gaan zien.
@2wheeler: helemaal geweldig idd lach in een deuk, heel droog.
En artikel nr. zoveel… marketingkosten; nikkes, nada noppes. Wordt toch weer aangetoond dat alle “heilige huisjes” binnen het automotive gebeuren gebouwd zijn op fundering van gebakken lucht
Benieuwd hoeveel van die 200.000 mensen die auto hebben gereserveerd ondanks het uiterlijk. Dus niet omdat ze hem mooi vinden maar om dat de specificaties dermate indrukwekkend zijn dat het uiterlijk van de auto dan maar voor lief wordt genomen.
@koeberg: als dat ding 40k euro’s gaat kosten incl BTW dan koop ik het gelijk. Al is het om iedereen er mee te pesten.

Vind hem ook niet echt mooi, maar ja het is een pick up truck, gaat om wat je ermee kan doen
@slickrick: En wat kan je met een pick-up truck in Nederland wel wat je met een bestelbus niet kan (die de helft van het geld zijn). Het is niet zo dat je hier veel dirt-roads hebt waar je de capaciteiten van een truck nodig hebt.
@airc: offroad is niet echt relevant, pickups worden in VS ook met name op de weg gebruikt. Een VW Transporter dubbele cabine kost in NL EUR 50K dan heb je een 2.0 TDI. Een VW Amarok (een pickup) kost 57K. Dan zet ik liever deze futuristische Tesla voor de deur
@airc: kijk een naar de restwaarde van een bus en van een pickup. Ik denk dat die bus nog steeds duurder is ondanks de lage aanschaf.
@koeberg: ik! Briljant ding.
Kan me voorstellen dat je als aandeelhouder niet heel erg blij wordt van dit soort praktijken
Haha heerlijk dit, blijven genieten.
Volgens mij ben ik een van de weinige die dit concept erg waardeert. Bij meubels is het heel normaal dat je keuze hebt tussen minimalistisch, futuristisch, barok of landelijk maar auto’s lijken ontzettend veel op elkaar. Wat mij betreft is het geweldig dat er nu iets totaal anders wordt gepresenteerd. En hoewel ik het ook niet een ontzettend elegant ontwerp vind, zit er naar mijn idee wel schoonheid in een auto die zonder allerlei vouwen, roostertjes, afdekstrips etc. ontworpen is.
Again fake news ik denk nog steeds dat het een grap is ,zie concept zo word die gewoon.
@RobUSA: people that make it happen, people that watch it happen, people who wonder what happened and people who dont want it to happen at all. Jij zit over 2 jaar in categorie 3?
@koen0373: Hoeveel zetten we erop ? Eeuwige roem voor mij ok ?
Daklijn achterdeur kan gewoon weg niet ! Elon neemt jullie in de maling ! Mark my words.
Dat het ontwerp radicaal is, is een weloverwogen en heel verstandige keuze. Sommigen zeggen dat ze een meer conventioneel ontwerp hadden moeten kiezen, dat dat veel beter zou verkopen. Maar dat klopt niet.

Een F-150-rijder koopt geen Tesla, zelfs niet als Tesla plots een heel mooie conventionele pick-up op de markt zet, met een gigantisch laad- en trekvermogen, en een goeie prijs. Dan nog zullen ze de kat uit de boom kijken. Ook zouden ze het niet halen op bouwkwaliteit en betrouwbaarheid. Toyota en Nissan maken echte Amerikaanse pick-ups, en ze hebben een marktaandeel van resp. 5% en 2%. De rest van de markt wordt verdeeld onder Ford, GM en RAM. Met een ‘gewone’ EV pick-up zou Tesla mss ook 2% halen, niet meer.

Door het radicaal anders te doen vermijden ze de vergelijking met de gevestigde waarden, dus kunnen ze ook niet op hun bek gaan…
@Esprit_de_Flandre: een Red Neck gaat inderdaad echt zijn F150 inleveren. Maar mijn V70 gaat er wel uit over 2 jaar. En dat had ik niet gedaan als Tesla een schitterende pickup had gemaakt. Want ik heb niks met Pickups.
Straks komt hij met het final design en heb je vet coole elektrische truck.. dat zou pas humor zijn!
Dit is nou tesla hè, de boel belazeren
Tesla schroothandelaar met Op alle 4 de wiel aandrijving, tegen een lichtere truck met alleen achterwiel aandrijving, kijk maar de achterwielen draaien tegengesteld (lichtste 2.7 versie met RWD), de voorwiel rollen mee.
Een vergelijk tussen een fiat panda en een Audi Quattro, ra ra wie wint er.
Ik hoop dat deze zelfingenomen klojo nog eens flink op zijn bek gaat

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).