Vallende boom sloopt Volkswagen Touran van de politie

Auteur: , 25 Reacties

Mercedes kan weer een extra order voor een B Klasse tegemoet zien waarschijnlijk.

Touran-Bam

Politieauto’s hebben het niet zelden zwaar, elk jaar wordt er duizenden keren schade gereden met de Streifenwagens. Dikwijls ligt de schuld bij de agenten zelf, maar in Borne was het gisteren botte pech die een nietsvermoedende Touran opeiste.

Het Noorden van het land werd afgelopen nacht geteisterd door een flinke storm die voor allerlei rottigheid zorgde. Hoewel de meesten lekker binnenzaten terwijl buiten de wind over de huizen woei, moesten sommigen erop uit om hun nobele taken uit te voeren. Dat dit niet zonder gevaar was bleek in het Twentse Borne, waar twee eiken geveld werden door de storm. Een van de TV-meubels in spe kwam pardoes op het dak van een politie-Touran terecht, waarin op dat moment twee dienstkloppers zaten.

Touran-klababber

Een van de twee is met nekklachten naar het ziekenhuis overgebracht, haar collega kwam er vanaf met hier en daar wat pijn. De Touran is vrijwel zeker afgeschreven en moest na het incident afgesleept worden. Hieronder zie je beelden van de geplette Volkswagen via RTV Oost.


Bedankt Arnoud voor de tip!
Image-Credit: Politie Hof van Twente via Facebook25 reacties

Dikke verlaging jongûh
Mag dat Koos?
Die hebben geluk gehad!
Borne in het noorden? Zullen ze wel verplaatst hebben de laatste keer dat ik er was lag het toch echt in t oosten
@rstukker: ik woon zelf onder de rook van Eindhoven. Dus…ja…dat dus. Alles boven Tilburg is ‘het Noorden’.
@jaapiyo: tja kan gebeuren
@jaapiyo: alles onder Tilburg is België ;)
@mrb: alles onder de Betuwe route wat mij betreft.
@jaapiyo: je woont in Belgie dus
Goeie dag zeg, na zo’n klap ‘wat nekklachten’ dan mag je onze lieve heer op je blote knietjes danken. Hoop dat ze er verder niks aan overhouden.
Goed afgerichte boom.
@jdeboer: want?
Een Touran meer of minder maakt niet zoveel uit. Gelukkig zijn de agenten maar licht gewond, kon veel slechter aflopen dit.
Wat kan de natuur toch mooi zijn.
@toniominestrone: Reageer toch eens normaal man.
@toniominestrone: Wens niemand iets ernstigs toe, toch hoop ik dat mensen zoals jij eerder in de rij staan..
@toniominestrone:
Heb jij ook zo’n T-shirt met het opschrift: All cops are bastards?
Wordt tijd voor standaars rolkooi😁
Je zou zeggen dat de digitale bekeuringen van tegenwoordig de hermandad in een beter daglicht heeft gezet bij het bomengilde, maar deze had nog een appeltje met ze te schillen denk ik.
Touran a niffauwww
Voordeel is dat ze meestal van voren kort gereden worden die delen allemaal nog goed zijn, kunnen ze er mooi van twer auto weer 1 hele maken
Ik hoop dat ze deze Total loss touran gewoon gebruiken als onderdelen voor andere tourans ipv dat ze steeds alles nieuw kopen want geld toch zat van de overheid.
typisch een gevalletje van op het verkeerde moment op de verkeerde plaats
Typisch dat auto’s van overheden en lease auto’s als gebruiksvoorwerpen worden gezien die niet liefdevol gekoesterd worden.
De veiligheid van de inzittende teld.

Ronald met zijn BMW 3 serie word gekoesterd. Op tijd een poetsbeurt, een setje nieuwe remklauwen van Brembo, BBS velgen schitteren in de zon. Er komt een zware storm en de BMW staat veilig in een verwarmde garage te glimmen. Overal camera’s want je schatje wil je beschermen tegen alles.
Ik kan me toch echt herinneren dat ze er zelf tegenaan gereden waren omdat de boom al omgevallen was, niet dat de boom op de auto gevallen is *iets met slecht zicht*
https://www.mupload.nl/img/urqj46kg7qo6s.png

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).