Toestand Hammond vertraagt The Grand Tour seizoen 2

Auteur: , 7 Reacties

Het nieuwe seizoen van The Grand Tour zal op een later moment verschijnen dan gepland.

Toestand Hammond vertraagt The Grand Tour seizoen 2

Dit heeft te maken met de status van Richard Hammond. De presentator belandde in het ziekenhuis na een harde crash met een Rimac Concept One. Via Drivetribe probeert de 47-jarige Hammond de wereld op de hoogte te houden.

Zo moet hij helaas bevestigen dat het nieuwe seizoen van The Grand Tour later zal verschijnen. Wanneer precies is niet bekendgemaakt. Eerder deze maand liet Captain Slow weten dat het nieuwe seizoen van de tv-show dit najaar naar Amazon Prime zou komen. Aangezien de opnames momenteel stil liggen kan het zomaar zijn dat we pas in 2018 weer kunnen genieten van het trio.

Het is niet duidelijk hoeveel materiaal voor het tweede seizoen al reeds is geschoten en dus is het moeilijk schatten wat Amazon gaat doen. Hammond zegt dat hij vanuit het ziekenhuis scripts aan het herschrijven is en dat James May momenteel een item opneemt dat Richard oorspronkelijk zou gaan doen.

Hammond geeft aan dat hij door zijn situatie de komende maanden niet kan autorijden. Hij blijft nog een week in het ziekenhuis in de Zwitserse alpen en hij hoopt volgende week terug te keren op het kantoor. Vanuit hier zal hij administratieve taken uitvoeren totdat zijn knie weer de oude is.7 reacties

Denk dat hij nog van geluk mag spreken dat hij zo snel weer aan het werk kan.
De berichten zijn wat tegenstrijdig. Clarkson gaf aan dat May inderdaad een item van Hammond heeft overgenomen en dat er voor de rest van het seizoen items aangepast of herschreven zouden moeten worden, wat zou kunnen leiden tot vertraging. May spreekt dat vervolgens in een column op DriveTribe weer volledig tegen, door te zeggen dat Hammond met zijn kapotte knie gewoon moet kunnen rijden. De meeste leuke auto’s hebben tegenwoordig immers een automaat of flappy paddle gearbox aan boord, waarmee hij de suggestie wekt dat Hammond alweer snel achter het stuur kan zitten. We gaan het zien!
@edge: Kunnen, verstandig zijn en mogen (van de verzekeraar van TGT) zijn 3 heel verschillende dingen…
@RubenPriest correct spelling is Rimac Concept_One ;)
Die reclames worden steeds irritanter, eerst die fbto popups, en nu een Suzuki reclame die automatisch geluid afspeeltšŸ¤ Ja ok, dan moet ik gewoon betalen…
Het item dat May van Hammond overneemt, zal dan waarschijnlijk over de Kia Stinger gaan. Ik zag May daar deze week in rijden op Mallorca. Met in zijn kielzog een voltallig productie team.
Dit voorval staat garant voor een hoop opmerkingen en puns in het nieuwe seizoen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).