Vandaal bekrast Huracán Avio in Brugge

Auteur: , 83 Reacties
Huracán Avio

Zucht. Diepe zucht.

Voor sommige mensen is het heel erg moeilijk om van andermans spullen af te blijven. In dit geval hebben we niet te maken met een diefstal, maar met een idioot die met een sleutel tekeer is gegaan.

Een zeldzame Lamborghini Huracán Avio werd in Brugge toegetakeld door een onbekende. De vandaal is enthousiast bezig geweest, want de complete kofferklep is flink beschadigd. Ook andere delen van de Lambo werden bekrast, echter was de kofferklep het grootste slachtoffer. Van de Huracán Avio zijn slechts 250 exemplaren gemaakt. Wat je ziet is de lak en geen wrapje. De boel laten maken zal, afgezien van verzekeringswerk, flink in de papieren lopen.

De foto’s werden gedeeld door supercar eigenaar POG op Facebook. In de post geeft hij aan een beschermlaag voor zijn auto’s te overwegen. Met Paint Protection Film (PPF) wordt er een onzichtbare beschermlaag op de auto aangebracht. Een vandaal die met een sleutel tekeergaat komt van een koude kermis thuis. PPF is sterk materiaal en is zelfhelend. Diverse bedrijven die auto’s personaliseren (waaronder in Nederland) bieden een dergelijke service.

Huracán Avio83 reacties

Als ze de vandaal pakken moeten ze net zo vaak over hem heenrijden als de hoeveelheid krassen die hij erin gezet heeft
@focusrs1: zou ik niet doen. Die Lambo is echt te laag. Rijd je hem nog verder stuk
@focusrs1: beetje overdreven
@maarten020: wacht maar tot dat het jou een keer overkomt dan piep je wel anders – heb het zelf ook meegemaakt en dat ‘geintje’ koste me dik €1600
@focusrs1: ja maar als je dan nog eens een paarkeer over de kras meneer heen rijd is de kans groot dat je bumper stuk is, deuk in de motorkap. Grill krom. En dan lopen de kosten met gemak richting de 3000,-!!
@kennone: dat is het waard
@kennone: €3000,- voorrijdkosten misschien ;-) dán moet de monteur nog beginnen!
@focusrs1: nogmaals erg vervelend maar geen reden om iemand omver te rijden
@focusrs1: doodstraf lijkt me een beetje overdreven. Iemand die zulke krassen maakt is psychisch niet op orde.
@r3fl3x: Inderdaad en dat brein is tevens niet te helpen/redden. Oplossing is dat soort zieke lui gewoon laten verdwijnen van deze aardbodem. Heb je niks aan in de maatschappij!
@venividivici: venividifoetsie?
@porker: Haha lachen met jou 😂
@venividivici: Als je alle nutteloze types van de aardbodem zou laten verdwijnen zijn we in 1 keer van het fileprobleem af.
@healey: groot begrip. Wie is nutteloos?
@rolov: daar vallen figuren als Matthijs van Nieuwkerk, Boef en Anne Fleur Dekker ook onder, mogen er best zijn maar Iets minder of geen aandacht voor deze mensen is al heel wat waard
@bakingmynextbenz: heel veel mensen zijn het daar klaarblijkelijk niet mee eens hè?
@bakingmynextbenz: misschien moeten Matthijs van Nieuwkerk en Jeroen Pauw en alle media eromheen, gewoon eens kappen met domme, kansloze mensen een podium te geven. Gewoon deporteren dat stel hersenloze.
@ghost: ach, de media doet ook maar gewoon de politiek na, in de tweede kamer trekken schertsfiguren als Wilders en Baudet de meeste aandacht.
@healey: denk dat er meer nutteloze types lekker in bed liggen als jij in de file staat eigenlijk…
@healey: en ook van het terrorisme
Of hem bekrassen met nagels. Heb ook ooit een auto van mij bekrast teruggevonden. Die dader had er toch ook niet gewoon met woorden vanaf gekomen had ik hem betrapt. Zonde dat mensen zo laf kunnen zijn
@ty5500: Met nagels bedoel je wat wij in Nederland meestal spijkers bedoelen?
@pomoek: Yup, nagel op de kop :). Wel grappig, dat er toch nog zoveel verschillende gebruikswijzen van woorden zijn
Ik vraag me toch af hoe zo’n vandaal denkt dat ‘ie zo’n actie kan verantwoorden.. wat heeft de eigenaar hem/haar misdaan?
@Jochempie: Afgunst is een chromosoomafwijkingsziekte. Als je dat zelf niet hebt kom je er nooit achter hoe zo’n figuur denkt.
@venividivici: De meeste mensen die ik ken met een chromosoon tekort of teveel zouden het niet in hun hoofd halen zoiets met opzet te doen. Het zijn vaak mensen met een hersen beschadiging die dit soort dingen doen.
@venividivici: En wat is er met jou mis waardoor je denkt dit soort onzin te moeten uiten?
@Jochempie: spijker op de kop. Gaan nogal wat verhalen rond over de eigenaar. Schijnt dat het vergelding was. Machteloos zal de persoon die dit gedaan heeft zich gevoeld hebben denk ik.
Hoe sneu ben je om een andermans eigendom te vernielen. Of het nu een Lambo of Deawoo Matis is.Van andermans spullen blijf je gewoon af.
Lijkt me wel een goede verkoopstruc voor PPF-verkopers.
@petrolicious: he he, moest te lang scrollen voor deze reactie
Ik vraag me altijd af waarom? Je bereikt er niks mee, zadelt anderen met jou probleem op en als je je ergens op af wilt reageren is een boksbal veel efficiënter.
De krassen zitten erg diep. Ik vraag me af of PPF dat had kunnen voorkomen.
@viezefreddyw: volgens mij is ppf erg stevig. Ik meen wel eens demo filmpjes gezien te hebben waar het stevig krassen met een sleutel perfect weerstond. Voor zo’n exotische auto lijkt het mij geen overbodige luxe.
@viezefreddyw: https://www.youtube.com/watch?v=S5FH7pJ9JNU Ik denk het wel. Het is een dure aanschaf, maar zeker de moeite waard op een nieuwe supercar. Vooral als je roadtrips gaat ondernemen (steenslag etc).
@RubenPriest: Ik ken het spul ja. Zit er ook wel eens over na te denken. Maar bovenstaande Huracan heeft ze wel wat dieper gekregen dan het filmpje die je linkt. Het moet wel heel sterk spul zijn om zo’n diepe sleutel ‘tegen te houden’.
@viezefreddyw: het zal ongetwijfeld sterk spul zijn maar er is altijd wel een manier om iets te slopen. Als men weet dat het erop zit, steekt men de banden wel lek, of smeert men er wel een goedje op wat alles oplost. Conclusie is dat mensen die denken meningsverschillen op deze manier op te lossen oprecht niet langer thuishoren in deze maatschappij.
@RubenPriest: heerlijk, aan het einde: ‘thans for watching’. Nou weet ik ff niet of dit echt een advertentie/reclame is, naar ik knap hier altijd ontzettend op af. Niet omdat ik zo’n taalnazi ben maar het zegt wel wat over de aandacht die je dingen geeft, kwaliteitdingetje zeg maar…
@rubenpriest moggeh, wist niet dat de motor bij de Huracan voorin lag :)
@thomcarspotter: sodeknetters, fixed!
Al was het een polo uit 1998. Blijf nou eens van andermans spullen af. Ik geloof toch echt niet dat je hier een kick van kan krijgen. Zielig gedrag dit.
Wat een sneue eikel! Weet helaas hoe het voelt. Toen ik mijn slk net had had een dronken droeftoeter een hand kiezelstenen door mijn achteruit gegooid, stond op het punt mijn auto in te ruilen voor een minder opvallende auto. Gelukkig hebben anderen dat uit mijn hoofd gepraat en is er 2 jaar later geen haar aan mijn hoofd die hem wil inruilen.


@bakingmynextbenz: een minder opvallende auto dan een SLK? Moet dan een Toyota Avensis worden denk ik..
@Jochempie: Lol tja voor sommigen droeftoeters is een slk al een auto om je afgunst op bot te vieren. Ik zat zelf meer aan een Multipla te denken. Komt qua ‘neusje’ toch het meest in de buurt.
@bakingmynextbenz: jemig als iets geweld opwekt is het wel een multipla…
@davelepeef: krijg ik hier nu echt een serieuze reactie op? Btw mensen moeten ook met hun tengels van wansmaak op wielen genaamd Multipla afblijven.
@bakingmynextbenz: nouja, serieus… :D
Claim indienen, auto paar dagen weg, weer in ontvangst nemen, etcetera. Kosten zullen wel vergoed worden door de verzekering, maar de tijd die je er in moet stoppen niet.
@r3fl3x: Eigen risico, waarde vermindering door herspuiten, potentieel kleurverschil… Kortom een bak ellende… Jammer dat er zulke mensen op deze aarde zijn…
Als je agressie gebruikt, in woord of fysiek, dan ben je af.
Wellicht is de vandaal een niet tevreden klant van de financiële dienstverlener die de nummerplaat suggereert?
Ff wat anders he, maar zon Huacan heeft toch een V10? Past die onder dat klepje? Of is dat niet de motorkap? Scherp….
Man man man wat bezielt zulke mensen toch? Ik hoop dat de schade op hem kan worden verhaald, dan leert hij het wel af.
Mjah… jij gelooft ook nog in Sinterklaas zeker haha
@venividivici: Camerabeelden, getuigen. Wie weet.
Helaas ook een keer ‘mogen’ meemaken.. Bij mij hebben ze over mijn auto heen gelopen.. Voetstappen stonden vanaf de motorkap tot over het dak. Niks gedekt door de verzekering want WA verzekerd natuurlijk en niemand had iets gezien.. erg zuur.
Neem aan dat de Lambo in dezen gewoon verzekerd is en dat de schade wel gefixt kan worden.. maar mijn maag draait altijd om als ik dit soort laffe acties zie. Echt heel laag.
Hij K NABt er flink van op.
Blanke lak over die “tribal” en gewoon zo laten.
Wat een idioten heb je toch op de wereld. Blijf met je poten van andermans spullen af, of het nu een Lambo of bijv. een Kia is.
@eefie: verdeurie!
Dit doet pijn. Helaas zelf ook meegemaakt. Veel te dure auto geparkeerd bij een treinstation grenzend aan een arme wijk. Beide kanten auto bewerkt met een sleutel over de gehele lengte. Dure geintjes :/
Een boze ex?
Suf….:(

Misschien heeft de krasser niet goed opgelet bij de laatste Grand Tour aflevering en dacht hij dat alle moderne Lamborghini’s nanotubes in de lak hebben.

#blijfmetjehandenvanandermansspullenaf!
Boze ex zal het niet zijn.
Wel een Boze ex-werknemer..
Auto is van mijn oude baas, heeft overal schulden.. ruim 500.000 euro schulden bij leveranciers, huisbazen, personeelsleden, etc..
Mij moet hij ook nog een dikke pot geld.

Maar als autoliefhebber doet dit wel pijn aan de ogen natuurlijk. Jammere zaak. Van andermans gerief blijf je af
@nealz: en persoon X denkt dat hij sneller betaald gaat worden dan dat de huracan hersteld wordt?:-)
@unknown32: haha neen. Die Huracan zal volgende week wel weer in herstelling zitten. 😂
@unknown32: Ooit, lang geleden, heb ik als student ook eens een tijd voor een evenmenten-gozer gewerkt. Aardig salaris, leuk werk en aardige man. Hij was gek van Alfa’s. Zijn vrouw echter, dat was een viswijf.
Elke keer moest ik zeuren over geld, meestal kwam ongeveer 70% van het geld aan; meestal contant van die gozer.
Uiteindelijk had ik op een moment nog een paar duizend te goed; gingen we thuis iets bespreken. Vrouw maakte duidelijk dat ik gratis moest werken en dat ik in haar ogen te veel had betaald.
Beetje rondgevraagd in de buurt: deze man scheen ook nog al wat schulden te hebben. Die paar duizend ben ik maar vergeten en zijn bedrijfje ook.
Die avond in de kroeg grapte ik met wat vrienden, waarvan enigen hem ook kenden, dat het een wonder is dat zijn Alfa’s nog ramen en wielen hadden.
Paar dagen later vriend aan de lijn. ‘Zijn Alfa zijn zwaar toegetakelt; lekke banden, krassen en weinig ramen meer’. Heeft even geduurd voordat men mij geloofde dat ik er niks mee te maken had. Echter, ik krijg er nu, 15 jaar later, nog een grijns op mijn gezicht van.
Zielig voor die man, maar terrecht voor dat viswijf.
Moet je met je takken van iemands spullen afblijven, ja.
Maar een wanbetaler die zoiets over hem heen krijgt; ach..
@nealz: zoveel krassen lijkt me inderdaad een actie gericht op de persoon.

Ik vind de krassen de Lambo overigens prima staan
@nealz: dat verklaart al meer. Van die 5 ton heeft hij zeker een lambo gekocht . Snap ik de agressie. Uiteindelijk blijft het een auto en uiteindelijk gaat het om de klootzak in de auto . Als jij met kerst niets te vreten had en je die vuile klootzak ziet rijden in een speciale lambo terwijl je nog geld krijgt van hem. Ik noem maar wat.
Blijf gewoon met je poten van andermans spullen af, of het nu een Smartje of een Lambo is, afblijven!
En een klein dingetje, POG is niet de eigenaar van deze Avio, de eigenaar komt uit Antwerpen, POG als ik het goed heb uit Wallonië :)
@tdu2zonda: Excuus, had het te snel gelezen, ik dacht te lezen dat POG de eigenaar was ;)
Diep triest. Dit is erg enthousiast gedaan dus lijkt een soort wraak actie.

Ik zit er weleens aan te denken om camera’s in de auto te hangen zodat je in ieder geval iets hebt als je auto aangereden of beschadigd is. Iemand hier ervaring mee?
@imarinos: het zou wel de oplossing zijn maar je hebt dan wel meerdere camera’s nodig en de opslag capaciteit en accu om de hele dag te filmen
@imarinos: ja een dame in Duitsland. Die kreeg een proces aan de broek wegens het schenden van privacywetten… Stond volgens mij hier op AB ff terug.
Aan de schandpaal ermee net als in de middeleeuwen geef het volk rotte tomaten en eieren
Doodstraf zo pijnlijk mogelijk
* Hoe krijg je het voor elkaar om zo lang op een auto te staan krassen in een binnenstad vol studenten?

* Waarom staat de Italiaanse auto voor een Italiaans restaurant op straat en niet in een garage?
Afrekening is het eerste woord dat bij me opkomt…

* Hoe kan het dat het autoalarm niet is afgegaan?
@technofreak: die studenten zijn niet dom, die denken “gevaarlijke gek, niet mee bemoeien”.
Een Italië liefhebber rijdt Italiaans en eet natuurlijk ook graag Italiaans. De meeste restaurants hebben geen garage, als ze er wel één hebben dan staat daar de Fiat 500 van de kok. Veel supercar bezitters willen niet moeilijk doen. Ook is een brede lage wagen in een krappe garage parkeren meestal niet handig (je komt er niet uit).
Een alarm gaat af als de wagen beweegt of als er iets in het interieur beweegt.
Jaloezie is een raar beestje… bovendien zijn er in Vlaanderen meer en meer van deze mensen…
@scorer: In Amsterdam helaas ook……
Wat een vuile grafhonden. Ik zou zo graag eens met dit soort mensen willen praten, echt een tyfushekel aan zulke lui.
@fordgt: mooi om te lezen dat ondanks het emotioneel bezigen van zulks harde woorden je de oplossing toch zoekt in een gesprek met de daders. Dat inplaats van bijvoorbeeld een aai over het bolletje met een kettingzaag. Indrukwekkend!
@bakingmynextbenz: ja goud toch. Maakt mij niet uit wat voor auto het is. Je hoort van andermans bezit af te blijven. Woorden zijn anders dan daden;-) no worries.
Zelfs de linker koplamp moest het ontgelden!
Volgens mij is die eigenaar gewoon doodordinair zijn PPF folie hier aan het promoten.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).