Tracy Morgan beschadigt Bugatti na 30 minuten

Auteur: , 24 Reacties

Ouch.

Tracy Morgan Bugatti

Soms kan de beste dag van je leven in één klap veranderen in de ergste dag van je leven. Dat overkwam Tracy Morgan. De Amerikaanse acteur wilde zijn geld in een toffe auto stoppen en trad daarbij in de voetsporen van onze eigen Afrojack. Want hoe tof een Bugatti Chiron ook is, je kan ook voor zijn oudere broer gaan, de Veyron. Morgan deed ditzelfde. Dan moet je wel even door de straten van je home town flaneren om aan te tonen hoe blij je bent met je nieuwe auto van twee miljoen dollar.

Meestal is zoiets een schreeuw om aandacht, en aandacht kreeg de 50-jarige acteur. Bij een stoplicht was er sprake van een misverstandje en werd de Bugatti van Morgan gekust door een Honda CR-V. Iemand begon zo ongeveer direct te filmen en legde vast hoe Morgan begrijpelijk frustreert reageert op deze schok. Iets met op ramen slaan en scheldwoorden roepen.

Op andere video’s is te zien hoe er een hele scène ontstaat rondom het kleine incident. We zeggen klein incident, maar schade aan dergelijke auto’s kan oplopen tot in de duizenden dollars. Ouch.

Da’s extra vervelend als je je realiseert dat Morgan net van de dealer wegreed. De peperdure Veyron was ongeveer 30 minuten in het bezit van de acteur. Dat maakt het natuurlijk nog extra zuur.

Doodzonde, maar goed, het kan gefixt worden. Gezien de omstandigheden is het nogmaals gewoon vrij zuur. Komt ‘ie: in ieder geval werd hij goed gebruikt…24 reacties

Zou bijna zeggen dat is wat je krijgt als je loopt te flexen met je spoiler in erectiestand in een stad bij t stoplicht.. maar voor de rest best zuur ;)
@dakarbemo: airbrake yo
Tis maar een auto…zou trouwens net zo gereageerd hebben als iemand tegen mijn €100barrel aan butst, dus begrijp ‘m wel 😉
Rijke mensen die niet kunnen rijden altijd +1
@ozzytrk: Come on, dit kan iedereen overkomen in een drukke stad
@ozzytrk: Dit soort reacties, zo triest…
@monaco: het is nog een kind. Ooit wordt hij volwassen en dan gaat hij heus wel normaal reageren.
@e550: Daar heb heb je een puntje 😜
@ozzytrk: ik wist niet dat honda-rijders standaard rijke mensen zijn?
@hondas2000nl: mwa, zijn wel vooral vermogende mensen natuurlijk, gezien de gemiddelde leeftijd en de zeer gunstige omstandigheden waarin babyboomers zijn opgegroeid
Klagen over schade aan het exterieur van je nieuwe miljoenen-ride en vervolgens over de nappa-leder (of whatever) bekleding heen wandelen om uit te stappen… beetje ‘double standards’!
En nu horen dat de verzekering nog niet bevestigd was..
@rs18011: Voor Tracy geen probleem, de tegenpartij daarentegen…
@rs18011: daar dacht ik ook aan, ik meen dat ze in us de autos kopen zoals wij groenten kopen inde winkel. Betalen/tekenen en wegrijden, hoe zit het dan let verzekering?
“Soms kan de beste dag van je leven in één klap veranderen in de ergste dag van je leven. Dat overkwam Tracy Morgan.”

Ik ben er vrij zeker van dat Tracy Morgan daar anders over denkt. De vorige keer dat Tracy Morgan bij een verkeersongeval betrokken was, zat ‘ie in een busje dat werd aangereden. Het betekende de dood van zijn goede vriend James McNair en zelf belandde ‘ie in het ziekenhuis met hersenschade, heeft hij meer dan een week in coma gelegen, had hij een een gebroken been, gebroken ribben en een gebroken neus, en moest ‘ie maanden therapie en revalidatie nodig om weer zelfstandig te kunnen functioneren. Dan wat schade aan een Veyron niks voor.
Das pech veyron weg. Maar nog nooit van heel de tracy morgan gehoord. Net even zijn films op gezocht wat een totale misbaksels van films zeg.
15 minuten later. Staat letterlijk in de insta post.
Gelijk reageren met : its a 2 million dollar car !!! , ben je wel een klein btje triest imo….
@loveforsportcars: hoezo is het triest als iemand die net zoveel geld heeft neergelegd voor een auto. Zoiets uit emotie roept? Waarschijnlijk zouden 9 van de 10 mensen dit ook doen.

Vindt het triest dat mensen op zo iemand gaan zeiken alleen omdat hij wat meer geld heeft dan de meeste mensen. Alsof het bij hem geen pijn doet om veel geld te betalen terwijl hij er nog maar 15 min. in heeft gereden.
@antoombom2000: hoe weten wij dat hij dat betaald heeft, misschien is het wel een doodgewone leasebak zoals de meeste nieuwe auto’s hier in NL. Dat hij roept dat het een auto is van 2 miljoen wil niet direct zeggen dat hij dat ook betaald heeft.
@erik2907: zucht…
Gelukkig is er niks moois kapot gegaan.
Zonde, die bugatti’s worden met zoveel liefde en vakmanschap gebouwd

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).