Vernieuwing! Audi Q4 e-tron bevestigt de diffusertypelamp

Auteur: , 26 Reacties

Diffusertypelamp wordt het woord van 2019, let maar op.

Audi e-tron Q4

Mocht je over een jaar of vijf twijfelen achter welke Audi je nu weer rijdt, dan kan het maar zo zijn dat je de oplossing kan lezen op de diffuser. En nog verlicht ook! De Audi Q4 e-tron toont deze noviteit vandaag op de beursvloer van Genève en daarmee is het nu standaard. Leek het met de Audi e-tron GT nog een eenmalig geintje, nu is duidelijk dat dit blijvend is. Onze fotoslaaf legde het detail uiteraard voor jullie vast, want dit is misschien de eerste keer dat je het ziet, maar zeker niet de laatste keer! Dit gaat heel groot worden volgens onze afdeling trendwatching. De diffusertypelamp gaat zaken die nu heel normaal zijn, zoals uitlaten en verbrandingsmotoren, doen vergeten. Over een paar jaar kies je niet meer voor benzine of diesel, nee! Je kiest de kleur diffusertypelamp en daaromheen stel je je auto samen!

De diffusertypelamp is vooralsnog voorbehouden aan de e-tron Q4 en de e-tron GT, maar het is slechts een kwestie van tijd tot alle auto’s van het merk met de vier ringen uit Ingolstadt (Audi dus) dit hebben. Echt. Geloof ons. Of niet. Maak je keuze, maar doe het weloverwogen!

Er is nog veel meer te vertellen over de Audi Q4 e-tron maar dat hebben we al gedaan. Dus dat kan je hier lezen. Meer foto’s van de auto in Genève check je in deze gallery!26 reacties

Yeah whatever Audi….
Voorsprong door techniek toch? 😂🙄
Kunnen die leden niet iets verzinnen waar je echt iets aan hebt?!
Je rijdt nog voor l u l ook met zo’n diffudertypelamp
@str8six: hier een leuke vergelijking tussen de Model x90d, I pace en Audi e-tron met de titel Vorsprung durch Technik…

https://youtu.be/9kAJwRuBTVY
Ik ga Audi binnenkort in elkaar slaan.
@exotic: “Doe eens effe normaal!”
Allemaal neppers ..
Kijk maar naar de schijfremmen ..
Als je denkt dat het niet nog kitscherig kon (kermis knipperlichten) dan stelt Audi toch weer niet teleur. Prettig zeg.
@camber24:
VAG is al jaren druk met hun puberverlichting. Het begon al met hun epillepsy inducing stroboscoop led achterlichten. Deze hadden wettelijk verboden moeten worden, maar ja, VAG hè? Nu is de KIT verlichting in opmars. Gingen ze maar eens goede auto’s maken.
@dreetje: volledig mee eens
@dreetje: tja, als het zo vreselijk is, waarom kopieert iedereen dit dan?
@kareljansen: Iedereen? Ik ben nog geen ander merk tegengekomen met stroboscoopverlichting aan de achterzijde.
Dit wordt weer een nieuwe trend onder Golf & Audi Tjoeners.
Over enkele jaren ook te koop op jouw merk… Mark my words
Man ooh man ooh man, begrijp dat dit allemaal cynisch bedoel is, maar is dit nou nieuws met enige waarde? Voel plots opkomende buikkrampen en mogelijke gerelateerde spuitpoe*(vul de laatste letter zelf maar in) als ik nog meer onzinnig VAG nieuws krijg ……
@autodrome: het nieuws is al bekend. Tijdens de Europese beurzen brengen we altijd zoveel mogelijk live foto’s van de vloer, waarbij we soms iets serieuzer zijn. En soms iets minder. Sorry, not sorry!
Los van mijn lichamelijk ongemakken is dit volgens mij bij wet verboden door de Nederlands Staat …… Zie nog steeds het petje bij wegmisbruikers met z’n aftermarket Halfords kermisverlichting rond, op en onder zijn Honda Civic. Hij vond het modern en hip in gebroken steenkolen Nederlands, heb gehuild en tegelijkertijd heel erg hard gelachen. Mijn vermoeden is dat we dit in het productiemodel dan ook niet gaan zien(gelukkig) ….
@autodrome: Correct. Dit wordt beschouwd als reclame, niet als type-aanduiding. En niet enkel in Nederland. Ergo: verboden. Tenzij je er een speciale vergunning voor aanvraagt. En dat gaat op een case-by-case-basis.
Maar is die diffusertypelamp wel dynamisch? Of krijg je dat alleen als je het Pro Line Plus S Licht Pakket hebt besteld?
Straks achterop iedere Golf 5…..
Mag je straks ook je eigen teksten kiezen?
Tenzij dit een derde remlicht is(unlikely), mag dit volgens onze hebberige harige lange arm der wet niet. Zie: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/verkeersveiligheid/vraag-en-antwoord/wanneer-moet-ik-mijn-autoverlichting-gebruiken
@autodrome: daar zat ik ook net aan te denken.
Als ik in mijn Ateca t alarm eraf haal, dan wordt een logotje op de grond geprojecteerd door een lampje in de spiegels.

Vind dat van mn Ateca toch leuker dan dit.
Fotograag
Maar knipperlichten zijn nog steeds optioneel…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).